Tecavüz

nobody

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
3.140
132
0
Antalya
Dün okurken kanımın donduğunu hissettim, paylaşmak ve biraz da olsun halimizi ortaya koymak istedim, henüz 14 yaşında olan bir çocuğun 11 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra avukatının dava ile ilgili bir sosyal paylaşım sitesinde yazdıklarıdır..)

"Birazdan 11 tane şüphelisinin ve 15 yaşında bir mağdurunun olduğu, içinde uyuşturucu ve tecavüz geçen bir ağır ceza duruşmasına gireceğim...

Bu arada ben mağdur vekiliyim. 14 yaşında 9 kişinin tecavüzüne uğramış ve şimdi korkudan şikayetçi değilim diyen bir çocuğun avukatıyım.

14 yaşındaki kıza zorla uyuşturucu verip bayıltan ve sırayla tecavüz eden bir de bunu videoya çekip paylaşan sanıkların ifadeleri şok edici!

Sırf kız evden kaçıyor ve de sigara içiyor diye nerdeyse tecavüzü mazur gösterecek şekilde savunma yapan avukatlar bile var karşımda..

Kız o kadar korkmuş ki duruşma boyunca elimi bırakmadı, ifade vermek için sanıkların dışarı çıkmasını istedi, olayı anlatırken hep ağladı.

11 sanıktan 5'i tutuklu diğer 6'sı için de tutuklama istedim. Heyet karar için ikinci kez ara verdi. Duruşma 10:30'dan beri devam ediyor.

3,5 saat ve 21 sayfa tutanak sonunda tutukluların tutukluluk hallerinin devamı ile tutuksuz olanların tutuklanmalarına karar verildi.

Sanık yakınları arbede çıkardı, mağdur kıza annesine ve bana saldırmaya kalktı. Polis eşliğinde kaleme sığındık. Disarda kıyamet kopuyor.

14 yaşındaki tecavüz mağduru ve avukatı bana tecavüzcülerin aileleri siz nasıl insanlarsınız diye saldırdı. Asıl siz nasıl insanlarsınız?

Sonuçta ilk celse bile olsa, henüz infaza yönelik hüküm kurulmamış da olsa o 11 tecavüzcü duruşmadan sonra cezaevine gidecek. Bu bile yeter.

Evet suçu ispatlanana kadar herkes masumdur ve burda 14 yaşında bir çocuğa tecavüzden bahsediyoruz. Hem de 11 kişi tarafından. Ne masumiyeti

30 yıllık ömrümün ve 6 yıllık meslek hayatımın en zor saatlerini yaşadım. Avukat olarak sakin olayım dedim ama insan olarak mümkün değil.

Kız birkaç defa evden kaçmış diye sokaklarda başkalarıyla yatıp kalkıp suçu bize yıkmaya çalışıyor, akli dengesi yerinde değil bile dendi.

O tramvayı yaşayan birinin ruhsal durumu elbette yerinde olmaz ama akli dengesi yerinde değil ne demek? Deli diye tecavüz mü edeceksiniz?

Elimi tuttuğunda avuçlarının içi terleyen, titremesine zor mani olduğum ve bana ablacım diyen bir çocuktan bahsediyoruz. Adı üstünde çocuk.

Mağdur çocuk şu an yurtta kalıyor; ama annesi ve küçük kız kardeşi için hayat bundan sonra onunki kadar korunaklı olmayacak maalesef.

Gözümün önünde kadını "seni de kızın gibi yapacağız" diye tehdit ettiler. Onunla ilgili de ayrıca suç duyurusunda bulunuldu elbet.

Tecavüze uğrayan çocuğunun hakkını aradı, suçlulardan şikayetçi oldu diye bir anneyi tehdit etmek hangi insani ölçüte sığabilir?

Sonradan suçsuz oldukları anlaşılırsa diyenler var. Bazı suçlarda aslında en başından her şey apaçık ortadadır, sonradan kamufle edilir.

Bugün bir kez daha anladım ki, hayatta çok gerzekçe şeyleri kendimize dert ediyoruz. İnsanlar ne travmalar atlatıyor, biz neyin derdindeyiz?

Ben öz kızına tecavüz eden baba ile ilgili halasının kıza "babanın yanında yarı çıplak gezip adamı tahrik etmeseydin" dediğini bile duydum.

Sizden ricam burada veya başka bir platformda nick veya foto göstermeden yazılanları paylaşmanız.
Korktuğumdan değil meslek kuralları gereği ricamdır...

