• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teamcoco'nun çeyizleri [Yeni.]

ferforjelerin harika ben çok beğeniyorum english home ürünlerini ve en son aldığın ciiclerin çok tatlı aşkla kullan :16:

cooooooooook tatlılar :):)

canım ferforjeler çok güzel. ama dediğim gibi almadıysan havlu peçetelik alma inan çok güzel çok şık ama kullanışlı değil.

Sağ ol canım tavsiyene dikkat edicem ona göre diğerlerini almam :) :)

diğer havlu peçeteliklerde aldıkça dönüyor, çektikçe dönüyor ve kolaylık sağlıyor. Bunlarda sen uğraşıyorsun koparmaya etmeye. çok zor hiç kullanışlı değil. Ben de alcaktım vazgeçtim maalesef :(

diğer havlu peçeteliklerde aldıkça dönüyor, çektikçe dönüyor ve kolaylık sağlıyor. Bunlarda sen uğraşıyorsun koparmaya etmeye. çok zor hiç kullanışlı değil. Ben de alcaktım vazgeçtim maalesef :(

Hadi ya halbuki çok şık duruyo ama kullanışlı değilse gerek yok madem

Uzun süredir bir şey eklememiştim. Bunlar da son aldığım çeyizler.

İndirimden aldığım havlularımız :16:
$8fbb1367-c255-4979-9f78-e7da9259cc7a.webp $0414b249-e252-4a49-b276-6d3fd9f577e6.webp $b71468a5-4ad9-4701-887b-be9ed4f71d74.webp Eki Görüntüle 782300 $ff7a96ae-9afa-4240-a2d9-16c9a98311b1.webp $6a0d51c2-d68a-4dd0-abeb-a0a25788a650.webp

Şu havlunun pembesi ve kremi ( Bu resim netten alıntı)
$blogger-image-51442930.webp

A101 nimetleri
$IMG-20130820-WA002.webp

3 adet migrostan aldığım kahve tuz ve şeker için kullanacağım kavanozlar
$IMG-20130820-WA004.webp

Bu tabakları da erkek arkadaşımın annesi almış kipadan istediğimi duyarak
$IMG-20130820-WA003.webp

Veeee ilk küçük ev aletim Arçelik in love ekmek kızartma makinem babamın sürpriz yaparak almasıyla çeyizlerimin arasına katıldıı :16::16::16:
$low_arcelik-in-love-ekmek4.webp

Son düzenleme:
harika şeyler almışssın canım :)bayıldım. hepsi öyle tatlı ki. bunları gördükçe aldıkça masal gibi bir mutfağın hayalini kuruyor insan ^^

şekerim, sana ferforje havluluktan bahsetmiştim ya English Homedaki. o eski modeller toplatılmış. Şu an satışta olanda herhangi bir sıkıntı yokmuş çok kullanışlıymış ben aldım bilgin olsun :)

Son düzenleme:
Team hepside birbirinden güzel cnm güle güle kullan , ekmek kızartma makinesi ne güzelmiş öyle :16:

aldıkların çok güzel bayıldım cupcakeli kavanozlar küçük olanları nereden aldın migrosa yeni mi gelmiş bida ay heycanlandım lütfen yeni gelmiş olsun:52:

harika şeyler almışssın canım :)bayıldım. hepsi öyle tatlı ki. bunları gördükçe aldıkça masal gibi bir mutfağın hayalini kuruyor insan ^^

şekerim, sana ferforje havluluktan bahsetmiştim ya English Homedaki. o eski modeller toplatılmış. Şu an satışta olanda herhangi bir sıkıntı yokmuş çok kullanışlıymış ben aldım bilgin olsun :)

Haber için çok teşekkürler o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim :) O hayal gibi günler bir gelse :16:

canım yeni cicilerin çok şeker . bende a101 den bardak altlığı aldım:16: güle güle kullan

Teşekkür ederim sen de güle güle kullan :)

yeni aldıkların çok güzel özellikle cupcakelerrrrrrr aşkla kullan

Teşekkürlerrr :16:

Team hepside birbirinden güzel cnm güle güle kullan , ekmek kızartma makinesi ne güzelmiş öyle :16:

Sağ olasın babamdan hediye :16:
aldıkların çok güzel bayıldım cupcakeli kavanozlar küçük olanları nereden aldın migrosa yeni mi gelmiş bida ay heycanlandım lütfen yeni gelmiş olsun:52:

A101 lerin içinde olan küçükleri tansaştan aldım canım, büyükler migrostan. Küçükleri alalı 1 ayı aşkın süre oldu :)

A101 lerin içinde olan küçükleri tansaştan aldım canım, büyükler migrostan. Küçükleri alalı 1 ayı aşkın süre oldu :)[/QUOTE]

marmarada tansaş yok ya şaka gibi migros var burada ama migrosdada kalmadı neyse bidaha çıkar heralde o zaman alırım :43:
tantitonideki cupcake i beğenmedim migrosdaki kadar :50:

A101 lerin içinde olan küçükleri tansaştan aldım canım, büyükler migrostan. Küçükleri alalı 1 ayı aşkın süre oldu :)

marmarada tansaş yok ya şaka gibi migros var burada ama migrosdada kalmadı neyse bidaha çıkar heralde o zaman alırım :43:
tantitonideki cupcake i beğenmedim migrosdaki kadar :50:
O
Gelir mutlaka gözün migroslarda olsun :)) aynen biraz daha pahalıydı

Son düzenleme:
Back
X