Tecavuz

O7ssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
69
21
3
36
Mrb sevgilim bana tecavuz etti sikayetci olmadim olamadim cevre aile gibi nedenlerden evlendik 1 aylik evliyiz ama mutsuzum dayagi hakaretleri bitmiyo bosanmak icin dava acmistim ama hic bisey talep etmedim simdi ise talep etmek istiyorum nafaka tazminat hepsini bunun hukuki yolu nasildir verdigim dilekce degistirilebilir mi tecazunden dolayi ceza aldirabilir miyim?

hukuk bilgim yok ama eger o olay yaşandiģınızda 18 yaşından kücuktuyseniz elbette ceza alır ama zaten evli olanlara bile mahkeme kadının rızası olmadan ilişki yaşayanerkeklere de tecavüz cezası veriyo diye biliyorum
daha önceki konunuzdan hatırliyorum ben sizi keşke hic evlenmeyip o zaman şikayet etseymişsiniz ama olan olmuş inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Tecavüzden yargılanan adamin giyimine iyi hal indirimi dusen bi ülkede şu andaki eşinin sana geçmişte tecavuz etmesi bence suç bile sayılmaz. O değilde o pislikle neden evlendin

hukuk bilgim yok ama eger o olay yaşandiģınızda 18 yaşından kücuktuyseniz elbette ceza alır ama zaten evli olanlara bile mahkeme kadının rızası olmadan ilişki yaşayanerkeklere de tecavüz cezası veriyo diye biliyorum
daha önceki konunuzdan hatırliyorum ben sizi keşke hic evlenmeyip o zaman şikayet etseymişsiniz ama olan olmuş inşallah hakkınızda hayırlısı olur
18 yasindan buyuktum umarim gec oldu ama hakettigi cezayi alir o an ki psikolojiyle yapamadim en mantiklisi evlenmek geldi

Tecavüzden yargılanan adamin giyimine iyi hal indirimi dusen bi ülkede şu andaki eşinin sana geçmişte tecavuz etmesi bence suç bile sayılmaz. O değilde o pislikle neden evlendin
Evlenmesem geri gelmeyecekti bakireligim insanlar ne der adim cikar diye dusundum keske oyle dusunmeseydim simdi hersey dahada kotu oluyo

Evlenmesem geri gelmeyecekti bakireligim insanlar ne der adim cikar diye dusundum keske oyle dusunmeseydim simdi hersey dahada kotu oluyo
Bunca zaman sonra tecavüzü ispat etmeniz zor. Eğer o zaman sağlık raporu almadıysanız iftira ettiğinizi söyleyecektir. Boşanma davasında nafaka, tazminat talep edebilirsiniz. Bir an önce bulunduğunuz yerde bir avukatla görüşün. Tek başına davayı yürütmeniz çok zor.

Bunca zaman sonra tecavüzü ispat etmeniz zor. Eğer o zaman sağlık raporu almadıysanız iftira ettiğinizi söyleyecektir. Boşanma davasında nafaka, tazminat talep edebilirsiniz. Bir an önce bulunduğunuz yerde bir avukatla görüşün. Tek başına davayı yürütmeniz çok zor.
Evet ispat etmem zor gitmedim dedim ya kimseye soyleyemedim bi anneme soylemistm o da evlen dedi kendisininde kabul edecegini sanmiyorum peki 1 aylik bi evlilikte bunlar talep edilebiliyor mu? Ben verdigim dilekcede hic bisey talep etmemistm bi an once bitsin diye ama sonra yanina birakmayim diye dusundum nafaka ve tazminat talebi eklenebilir mi?

Evet ispat etmem zor gitmedim dedim ya kimseye soyleyemedim bi anneme soylemistm o da evlen dedi kendisininde kabul edecegini sanmiyorum peki 1 aylik bi evlilikte bunlar talep edilebiliyor mu? Ben verdigim dilekcede hic bisey talep etmemistm bi an once bitsin diye ama sonra yanina birakmayim diye dusundum nafaka ve tazminat talebi eklenebilir mi?
Dilekçenizde açıkça nafaka ve tazminat hakkınızdan vazgeçmediyseniz isteyebilirsiniz. Dilekçenizi mutlaka bir avukatın görmesi gerek. Ama artık tecavüze dayanarak talepte bulunmanız zor. Şiddet ve kötü muamele nedeniyle boşanma olacak ve evlilik süresi öbemli değil. Sadece 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmaz.

