Sivilceli Ciltler TCA peeling deneyimim :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
merhaba arkadaşlar tca peelingim elime geldi.%20 likten. gg den sipariş verdim. burdaki arkadaşlarımızın deneyiminden cesaret alarak sipariş vermiştim. 9 ay önce roaacutane tedavim bitti. bunu da belirteyim. yüzümde lekeler kaldı.şuan da tek tükte olsa sivilcelerim çıkıyor. eskisi gibi büyük değiller. önce kolumda kediciğimin tırnak izi vardı onun üstüne ve yanağımda belirgin bir sivilce izi vardı onun üstüne sürdüm. 1 dk beklettim yıkadım ve yağsız bepantenle kremledim. biraz önce yaptım bu işlemi. korkttuğum için önce denemek istedim. bazı arkadaşlar çok acı hissetmiş ama ben hiç hissetmedim desem yeridir.sadece çok çok hafif bir yanma. bu benim cildimle alakalı sanırım. çünkü güneşte yandığımda hiç soyulmam ben. eşek derisi gibi derim var sanırım hehe :):) size gelişmeleri gün gün yazıcam. belki benim gibi korkan çekincesi olan arkadaşlara faydalı olabilirim.

biraz önce dayanamadım bütün yüzüme sürdüm :) bölüm bölüm yaptım.önce alnıma sürdüm kulak çubuğuyla 1 dk beklettim sonra yıkadım. sonra yanaklarıma sürdüm 1 dk beklettim sonra çeneme aynı şekilde.yıkayıp yağsız bepanten sürdüm. sonra üstüne evde olmama rağmen güneş kremi sürdüm ışıktan etkilenmesin diye kendimce. bakalım sonuç ne olacak suan için iyi. inşallah beklediğim gibi olur. kurtulurum bu izlerden.

şuan yüzüm gerginleşmiş bi şekilde. buruşuk gibi duruyor. bi an önce soyulsunda yeni derime kavuşayım

Aaaaneymiş bu izler için bende izlerime kullanabilir miyim acaba ya

tca yüzdeki ölü deriyi soyuyor ve izleri 6 seansta geçirior tabi kişiye göre değişir seans. burda bir çok arkadaş var yapan. bende onlardan cesaret aldım ve kullandım. ikinci günüm. şuan sadece gerginlik ve hafif kızarıklık var yüzümde. inşallah bir an önce soyulur.

çok iyi cesaret etmişsin canım helal olsun. ben de yaptırmak istiyorum ama ben doktor gözetiminde yaptırmayı düşünmüştüm açıkcası. umarım faydası olur, Allah şifa versin.

bugün 3ncü günüm hala yüzümde soyulma yok. kararma da yok. sabırsızlıkla bekliyorum.

6 seanstan sonra ne olucak takipteyim cnm :) sana iyi gelirse bende doktor gözetiminde yaptırırım. :) teşekkürler cvp için ayrıca cnm :)

6 seanstan sonra ne olucak takipteyim cnm :) sana iyi gelirse bende doktor gözetiminde yaptırırım. :) teşekkürler cvp için ayrıca cnm :)

rica ederim cnm:) hafif hafif soyulma başladı ama pul pul. sanırım benim cildim için daha uzun bekletmek gerekiyor. bidahaki seansa 1 buçuk dk bekleticem. korkudan 50 sn ye bekletmiştim. bende çok şey denedim zyn kozmetiğe güvenim yok bu konuda. sanırım en iyisi bu olucak. 2. seansı 15 gün sonra yaparım muhetemelen. hadi hayırlısı

bugün 5.ci günüm kızlar ama soyulmaları görseniz incecik incecik. bidahakine 1.5 dk bekleticem. ama bu bile bi parlaklık verdi yüzüme.

doğru düzgün soyulmadı bile çok ince ince soyuldu cnm. bidahaki sefere daha uzun bekleticem.

canim once seni cesaretinden dolayi kutluorm ben yanliz hayatta yapamam.
doktoruna falan danistin mi bu peeling icin?
bende peeling yapmak istiorm su an roaccutane kullaniorm.
Sende kullanmissin. Tedavin bittikten sonra ne kadar bekledin ?
Ben green peel herbal yapmayi dusunuodm çok dogal bir peelingmis ama benim oturdugum yerde yapmiolar

ben roaccutane dan 9 ay sonra yaptım. en az 6 ay beklemelisin yapmak için cnm. ilk denememde çok ince soyulmalarım oldu. ama bundan bile çok memnunum. şunu anladım ki diğer seanslarda cildim çok iyi olucak. ince soyulmasına rağmen cildimde canlanma oldu. 3 gün sonra ikinci seansımı yapıcam ve daha uzun bekleticem bu sefer. hiç korkulduğu gibi bişey değil. ben 1 dk bekletmiştim cildimde hiç kararma morarma falan olmadı bende. korkulcak hiç bişey yok yani. bence %30 luktan sonrası evde kullanılırsa tehlikeli olur.onun altı bence sakıncalı değil. tabi yaptıktan sonra dikkat etmek lazım ben hiç dışarı çıkmadım desem yeridir.evde bile güneş kremi sürdüm yüzüme korkudan o derece yani :)

kızlar bı bkın bugun tca uyguladım yuzume ılk kez bı kac gun once alnıma uyguladım su ıle yıkadım cok bkletmedım cok ınce syuldu
dunde ceneme ynklarıma burnuma uyguladım bu sefer dha fazla bklettım 1 bucuk dk kdr bepantnle sonlandrdım goz altıma tsrmsıım frkında olamadan suan sol yanagım cenem gozaltım mor kahve sıyah arası ama cok koyu lutfen yrdım edın bu nrmalmı %20 tca kullandım

Geçmiş olsun canım bi kaç sayfa öncesinde benim koyduum bi resim var eğer yüzün o şekildeyse geçer üzülme sen soyma sadece bende senin gibi olmuştm ama geçti çok şükür benim kullandıım oran %25likti

daha çok soyulcak diye aşırı bekletmeyin.. bekletsenizde kalıcı bir şey olmuyor ama can sıkar biraz... 1,5 dk özellikle çok uzun bir süre.. sonlandırmayı bepanthen le yapmayın suyla yapın sonra bepanthen sürün... ilk yapacak olanlar % 20 den üstünü kulanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…