Tbuse'nin Diyet Günlüğü

Kilolar gidiyor canım çok güzel :)))

Bence tartı bozuk değildir gayet güzel gidiyorsun kilo verıosun böyle devat et

spor yapıyormusun ?

Bugun calismadigim icin evde kahvaltimi yapabildim

Sabah kalkinca

2 bardak su

2 saat sonra

1 pul biberli yumurta
1 cay bardagi sut ile misir gevregi
1 dilim kepek ekmek

Eklentiler

• $6.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 63
Kilolar gidiyor canım çok güzel :)))

Bence tartı bozuk değildir gayet güzel gidiyorsun kilo verıosun böyle devat et

spor yapıyormusun ?

Tesekkur ederim ablacim :) Haftanin 4 gunu ise gittigim icin 2 km yuruyorum ayrica evde mekik ve bazi hareketler de yapiyorum.Onerdiginiz bir hareket varmi gobek icin

bozuk olabilir canım. ya da suyu mu az içiyorsun acaba? aklıma başka bir şey gelmiyo. yaşın küçük, başlarda daha çok gitmesi gerekir. 1 hafta devam et bakalım, belki periyodun faan yaklaştıysa o yüzden yavaştır kilo vermen. sakın pes etme canım. senin metabolizman yaşın nedeniyle daha hızlı. bi başlasın patır patır gidecek kiloların inşallah.

Bugun calismadigim icin evde kahvaltimi yapabildim

Sabah kalkinca

2 bardak su

2 saat sonra

1 pul biberli yumurta
1 cay bardagi sut ile misir gevregi
1 dilim kepek ekmek

canım işlenmiş ürünler kilo vermeyi baltalıyor genelde. bu öğünde sanki mısır gevreği olmasa daha iyiymiş. bi de gevreğin tuz-şeker içeriği nedir? light mı acaba?

Suyu az iciyorum evet.Birde periyodum yakin.Normal bir diyet listesimi uygulayim yoksa bu sekil de devam mi edeyim ?

Mesaj tekrari...

Eklentiler

• $label080451.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Ablacim onu hic bilmiyorum ki ama kalori degerleri asagi da
Eki Görüntüle 516209

canım bunlar binbir çeşit oluyor, bu ürünün besin öğelerinde sodyum yani tuzu fazla oldukça. şişlik yapabilir. en iyisi hiç yeme sen bunları. bence normal bir liste uygula canım. mesela diyet listeleri kısmında ayça kaya diye bir diyetisyenin verdiği listeler paylaşılıyor. ordan kendine uygun bir liste seçip başlarda biraz rahat uygulayabilirsin. alışınca listeye tam uyarsın. bence daha etkili bir yöntem olur canım.

Evet ablacim biliyorum,bi Donem uygulamak istemistim ama basaramamistim.insallah bu sefer uygulayacagim.cevabin icin tesekkur ederimmmm

Diyete bir sure ara vermek zorundayim.Belli olduktan sonra buraya yazacagim :)

hayırdır canım, bebiş mi geliyor yoksa :))

başka bir sebep için ara vermeni kabul etmem bak

Yaaa nerden bildin
Henuz belli degil ablacim bi kac gune kadar belli olur insallah :44:
Ama telas yaptim bu kilo ile hamile kalma ihtimalime :18:

Yaaa nerden bildin

bir insan bu kadar kararlıyken başka ne için diyeti bırakacağını bu kadar olumlu bir şekilde yazar ki :))

öncelikle ne olursa olsun hakkınızda hayırlısıdır inşallah canım. kiloyu dert etme. kilolu hamile kalanlar neredeyse hiç kilo almadan bitirebiliyor hamileliği. sen yine yediğine içtiğine dikkat eder, bebişin için yararı olmayan boş besinleri yemezsin. hem bu kadar kilolu hamile kalabilmen sağlıklı olduğunu gösterir canım. Netleşsin konuşuruz yine. çok çok sevindim ihtimaline bile. hayırlı olsun canım benim.

