Merhaba ablacim,Amerika'da yasiyorum ben.2 sene oldu buraya geleli,geldigimizden beri saglikli bir yemek duzenimiz yok malesef.Ama insallah yavas yavas oturuyor su siralar ( diyetimin de etkisi buyuk ).Evet onceden yedigim fast foodlarin yanin da 70,90 vs gibi rakamlar daha masum duruyor :)
Bu da bugun ki tarti resmim :) 500 gr vermisim.Acaba tarti bozuk mu ?
Eki Görüntüle 515991
Kilolar gidiyor canım çok güzel :)))
Bence tartı bozuk değildir gayet güzel gidiyorsun kilo verıosun böyle devat et
spor yapıyormusun ?
Merhaba ablacim,Amerika'da yasiyorum ben.2 sene oldu buraya geleli,geldigimizden beri saglikli bir yemek duzenimiz yok malesef.Ama insallah yavas yavas oturuyor su siralar ( diyetimin de etkisi buyuk ).Evet onceden yedigim fast foodlarin yanin da 70,90 vs gibi rakamlar daha masum duruyor :)
Bu da bugun ki tarti resmim :) 500 gr vermisim.Acaba tarti bozuk mu ?
Eki Görüntüle 515991
Bugun calismadigim icin evde kahvaltimi yapabildim
Sabah kalkinca
2 bardak su
2 saat sonra
1 pul biberli yumurta
1 cay bardagi sut ile misir gevregi
1 dilim kepek ekmek
bozuk olabilir canım. ya da suyu mu az içiyorsun acaba? aklıma başka bir şey gelmiyo. yaşın küçük, başlarda daha çok gitmesi gerekir. 1 hafta devam et bakalım, belki periyodun faan yaklaştıysa o yüzden yavaştır kilo vermen. sakın pes etme canım. senin metabolizman yaşın nedeniyle daha hızlı. bi başlasın patır patır gidecek kiloların inşallah.
canım işlenmiş ürünler kilo vermeyi baltalıyor genelde. bu öğünde sanki mısır gevreği olmasa daha iyiymiş. bi de gevreğin tuz-şeker içeriği nedir? light mı acaba?
Ablacim onu hic bilmiyorum ki ama kalori degerleri asagi da
Eki Görüntüle 516209
canım bunlar binbir çeşit oluyor, bu ürünün besin öğelerinde sodyum yani tuzu fazla oldukça. şişlik yapabilir. en iyisi hiç yeme sen bunları. bence normal bir liste uygula canım. mesela diyet listeleri kısmında ayça kaya diye bir diyetisyenin verdiği listeler paylaşılıyor. ordan kendine uygun bir liste seçip başlarda biraz rahat uygulayabilirsin. alışınca listeye tam uyarsın. bence daha etkili bir yöntem olur canım.
Diyete bir sure ara vermek zorundayim.Belli olduktan sonra buraya yazacagim :)
hayırdır canım, bebiş mi geliyor yoksa :))
başka bir sebep için ara vermeni kabul etmem bak
Yaaa nerden bildin
Henuz belli degil ablacim bi kac gune kadar belli olur insallah :44:
Ama telas yaptim bu kilo ile hamile kalma ihtimalime :18:
bir insan bu kadar kararlıyken başka ne için diyeti bırakacağını bu kadar olumlu bir şekilde yazar ki :))
öncelikle ne olursa olsun hakkınızda hayırlısıdır inşallah canım. kiloyu dert etme. kilolu hamile kalanlar neredeyse hiç kilo almadan bitirebiliyor hamileliği. sen yine yediğine içtiğine dikkat eder, bebişin için yararı olmayan boş besinleri yemezsin. hem bu kadar kilolu hamile kalabilmen sağlıklı olduğunu gösterir canım. Netleşsin konuşuruz yine. çok çok sevindim ihtimaline bile. hayırlı olsun canım benim.
Yaaa nerden bildin
Henuz belli degil ablacim bi kac gune kadar belli olur insallah :44:
Ama telas yaptim bu kilo ile hamile kalma ihtimalime :18:
merhaba bende katılayım diyordum senin günlüğüne 92 kiloyum ama kısmet değilmiş inşallah hayırlısıdır Ben geçen yıl temmuzda 91 kilo ile hamile kaldım 98 kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra 85 kadar düştüm sonra sütüm olsun diye onu ye bunu ye derken geri aldım yani anlayacağın hiç dert etme ben nerdeyse iki yıl zayıflayıp hamile kalacağım diye uğraştım aksine aldım etraftan birde hamile kaldı ne yapacak iyice kilo alacak laflarına çok üzülmüştüm aman safcanaymış Allah bizim için en hayırlısnı en doğru zamanda verir hayırlısı olsun canım
Cevabinizi gorunce cok mutlu oldum.oncelikle tesekkur ederim :) bende suan 91-92 kilo arasindayim.benim endisem kilomdan dolayi hamileysem eger bebegime ve saglima zarar vermesi.etrafimizdakiler hakkinda soylediklerin de cok haklisin buyuk ihtimal Benim de basima gelecektirtekrar tesekkur ederim iyi dileklerin ve mesajin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?