Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ferforjelerin harika ben çok beğeniyorum english home ürünlerini ve en son aldığın ciiclerin çok tatlı aşkla kullan![]()
cooooooooook tatlılar :):)
canım ferforjeler çok güzel. ama dediğim gibi almadıysan havlu peçetelik alma inan çok güzel çok şık ama kullanışlı değil.
Sağ ol canım tavsiyene dikkat edicem ona göre diğerlerini almam :) :)
diğer havlu peçeteliklerde aldıkça dönüyor, çektikçe dönüyor ve kolaylık sağlıyor. Bunlarda sen uğraşıyorsun koparmaya etmeye. çok zor hiç kullanışlı değil. Ben de alcaktım vazgeçtim maalesef![]()
Eki Görüntüle 782300
harika şeyler almışssın canım :)bayıldım. hepsi öyle tatlı ki. bunları gördükçe aldıkça masal gibi bir mutfağın hayalini kuruyor insan ^^
şekerim, sana ferforje havluluktan bahsetmiştim ya English Homedaki. o eski modeller toplatılmış. Şu an satışta olanda herhangi bir sıkıntı yokmuş çok kullanışlıymış ben aldım bilgin olsun :)
canım yeni cicilerin çok şeker . bende a101 den bardak altlığı aldımgüle güle kullan
yeni aldıkların çok güzel özellikle cupcakelerrrrrrr aşkla kullan
Team hepside birbirinden güzel cnm güle güle kullan , ekmek kızartma makinesi ne güzelmiş öyle![]()
aldıkların çok güzel bayıldım cupcakeli kavanozlar küçük olanları nereden aldın migrosa yeni mi gelmiş bida ay heycanlandım lütfen yeni gelmiş olsun![]()
A101 lerin içinde olan küçükleri tansaştan aldım canım, büyükler migrostan. Küçükleri alalı 1 ayı aşkın süre oldu :)
Omarmarada tansaş yok ya şaka gibi migros var burada ama migrosdada kalmadı neyse bidaha çıkar heralde o zaman alırım![]()
tantitonideki cupcake i beğenmedim migrosdaki kadar![]()
Gelir mutlaka gözün migroslarda olsun :))
geldiği zaman buradan duyuyorum hemen alıcam zaten![]()