- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi braindamage
-
Ne biliyim ya. Çok gücüme gitti bu olay.canım benım sorun çözülür çözülmez bu etik açıdan yapılması gereken bişey
ben bi ülkenin aile Bakanı olucam 1 yılda binlerce kadın öldürülmüş olacak yaptığım tek açıklama çocuklarınıza bağırmayı öğretin olacak ben oturamam o koltukta utanırım. demek ki ben bu işi yapamıyorum politika uretemiyirum derim
Bence değil. Bu adamlar canlı canlı yakılmalıydılar.idam gelse ne olur ki? çözüm mü bilemiyorum.
aynısını yaşamalılar.örneğin birine tecavüz edip başını taşla ezerek mi öldürdün,aynısı sana yapılmalı.
çok mu manyakça bi fikir bilmem de ben böyle düşünüyorum.
Şerefsiz
hakim karşısına sarık cübbeyle çıkıp iyi hal indirimi alan vardı geçen günde polisin uyuşturucu baskını yaptığı bi evde adam cama çıkmış Kuran-ı Kerim okuyo bunlar niye oluyo, bunu. sorgulamak siyasete girmez
Yani böyle olayların siyasete malzeme olmasından iğreniyorum ama bunları da konuşmayınca hep havada kalıyor işte. Bu ülkede biz bir olayı tartışırken neler değişiyor, ne kurallar koyuluyor veya iptal ediliyor. Bunu neden çözemiyorlar?Ne biliyim ya. Çok gücüme gitti bu olay.
istifa kurumu onurlu bir kurumdur.Canım benim aile bakanı istifa edince hukuki yaptırımlar değişecek mi? İdam cezası uygulanacak mı? Öyle olacaksa şayet tamam herkes istifa etsin.
Hukukçu değilim ama işte kadın bana pas verdi. Ben de tahrik oldum diyip indirim alabiliyorlar herhalde.hukukçu arkadaşlar bu iyi hal indirimi nedir ve hangi durumlarda olur?yani bu pislikler de bundan faydalanır mı gerçekten? olamaz dimi?
vallaha bence değil. bu ülkede 10 yıl öncesine kadar idam vardı, yine kadın şiddeti bir sorundu. sorun kadına bakış açısıdır. sen tecavüz edenin sırtını sıvazladıktan sonra ülkede idam cezası olsa kaç yazar? sen tecavüz edene ver ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi, caydırıcı, aftan yararlanmayacağı, haklarının kısıtlandığı bir hapis cezasına mahkum et. bak nasıl da jiletle kesilir gibi azalıyor bu vakalar. abuk sabuk tahrik indiriminden ceza kesersen ederler tabi.idam gelse ne olur ki? çözüm mü bilemiyorum.
aynısını yaşamalılar.örneğin birine tecavüz edip başını taşla ezerek mi öldürdün,aynısı sana yapılmalı.
çok mu manyakça bi fikir bilmem de ben böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?