O kadar mutluyumki foreverım bunu sana anlatamamopuyorumnanaktanŞeniz
sen neler hissettigimi ve
seni ne kadar cok sevdigimi biliyorsun opuyorumnanaktan
dualarım seninle bitanem:Saruboceq:
seni cok seviyorum opuyorumnanaktan
kittyimmmmmmmmmmmmm yerim ben seni canım benim eline emeğine yüreğine sağlık çok mutlu oldum ya ağlıcam şimdiiiopuyorumnanaktan nasıl da ugrasmıssın.seviyom kız ben senikaydirigubbakcemile3.Rabbim tez zamanda seninkını de burada kutlamayı nasip eder inşaalah .harikasın kittyimmmmmmmmmm bidenem benim
vayyy anasını be kızzzz ayyy şok oldum ya salaklaştım valla...hayırlısı olsun kuşum çok sevindim canım benim ....kıyamam ben sana...allahım tamamına erdiirsin analı babalı büyütsün inşallah....
canım benim çok teşekkür ederimm kittyim seninkini de hazırlıcak burda en yakın zamanda inşallah.çok mutlu oldum yaa sizi çoooookkkkkkkkkkkkk sevıyorummm opuyorumnanaktan
ayyyyy denizim çok tesekkur ederım canım benım.burda da kutlamak nasip olacakmış bu ay. hiç aklıma gelmezdi.amin canım.hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızopuyorumnanaktan
kittyimmmmmmmmmmmmm yerim ben seni canım benim eline emeğine yüreğine sağlık çok mutlu oldum ya ağlıcam şimdiiiopuyorumnanaktan nasıl da ugrasmıssın.seviyom kız ben senikaydirigubbakcemile3.Rabbim tez zamanda seninkını de burada kutlamayı nasip eder inşaalah .harikasın kittyimmmmmmmmmm bidenem benim
amin canım:Saruboceq: inşallah herkesin guzel haberini verecegiz en kısa zmanda :Saruboceq::Saruboceq:bende seni cok seviyorum foreverım aglama bugun mutlu olma gunudur :dance::teytey::sm_cool:hihoyyyt