te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
slm arkadaslar çok önemli bir sırrımı artık bu sitede sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü yakın çevremden kmse üyeliğimi bilmiyor ve artık içimi dökmeye ihtiyacım var..=( ben yıllar önce 14 yaşında iken halamın oğlunun tecavüzüne ugradım:( benden 4 yaş büyük birisi. ve olay sadece bununla kalmadı beni her gördüğü yerde sıkıştrdı canımı acıttı istemediğim zamanlar tehdit etti susturdu:( ona sert davrandıgımda ittiğimde annemin yanına gidip ona bişey söleyeceğini sölerdi gözlerine bakarak yalvarırdm bni çok korkuturdu bana kiim en ufak bi ilgi sevgi gösterse ona sığınırdm birde kız kardeşim vr benden iki yaş küçük. beni onunla bile tehdit etti onada yaparm vs gibisinden .. çok snir oldm ve seninde kardeşine böyle bişey yapsalar iyimi olur dediğimde ise aldıgım cvp şu oldu '' yaparlarsa yapsınlar '' :sinifsinif: bi insan bu kadar mı iğrenç ahlaksız olabilr... kızlığım bozuldumu bozulmadımı hiç anlayamadm o korku ile hiç bişeyn farkına varamadm şu an bi sewgilim var ve ileriyi düşünüyoruz önceki başlıktn tanırlar bni. sewgilim sürekli evlilik diyor ama ben hep o konudan kaçıyorum bana yaklaşmaya çalışıyor ondn bile korkuyorum kçıyorum bu bile sorun oldu =( :gitme: onu kaybetmek istemiyorum...tecavüze ugradıgım zamanlar öyle kötüydmki insan o yaşlarda hep düşünürki ailesi onu herşeyden korur ailesi varken hiç bir zarar gelmez zannaedr ama öle değilmiş ben eve her girdiğimde bu yükün altında ezilmekten yoruldm eve her girdiğimde ailemin yüzüne bakarken kötü oldum hayatta bi tek ailemle iken korkmazdım ne olursa olsn annem ve babam kanatları altına alır derdm ama annemin ve babamın koruyamayacağı duurmlarda vrmış onlara bişey diyememek canımı çok yaktı. hele birde onlarla tartıştığımda dünyada kmsem kalmadıgını düşünrdm başka bisey için ağlarken annem gelip bana sarılıp destek çıkarken o olay gelirdi aklıma... hep düşünüyorum acaba benmi layık olamadım die:( öyle bi devirde yaşıyoruzki insan abim die saydıığı birinden bile kötülük görüyor:( hala çok kötüyüm aklımdn çıkmıyor ve diyormki keşke hergn sıkıştırsaydı veya dövseydi ama bana bu izi bırakmasaydıı !!!:gitme::gitme:

annene soyleseydinya canım ya
nasıl şerfsiz aciz insanlar var boyle insan kardeşi gibi gorduğu kuzenine nasıl boyle bişe yapabilir dusunmesi bile kotu

annene soyleseydinya canım ya
nasıl şerfsiz aciz insanlar var boyle insan kardeşi gibi gorduğu kuzenine nasıl boyle bişe yapabilir dusunmesi bile kotu

düşünmedm değil o yaşlarda mutlaka akla gelen ilk şey odur ama işini bilmeyen bi işe başlamazki :( onun dünya umrunda deildi aynısını amcasının kızınada yapmış. umrumda değildi isterse öldürseydi ama beni kardeşimle tehdit etti o zmn kardesm 12 yasında idi onada yapacağını söledi ben o psikolojimi biliorum aynılarını kardeşimin yaşamasına dayanamazdm çünkü o insanla hep aynı ortamdaydık babamla eniştem aynı iş yerinde çalışıyordu yani ortak dükkanımız vardı yazlığa onlarla gidiyorduk ben lavaboya bile kardeşimle giriyordm sırf onu yalnz bırakmamak için:( anneme bile bişey yapmasndan korkuyordum:( çok kötü bişey hemde çok:(

hala uğraşıyor mu sizinle? keşke olay olduğunda hemen söyleseydiniz ailenize..ama çocuklukta insan cesaret edemeyebilir...şimdi söyleseniz bile inandıramayabilirsiniz
bence başınıza gelen kötü şeyi hiç düşünmeden gelecekteki güzel günlerinize odaklanın...

canım çok kötü şeyler yaşmışsın artık bende bilmiyorum sevgiline doğruyumu söylesen yalanmı söylesen ama sanırım söylediğinde sanki eskisi gibi bakmaya bilir veya inanmaya bilir açıkca ne yazacağımı şaşırdım, ben dahi,

teyzemin aynı yaşta oğlu var kızım ile hiç gitmek istemem akraba evliliğine dahi karşıyım ama şuna inanıyorum kız çocuğu olanlar akraba ile aynı yaşta veya büyük oğlu olanlar ile görüşürken çok dikkatli olmaları gerekir ,belik beni bazıları bu konuda kınarlar
.Bu gibi durumlara sebeb vermemek için.Ama SON yazacağım bir piskolog ile konuşmalısın

hala uğraşıyor mu sizinle? keşke olay olduğunda hemen söyleseydiniz ailenize..ama çocuklukta insan cesaret edemeyebilir...şimdi söyleseniz bile inandıramayabilirsiniz
bence başınıza gelen kötü şeyi hiç düşünmeden gelecekteki güzel günlerinize odaklanın...

dediğim gibi kardeşimle tehdit ediliyordum:gitme: hem o benm kardeşime olan düşkünlüğümü biliyordu :( beni o yzdn tehdit etti şu an onlar mersnde oturuyor arada gelip gidiyorlar ben hoş geldnz diyip odama çekiliyorum kapıma geliyor açmamı sölüor ama açamıyorum kardeşimide yanıma alıyorum açmıyoorum. açtığım zamanlar pis pis gülüyor gel biraz eskiyi hatırlayalım diyo. sert sert bakınca kardeşimin yanına oturup kuzen nbr dio elini boynunna fln atıo kzn deli oluorum kız kardesimi ya bakkala gönderiyorum ya su getr diyorum bi şeklde uzaklaştırıyorm hep peşimde gezio allahtn mersine taşındılar ya :(

dediğim gibi kardeşimle tehdit ediliyordum:gitme: hem o benm kardeşime olan düşkünlüğümü biliyordu :( beni o yzdn tehdit etti şu an onlar mersnde oturuyor arada gelip gidiyorlar ben hoş geldnz diyip odama çekiliyorum kapıma geliyor açmamı sölüor ama açamıyorum kardeşimide yanıma alıyorum açmıyoorum. açtığım zamanlar pis pis gülüyor gel biraz eskiyi hatırlayalım diyo. sert sert bakınca kardeşimin yanına oturup kuzen nbr dio elini boynunna fln atıo kzn deli oluorum kız kardesimi ya bakkala gönderiyorum ya su getr diyorum bi şeklde uzaklaştırıyorm hep peşimde gezio allahtn mersine taşındılar ya :(

yok arık ya psikopat sapık
bu kadarda olmaz bide eskiyi hatırlayalım diyo
Allahım sen bilirsin artık
bence soyle artık ailenene baksana vazgecicek gibi değil hala geldiğinde kapıyı ac diyomuş
vazgecmez bu sana yapmasa kardeşine yapar soyle bence

Bence de kesinlikle ailene anlatmak zorundasin.Sinirden ve üzüntüden tüylerin diken diken oldu yaa su an.
Böyle Allah'in belalarinin yaptiklarina susmamak lazim yoksa ayni seyi baskalarina da uygulamaktan kacinmazlar.

beynim karıncalandı resmen..
hemen ailene anlat bu olayı.neden gizliyorsunki?
hay Allahım ya..
ema aynı durumda bende olucams anırım seninle.hiç kimseye güvenim yok şu hayatta

eger ailen sana inanıcak seni dinleyebilcek yapıdaysa anlat derim ama degillerse unutmaya calıs psikolojik yardım al bu tarz olayları yasayan insanlar cok gelecegi dusunmeye calıs gecmişi unut

off cok sınır oldum yaaa nası insanlar var :(

annene söyle şu an olayın uzerınden zaman gecmiş olabilir ama şu an sana bişi yapamazzz
baban bilmesin ama annen bilsin cnm

böyle bişiyı saklama o insan buna devam ettkçe (ki amcamın kızına da yapmiş diosun)
kimbilir daha kaç can yakacak

başkasının canı yanmasın die söyle
söyle ki biri payını versın sapığın....

bır de evlenecegın insana da anlat bu durumu
eğer senı sevıyorsa zatenn inanmaz die düşünme.seven insan sevdgini her hali ile kabul eder unutma bunu

Hem suçlu hem güçlü...

Savcılığa şikayet ettim seni de..Hatta o Amcasının kızı ile gidin şikayetçi olun,tehdit ettiğini söyleyin..Girsin hapse..Yanına kalmasın..Sen değil o suçlu,neden korkucaksın ki...Hiç bişey yapamamaz..Çürüsün hapislerde iğrenç sapık...:oklava:

Bence herkes bilsin ailedeki..Sen mi tecavüz ettin ki ..O suçlu olan.......

canım neden ailene karşı kendini suçlu hissediyorsun ki?onlara layık olmamak falan..senin yaptığın bir şey yok sonuçta..senin suçun yok..annenle paylaşmandan yanayım ben...

ewet haklısnz yanına klmamalı ama içidnen çıkılması zor bi durum yaşamayan bilemezki :( o kadar basit değil bunu söylemek çok denedm olmadı bunu öğrenirlerse aile faciası cıkar cocuk çok zeki hiç bi işini yarım bırakmıo eminmki trlü trlü yalanlar söleyecektr düşünün ya empati kursn die kardeşinede yapsalar diorm yaparlarsa yapsnlar dio :( allah bilr kardeşinede yapıodr ya:gitme:

ewet haklısnz yanına klmamalı ama içidnen çıkılması zor bi durum yaşamayan bilemezki :( o kadar basit değil bunu söylemek çok denedm olmadı bunu öğrenirlerse aile faciası cıkar cocuk çok zeki hiç bi işini yarım bırakmıo eminmki trlü trlü yalanlar söleyecektr düşünün ya empati kursn die kardeşinede yapsalar diorm yaparlarsa yapsnlar dio :( allah bilr kardeşinede yapıodr ya:gitme:

haklısın ne aileler var hem kızını hem oğlanı öldürür namus kavramı çok sert olabiliyor ne yazıkki ama yinede bir çözüm bulmalısın !!!ailede güvendiği birine bunları anlat ve ona sığın derim ben!!

işte bu gibi durumlarda susmamak lazım sustukça senden faydalanmaya çalışıyor şerefsiz. mutlaka ama mutlaka aileler ile paylaşılmalı. kesinlikle susmamak lazım. herkes öğrendikten sonra hiç birşey yapamaz şerefsiz. en dürüstü erkek arkadaşınla bu konuyu paylaşmak bakiresin veya değilsin ben olsam paylaşırdım. dürüst olmak gerektiğini düşünüyorum ve sakın korkma kimsedende çekinme senin bir suçun yok. böyle şerefsizleri taksim meydanında aleme ibret olsun diye asmak lazım

annen seni tanıyordur. tabiki senin dediğine inanacak. kesinlikle susupta o şerefsize fırsat verme. evlendiğin zaman seni kocana karşı tehditte eder bu şerefsiz hayat böyle geçmez canım

haklısın ne aileler var hem kızını hem oğlanı öldürür namus kavramı çok sert olabiliyor ne yazıkki ama yinede bir çözüm bulmalısın !!!ailede güvendiği birine bunları anlat ve ona sığın derim ben!!

bi kardeşime anlattm o da zaten o kapıyı açmadıgım günden snra anlattm bana ona nedn böle tepkili oldugum usordu sölemek zorunda kaldm ve kardesm su an hala inanamıor.. şu an tek sığındıgım biricik kardeşim çünkü biz onunla öle böle deil çok farklıyz ya şu yaşa geldk hala bzen tek kişilik yatakta birlikte yatarz bi gizlimz yoktr hiç ayrılamayz bitanem o bnm ya:( ona kıyamıorum bişe yapmasını istemiorum:( bi de sığındgm bi ergünüm vr( sözlüm ) o da öğrense napar bilmiorm sözümze de gelmsti bana aynı odadaykn msj attı tbrk edrm bu safla yakışıosun ama bna yakıştığı gibi kimsenin yatağına yakışmazsn yazdı:( deli oldm ya msjı sözlmden zor sakladm kimdi fln die sordu o vrdı yanmda cnkü. bu nasıl bi cesarettr ya sözlüm yanımdayken bile bana ahlakszca msj atabiliyor:( ergünü kaybetmekten çok korkuyorum ya çok :(

Back
X