• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz

daha çok bu tarz tecavüzler, cinayetler işlenir türkiyede..ben artık hiç şaşırmıyorum.
chips çalan çocuğa 12 yıl hapis isteniyosa ve bu tecavüzü işleyen mahluklar serbest dolaşıyosa ben bu düzene, hukumete tükürürüm zaten.

adaletin olmadığı bu ülkede anca ilahi adalete sığınabiliriz bu saatten sonra.

Son düzenleme:
tecavüzcüler kadar onları serbest bırakanlarda aynı şekilde suçlu ve reziller.

Belayı hiç ağzıma almayan biri olarak Allah belalarını versin diyesim geliyor, içim parçalandı..

o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam.bu konuları okudukça kendi kendimi kahrederek sinir hastası oldum.burada kendini kahretmesi gereken o mahluklarlar iken bizler acı çekiyoruz.dediğiniz gibi adalet vuku bulmayınca Allahın adaletine sığınmaktan başka bir çare kalmıyor ancak bu şekilde adaletsiz bir yerde yaşamak bana acı veriyor.beddua etmekten kaçınan bir insan olmama rağmen böyle mahlukların Allah müstehakını versin diye dualar ediyorum.Allahım onları gazabına uğratsın.bizleri,ve tüm masumları böyle mahlukların(insan diyemiyorum)şerrinden korusun inşallah. :(

Bu ülkede adalet olmadıkça daha nice suçlar işlenecek nice haksızlık adaletsizlik olacak.... Haberleri izledikçe bukadarıda olurmu diyorum.... Tecavüzcüsü katili soyguncusu daha niceleri.... Alınan cezalara baktıkça şoklar yaşıyorum.... Bazı suçlar ağır olmalı caydırıcı olmamalı.... Özellikle tecavüz aile içi cinsel istismar ve kasten adam öldürmek....

Türkiye'nin adaletsizliğini gördükçe iyikide Türkiye'de yaşamıyorum diyiyorum özellikle böyle üzücü haberlere verilen cezalara.....

Ben öz kızına tecavüz eden baba ile ilgili halasının kıza "babanın yanında yarı çıplak gezip adamı tahrik etmeseydin" dediğini bile duydum.

:53::53::53::53::53:

Back
X