- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi braindamage
-
erkeğin mini etek giymesine mi takayım, mini eteği tecavüz bahanesi saymasına mı yanayım, lan baban anneni dölleyeceğine eline boşalsaydı da bizim oksijenimizden çalmayaydın, oksijen israfı.
ulan bi bitmediniz be! hakkaten bi bitmediler. s....olup gitmek istiyorum bu ülkeden, sadece mini etek giydim diye tecavüze uğradığımda oh olsun diyen insanların yaşamadığı bir ülkeye s...olup gitmek istiyorum.
topunuzun köküne kibrit suyu.
o gerizekalı beyinsiz dişilerin de hiç aklına gelmiyor, bizler tecavüz edilip öldürülüpp soyumuz kuruyunca sıra o beyinsizlere gelecek ama bizim soyumuz kuruduğundan onların haklarını koruyacak biz olmayacağız bok yoluna ölecekler.
Ben de anlamıyorum. Bunları konuşmak neden siyaset oluyor?Peki ne yapalım? Kime gidelim , kizalim sovelim? Adaleti kimden bekleyelim? Yillardir kat kat artan kadin cinayetlerinden, tecavuzlerdenn tecavuzculere yapilan indirimlerden , rizasi varlardan hala bir adim oteye gidemedik.
Dibe dogru iyice yuvarlanirken caydırıcı cezalari cikarip uygulamaya koyulmasini beklerken zamaninda cocuklariniza ciglik atmayi öğretin diye garabet bi aciklamadan baska bi sey yapilmamasina tahammul edemiyorum. Siyaset mi oluyor bu? Anlamiyorum cidden
Serpil Yesilyurt kucucuk yasimda travmamdir benim. Bir de bu katil sapiklar rahsan affiyla disari cikmisti inanilir gibi degil. En son bi tanesi tekrar iceri girmisti ama ne fayda.serpil yeşilyurt, mert, özgecan... hiç bi zaman unutmıcam
münevver karabulut
Serpil Yesilyurt kucucuk yasimda travmamdir benim. Bir de bu katil sapiklar rahsan affiyla disari cikmisti inanilir gibi degil. En son bi tanesi tekrar iceri girmisti ama ne fayda.
"Taze kan istiyorum taze kadin istiyorum" hapisten cikan zanlinin ilk gittigi yer genelevmis ama kesmemis bu igrenc kelimeleri söylemis. Bu cumle asla beynimden silinmedi. Hatta ilk uzu sacliyi arabaya attik ama erkek oldugu icin geri bıraktık diyorlardi ifadelerinde.
Hele anneciginin bir tek serpilin cigliklarini hatırlıyorum demesi beni bitirmisti
Serpil Yesilyurt kucucuk yasimda travmamdir benim. Bir de bu katil sapiklar rahsan affiyla disari cikmisti inanilir gibi degil. En son bi tanesi tekrar iceri girmisti ama ne fayda.
"Taze kan istiyorum taze kadin istiyorum" hapisten cikan zanlinin ilk gittigi yer genelevmis ama kesmemis bu igrenc kelimeleri söylemis. Bu cumle asla beynimden silinmedi. Hatta ilk uzu sacliyi arabaya attik ama erkek oldugu icin geri bıraktık diyorlardi ifadelerinde.
Hele anneciginin bir tek serpilin cigliklarini hatırlıyorum demesi beni bitirmisti
Daha var olan hukuki yaptırımlar uygulanmıyo ki. Burada sorunun idam cezasının eksikliği olduğunu şu kadarcık bile düşünmüyorum ben.Canım benim aile bakanı istifa edince hukuki yaptırımlar değişecek mi? İdam cezası uygulanacak mı? Öyle olacaksa şayet tamam herkes istifa etsin.
Serpil Yeşilyurt'un katilleri tahliye edildiler. O caniler şimdi normal hayatlarına devam ediyorlar.serpil yeşilyurt, mert, özgecan... hiç bi zaman unutmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?