Son düzenleme:
al işte. o kadar çok şey oluyor ki dünya da. bizim kafamıza taktığımız , kendimizi üzdüğümüz şeyler boş. Rabbim yardımcıları olsun. Artık diyecek bir şey bulamıyorum

offffffff offfffffffff böylelerini ya hadım etmeli yada bir taraflarından tutup sallandırmalı...erkekler kadar oralarına düşkün başka bir varlık var mı acaba.....eşeğe,ördeğe,çocuğa kız oğlan farketmez her önüne gelene tövbe yarabbim...

nasıl bi devlet te yaşıyoruz ya bizim namusumuzu nasıl koruyacaklar bu erkekler neden haklı tahrik varmış hadi ordan ya adam değillermiş küçüçük kız çocugu daha yaşamın başında bütün hayatı gitti. o psikolojiyle hayata nasıl devem edecek ALLAH sabır versin. diğer şerefsizlere şeref adamlık versin.

onları savunan avukatları...tecavüzcüleri...öz kızına tecavüz eden adamları ALLAH cehennemde cayır cayır yaksın ve bu dünyada da gün yüzü görmesinler

Allahim yuregimiz parcalaniyor bu haberleri okuUnca duyunca. Ama ne kadar tesir ediyor? Ne kadar ibret aliyoruz? Nefsimizi ne kadae terbiye edebiliyoruz? En gec ertesi gun yine dunya derdinde dusmuyormuyuz? Allahim bizi aff ettsin insaAllah.

Kucucuk cocuklara ve kadinlara bunu yapanlar Allahlarindan bulsunlar insaAllah.

insanın kanını donduruyor o kadar acı ki...yazık çok yazık...Elbet Allah'ın adaleti büyük böyle insanlara...

allahım sen koru yarabbiim babayı tahrik etmekte ne demek baban o senin bi insan nasıl öz kızına tecavüz eder...küçücük çocuga nasıl dokunur o şerefsizler...onları savunanların çocugu ablası bacısı yok mu annesi yok mu..allahm sen karşılıksız bırakmazsın bunun cezasını

insanlar bu kadar mı vicdansız olabilirler insan demeye dilim varmıyor

resmen kanım dondu nasıl bir yaratıklar ya...

Allahım sen yardım et böyle bir dünyaya 2 tane çocuk getirdim..

Sen çocuklarımızı koru yarabbim:18:

Son düzenleme:
Bu gibi konularda tahammül edemiyorum hiç...

Allah hepsinin cezasını versin hem bu dünyada hem ahirette...

Yargıdan kaçabilirler ama Allahın Adaletinden hiçbir zaman kaçamazlar !

rabbim sen görüyorsun ......
bak işte devletde boş duruyor sana havale ediyoruz

işte idam olucak onların yarısı tutuklu yarısı tutuksuz tutuklanmaları bekleniyo vs. durumları olmıcak !
asılcak hepsi bir kerede !

idam cezasi bu tip durumlarda olmali bence ibreti alem olsun diye taksimde salandirilmali bunlar sinirlendim resmen ya

Yatmadan ben de bu yazıya denk geldim başka bir yerde. Yatağa yattım kafamdan atamıyorum, sürekli aklımda. Düşün düşün bir hal oldum. Nasıl bir ülke olduk biz böyle. Nice tecavüzcüler dışarıda elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor adalet sistemimiz sağ olsun.

Geçen malum sosyal paylaşım sitesinde bir konuşmaya denk geldim kanım dondu size aktarmak istiyorum.

Haberlerde görmüşsünüzdür belki xxx partisi belediye başkanı engelli kıza tecavüz ederken yakalandı ve serbest bırakıldı. Birisi bu habere değinmiş altına da insan demeye bin şahit bir şahıs şu yorumu yapmış '' Bir kişinin ayıbını örtersen Allah ta senin ayıbını örter, neden sürekli gündeme getiriyorsunuz''

Kanım dondu ya bir insan nasıl bu kadar sığ olabilir dedim. Ama hakettiği cevabı da almış. Karşısındaki de ona şu cevabı yazmış '' Ben de seni s..sem benim de ayıbımı örter misin ? '' Bu insan müsveddesi bu cevabı haketmiş.

Bunlarla ynı havayı solumak istemiyorum artık ve biz sessiz kaldıkça tecavüzler çoğalacak. Allah korusun her an birimizin başına gelebilir.

Canım yanıyor....
İçim yanıyor...
Yüreğim yanıyor...

Rabbim sabır ver o kızcağıza ve ailesine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…