Lekeler, Çiller TCA kimyasal pling uygulayanların fotoğraflı öncesi sonrası halleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

haziran08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
286
11
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bende tca %15 lik aldım yapmak için eylül sonunu bekliyorum.MART ayına kadar niyetim 4 seans yapmak yaza tertemiz ciltle merhaba demek.Aramızda yapmak isteyipte yapamayanlar için öncesi ve sonrası fotoğraflar olursa daha emin oluruz diye düsünüyorum.Uygulayanlardan fotoğraf görebilirmiyiz?. Tca dışında soyucu bazı kremleride araştırıyorun
Acnelyse Cilt Soyucu Krem
Bilinen en iyi cilt soyucu kremlerden bir tanesi olan Acnelyse, sivilce ve siyah nokta tedavisinin yanı sıra sedef hastalığıyla da baş etmesinden dolayı genel olarak ilk tercih edilen kremlerden bir tanesidir. Cildinde renk bozukluğu olanlar için de oldukça faydalı olan bu krem türü, sizlere tam anlamıyla katkılar sağlar. Ayrıca güneş ışınlarına maruz kalınan bölgelerde kullanılmaması gerekmektedir.

BUNLARI KENDİNİZ ALIP YAPMAMALISINIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.MUTLAKA DOKTORUN REÇETE ETMELİ. BANA KARIŞIM HALİNDE YAZMIŞTI DOKTOR ONA RAĞMEN YÜZÜM YANIK GİBİ OLDU.ÖLÜYORDUM CİLDİME KAYNAR SU DÖKÜP HAŞLANMIŞ GİBİYDİ.BİR DE AKŞAM YATMADAN UYGULAMAMA VE DOKTORUN DEDİĞİ ŞEKİLDE YAPMAMA RAĞMEN.

Ben ilk seansımı yüzüme %15 lik tca peeling ile geçen hafta yaptım. hafif soyulma oldu. sanırım süresini çok kısa tuttum korkudan :) şimdi %25 lik ile çatlaklarım için uygulayacağım.

ben gecen kış 5 seans tca yaptım ancak bende cok soyulma olmadı olan yerlerde de lekelerim açılmadı. benim gunes lekelerim var. bugun glikolik aşıt sipariş verdim bu kış da onu denicem. ayrıca lr nin temizleme aletini ve peelingini aldım. birde arkadaşım kombu mantarı gönderecek onuda hem içip hem mantarını krem oarak yüzüme sürmeyi düşünüyorum.
yani kombine bişeyler yapıcam çünkü bu yaz iyice karardı ve fazlalaştı lekelerim

Kullandığınız Tca yüzde kaçlıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…