- 1 Ağustos 2009
- 266
- 2
- 116
- 36
slm arkadaslar çok önemli bir sırrımı artık bu sitede sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü yakın çevremden kmse üyeliğimi bilmiyor ve artık içimi dökmeye ihtiyacım var..=( ben yıllar önce 14 yaşında iken halamın oğlunun tecavüzüne ugradım
benden 4 yaş büyük birisi. ve olay sadece bununla kalmadı beni her gördüğü yerde sıkıştrdı canımı acıttı istemediğim zamanlar tehdit etti susturdu
ona sert davrandıgımda ittiğimde annemin yanına gidip ona bişey söleyeceğini sölerdi gözlerine bakarak yalvarırdm bni çok korkuturdu bana kiim en ufak bi ilgi sevgi gösterse ona sığınırdm birde kız kardeşim vr benden iki yaş küçük. beni onunla bile tehdit etti onada yaparm vs gibisinden .. çok snir oldm ve seninde kardeşine böyle bişey yapsalar iyimi olur dediğimde ise aldıgım cvp şu oldu '' yaparlarsa yapsınlar '' :sinifsinif: bi insan bu kadar mı iğrenç ahlaksız olabilr... kızlığım bozuldumu bozulmadımı hiç anlayamadm o korku ile hiç bişeyn farkına varamadm şu an bi sewgilim var ve ileriyi düşünüyoruz önceki başlıktn tanırlar bni. sewgilim sürekli evlilik diyor ama ben hep o konudan kaçıyorum bana yaklaşmaya çalışıyor ondn bile korkuyorum kçıyorum bu bile sorun oldu =( :gitme: onu kaybetmek istemiyorum...tecavüze ugradıgım zamanlar öyle kötüydmki insan o yaşlarda hep düşünürki ailesi onu herşeyden korur ailesi varken hiç bir zarar gelmez zannaedr ama öle değilmiş ben eve her girdiğimde bu yükün altında ezilmekten yoruldm eve her girdiğimde ailemin yüzüne bakarken kötü oldum hayatta bi tek ailemle iken korkmazdım ne olursa olsn annem ve babam kanatları altına alır derdm ama annemin ve babamın koruyamayacağı duurmlarda vrmış onlara bişey diyememek canımı çok yaktı. hele birde onlarla tartıştığımda dünyada kmsem kalmadıgını düşünrdm başka bisey için ağlarken annem gelip bana sarılıp destek çıkarken o olay gelirdi aklıma... hep düşünüyorum acaba benmi layık olamadım die
öyle bi devirde yaşıyoruzki insan abim die saydıığı birinden bile kötülük görüyor
hala çok kötüyüm aklımdn çıkmıyor ve diyormki keşke hergn sıkıştırsaydı veya dövseydi ama bana bu izi bırakmasaydıı !!!:gitme::gitme: