te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

canım çok üzüldüm yaşadıgın olay için ama benim fikrim yani o zmana çocukmussun ama söleeseydin keşkeee
neyse olmuş artık bence önce bir doktora gitt piskolog
kendi zihninden bu yaşadıgın olayı çıkarr
tabiki sevgilinede dogrusunu anlat eger seni kız olmadıgın için terkederse hiç üzülmeee adam deilmiş
ama sakın kim oldugunu söleme
ama bi tedavi görmen şart yoksa ilerde evlendiğinde sorun yaşarsın

canım benim seni çok iyi anlıyorum. senin kadar ciddi bir olay yaşamadım ama kuzenim halada devam ediyor. sürekli peşimde gezer sapılık yapardı. onlara misafir gitsek odama dalar yataga girmeye çalışırdı. küçükken yada ailenin tanıdığın için böyle şeyler malesef yutuluyor. ama şu anda büyüdük. ve senin sırtında birde eşin olacağını düşündüğün birinin sorumluluğu var. seni yargılayacağını terk edeceğii düşünüyorsan sana gerçekten değer vermiyordur. önemli olan senin bu psikolojiyi atlatman. bu durum belki ileride evliliğini etkileyecek. eşinle yakınlaşmaktan bile kaçacaksın. ozaman mecbur kalacak ve söyleyeceksin.akrabalık ilişkisi bozulacak annen baban kızacak diye kendini yıpratma. ne olursa olsun yinede sana sahip çıkacaklardır. aile en büyük destek. ben erkek arkadaşıma bütün yaşadıklarımı ve hala bana sarkıntılık ettiğini anlattım. birgün keşke dememek için. sende cesaretini toplayıp birilerine anlatmalısın.Allah yardımcın olsun.

canım arkadaşım senin adına çok üzüldüm böyle pisliklerin toplumdan bi an önce temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum Allah sonunu tez zamanda yazsın.canım arkadaşım bence annene anlatmalısın eminim çok büyük bi sarsıntı yaşayacaktır ama senin kardeşin var ve onu senin koruyamayacağın zamnlar olacak belki yiğenlerin olacak lütfen yılanın başı küçükken ezilsin en azından adamın sapık olduğunu anlat ama lütfen annen kardeşini belki başka çocukları koruyabilsin.bunu yapmak artık boynunun borcu olmuş bi gün kardeşin o adamla yalnız kalabilir bunu ona yapmaya hakkın yok LÜTFEN Allah sana sabır versin bence psikolojik destek al

bu bence evlenince eşine söylemekle de tehdit eder.sapık ve ruh hastası anladığım kadarıyla.yaptığı cezasız kalmamalı.ailene söyle.gerekirse şikayetçi olun.ama sizi sürekli rahatsız etmesine izin vermeyin.

sinirim bozuldu o şerefsizi bi kaşık suda boğasım geldi..amcamın kızınada aynısını yaptı demişsin belliki alışmış kudurmuştan beter..canım en azından annene söyle onlar geldiği zaman annen yanında dursun ondan uzak tutar seni.. kendinden emin değilsende bi kadın doğuma muayeneye git...benzeri bi olay arkadaşımın başına geldi defalarca tecavüze uğradı allahtan kızlık zarı esnekmiş bozulma olmamış.kötü bi öneri olacak belki ama çok çaresiz kalırsanda kızlık diktir(inşallah korktuğun olmamıştır),böyle şeylere bende karşıyım ama bi şerefsizin yüzünden bu sıkıntıya düşmüşsün zevkine yapmamışsın hayatını karartamazsın adi bi insan yüzünden......senağlama

sana yapılanları daha fazla okuyamadım içim çok acıdı çünkü..empati kurmak dahi istemedim,belliki bu ruh hastası adam senin gözünü korkutmuşki sözünün kesildiği an bile mesaj atmış yani senin bunu açıklayamayacağına kesin gözüyle bakıyo...yerinde olsam benim dünyalar tatlısı annem ablam var bu olayı onlarla paylaşırdım telefonuma yolladığı mesajları silmezdim başka bi hatla nişanlımla görüşürdüm ses kaydıda yap dursun lazım olur:olmaz:

bazı durumlar vardır hukukta şüyuu vukuundan beter diye adlandırılır.
yani giderilmesi gerçekleşmesinden beter durumlar demektir.
bu da onlardan biri...
çok iyi düşünüp tartarak hareket etmelisin.
bu durumu açığa çıkardığında karşılaşacağın her tür tepkiyi tek tek değerlendir, kendini hazırla, ondan sonra ne yapacağına karar ver.
lütfen kendinde bu konuyla mücadele gücünü görmüyorsan, tekrar tekrar düşün.
korkma, senin korkmanı gerektirecek birşey yok ama herşeyi düşün.
sana ne herkese anlat diyebilirim ne de unut içinde sakla, hiç ortaya çıkarma.

bunları yaşayıp saklaya okadar çok insan varki canım Allah kahretsin böyle şerefsizleri...utanması sıkılması gereken o ama bu zihniyette olan birindede yoktur bunlar...bence gizli tutma rezil et onu suçlu sen değilsin o bedelinide ödesin ama sen bunu saklarsan bu durum böyle sürer oda kıs kıs giler! aile yapını bilmiyorum tabi ama en azından annene aç içinde büyütürsen zararı sana olur sadece...umarım halledersin bunu ...:(

Ailene anlatmamakla çok büyük bir hata yapmışsın ve aynı hatayı tekrarlamaya devam ediyorsun. Herifin potansiyeli belli. Sen yarın birgün evlensen veya evde olmasan o da kardeşinle yalnız kalsa bir şekilde ne olacak? Bunları düşünmüyor musun? Eğer gerçekten kardeşini ve başka potansiyel kurbanları korumak istiyorsan herşeyi önce ailene sonra polise açıklarsın. Ona böyle karşına geçip sırıtacak gücü veren sensin başkası değil.

kıyamam ben sana canım ya bu kadar kotu ınsan olamaz ya bence aılenle konusmay dene.en azından baska ınsanlara zarar vermesın canım aeo

[COLOR="[COLOR="blue"]Blue"]valla sölemen gerekiyordu çünkü sussarak daha çok cesaretlendirmişsin onu erkek arkadaşınlada konuşmalısın bence artık bitsin şu çocuk istismarı ya bi önlem alsınlar bişeyler yapılsın insan kime güvenceğini bilmiyo insanlar tanınmıyo Allah sonumuzu hayır etsin [/COLOR][/COLOR]

Back
X