• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

Yeni çeyizlerimiz :16:
Bernardo kahve fincanlarımız
$634557703621506485.webp
Mısır tabaklarımız(açık mavisi)
$Adsız.webp

hollanda tam bır cupcake cennetı. Cok uygun fıyatlara bır suru sey aaldım. Zamanla ekleyecegım resımlerİİİ :)

Canım çeyizlerin çok hoş çok beğendim :nazar:

Birşey merak ettim, Hollanda'da mı yaşıyorsun?

Hollanda geçince cümle içinde dikkatimi çekti, ben 1 yıl orada üniversite okudum orada, çok güzel hatıralarım var orada , ahh ahhh :31:

Canım çeyizlerin çok hoş çok beğendim :nazar:

Birşey merak ettim, Hollanda'da mı yaşıyorsun?

Hollanda geçince cümle içinde dikkatimi çekti, ben 1 yıl orada üniversite okudum orada, çok güzel hatıralarım var orada , ahh ahhh :31:

Teşekkür ederim. Ben de 5 buçuk ay burada okuyacağım, erasmusla :) Sen neresindeydin?

Sen nerdesin canım? Alışabildin mi Hollandaya? Bana başlarda sessizliği ölümcül gelmişti ama sonra önce hollandayı sonra da diğer avrupa ülkelerini gezince o sessizliği bile cezbeder olmuştu, hatta türkiyeye dönünce belli bir süre alışamadıydım :9:

Sen nerdesin canım? Alışabildin mi Hollandaya? Bana başlarda sessizliği ölümcül gelmişti ama sonra önce hollandayı sonra da diğer avrupa ülkelerini gezince o sessizliği bile cezbeder olmuştu, hatta türkiyeye dönünce belli bir süre alışamadıydım :9:

Zwolle'deyim. 28 ocakta geldim şu an alışma evresindeyim hala ama ilk günlere göre iyi:27: Daha diğer ülkelere gezmeler başlamadı. Sen neyi kullanıyodun diğer ülkeler için otobüs-uçak?

Back
X