Coook tesekkur ederim ablacim.Ben sana hemen haber veririm netlesince

Yaaa nerden bildin

merhaba bende katılayım diyordum senin günlüğüne 92 kiloyum ama kısmet değilmiş inşallah hayırlısıdır Ben geçen yıl temmuzda 91 kilo ile hamile kaldım 98 kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra 85 kadar düştüm sonra sütüm olsun diye onu ye bunu ye derken geri aldım yani anlayacağın hiç dert etme ben nerdeyse iki yıl zayıflayıp hamile kalacağım diye uğraştım aksine aldım etraftan birde hamile kaldı ne yapacak iyice kilo alacak laflarına çok üzülmüştüm aman safcanaymış Allah bizim için en hayırlısnı en doğru zamanda verir hayırlısı olsun canım

Cevabinizi gorunce cok mutlu oldum.oncelikle tesekkur ederim :) bende suan 91-92 kilo arasindayim.benim endisem kilomdan dolayi hamileysem eger bebegime ve saglima zarar vermesi.etrafimizdakiler hakkinda soylediklerin de cok haklisin buyuk ihtimal Benim de basima gelecektir tekrar tesekkur ederim iyi dileklerin ve mesajin icin

Son düzenleme:

benim kilomdan dolayı ağlık problemim olmadı tansiyonum da şekerim de çıkmadı ikisi de benim ailemde olan hastalıklar anne tarafımın hepsi şeker hastası ayrıca bende hipertiroid vardı günde bir defa bunun için de ilaç kullanıyordum Allah şükür 3 kilo kızım sağlıklı dünyaya geldi Sende hamile isen dikkat edersin zaten ilk dört ay miğde bulantısından hiçbir şer yiyemeyeceksin sonrada ekmeği az tüketirsin olur biter hiç endişelenme iyi düşün iyi olsun

Merhabalar tekrar ben geldım :) hamıle degılmısım o yüzden yarından ıtıbaren tekrar dıyetıme başlıyorum.

bende varım bugün başladım sabah tartıldım 91.300
şu diyeti yapıyorum değişik bişey demiyeyim dedim bakalım hayırlısı :)

6 haftada mucize sonuç Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu.

Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basen, ardından da bacaklar geliyor. Kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler, 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyor. Diyet kayısı ve badem müslisi olarak tanımlanıyor. Aşağıdaki müsliyi diyet sayfasında göreceğiniz müslili öğünlerde tüketiyorsunuz.

Sihirli karışım Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem, kurutulmuş meyveler ve tahıl gibi pek çok vücuda faydalı gıdalar bulunuyor. Hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi istediğiniz görünüme kavuşturuyor.

Malzemeler:
2 fincan yulaf tanesi
2 fincan kırılmış fındık
1 fincan buğday
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
1 fincan ayçiçeği tohumu
1 fincan badem
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

Malzemeleri karıştırıp, blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN

Sabah : 1 porsiyon hazırladığınız müsli, 1 fincan süt ve dilimlenmiş muz
Kuşluk : 1 elma
Öğle : 1 porsiyon müsli ve 1/2 muz
İkindi : 1 avuç kuru üzüm
Akşam : 1 parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve.
Gece : Yatmadan önce 1 portakal

2. GÜN

Öğle : 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Akşam : 2 yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek
Gece : 1 portakal

3. GÜN

Akşam : 1 çay fincanı büyüklüğünde yer tutan Spagetti ve 1 meyve
4. GÜN

Akşam : İnce dilimlenmiş 1 tavuk göğsü, haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. 1 meyve

5. GÜN

Akşam : Ton balıklı yeşil salata, 1 adet katı pişmiş yumurta, 1 meyve

6. GÜN

Kuşluk : 1 elam
Akşam : 1 parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata, 1 meyve

7. GÜN

Akşam : 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve 2 adet haşlanmış patates, 1 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…