Dilekçenizde açıkça nafaka ve tazminat hakkınızdan vazgeçmediyseniz isteyebilirsiniz. Dilekçenizi mutlaka bir avukatın görmesi gerek. Ama artık tecavüze dayanarak talepte bulunmanız zor. Şiddet ve kötü muamele nedeniyle boşanma olacak ve evlilik süresi öbemli değil. Sadece 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmaz.
Peki cok tesekkur ederim

merhaba, konuyu okuyunca icinde hic bir mantik tasiyamadim acikcasi, iilk basta tecavüze ugrandigni söyledin pekki ozaman neden bagirmadin cagirmadin direk polise gitmedin nerde yasiyorsunki? simdi sade adin cikmamasi icin onunle bir evlilik yapman piskolojik acisindan yana yanlis bir karar vermisin güzel kardesim önce avukata git bilgilendir yasadigin olayi anlatarak yardimci olurlar insallah.... pekki senin annen baban nerde? hic akraban yokmu kizim senin cevrende olayi okurken sanki bu dünyada tek ikiniz yasiyormusunuz gibi geldi sakin durman hata insallah hayirlisini verir rabbim...

merhaba, konuyu okuyunca icinde hic bir mantik tasiyamadim acikcasi, iilk basta tecavüze ugrandigni söyledin pekki ozaman neden bagirmadin cagirmadin direk polise gitmedin nerde yasiyorsunki? simdi sade adin cikmamasi icin onunle bir evlilik yapman piskolojik acisindan yana yanlis bir karar vermisin güzel kardesim önce avukata git bilgilendir yasadigin olayi anlatarak yardimci olurlar insallah.... pekki senin annen baban nerde? hic akraban yokmu kizim senin cevrende olayi okurken sanki bu dünyada tek ikiniz yasiyormusunuz gibi geldi sakin durman hata insallah hayirlisini verir rabbim...
Bagirdim agladim tabi ki ama olan oldu sikayet edemedim kimseye soyleyemedim yapsam ne olacak giden geri gelmeyecek diye dusundum onun ailesi yok gorusmuyo benim ailem yanimda ama nasil soyleyecektim evleniriz diye dusundum anneme bahsettim daha sonra o da evlenmem gerektigini soyledi baban ne der dedi evlendikte tabi yasadiklarimdan dolayi isteyerek bi evlilik olmadi nikah gunu bile dayagini yedim gozumu patlatti soyleyemedim aileme uzulur diye anneme anlattim babam hala bilmiyo yasadigim sorunlari

yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
tecavüze uğramanızın ardından ne kadar süre geçti acaba ?
boşanma davası için başvurdunuz mu ne zaman başvurdunuz ?? bunları öğrenebilirsem yardımcı olmaya çalışabilirm.

boşanma davası için başvurdunuz mu ne zaman başvurdunuz ?? bunları öğrenebilirsem yardımcı olmaya çalışabilirm.
4 ay civari oldu tecavuz olali evet bosanmak icin basvurdum hatta bugun adliyeden kagit geldi ama mahkeme tarihi yazmiyor. davayi actigim tarih 25.12.2015 de ama dedigim gibi hic birsey talep etmedim sadece siddet gordugumu ve hakaretler ettigini yazdigi bi dilekceydi. Evlilik tarihimiz 12.12.2015

Yaptiklari yanina kalsin istemiyorum bu dava geri cekilip tekrar yeniden acmak gerekiyorsa onu da onu yaparim. Ayrica nikah gunu herkesin icinde dayagini yedim ve gozumu patlatmisti tabi o zaman darp raporu falan almadim ama hala gozumde izi var goz kapagim yarilmisti izi duruyo ufakta olsa bunun bosanmada ve tazminat talebimde faydasi olur mu? Cok tesekkur ederim size

benimde anlamadığım sizin tecavüze uğradığınızı sadece annem biliyor diyorsunuz sonra da elalem ne der diye evlendik diyorsunuz. bu durumda herkes bilmiyor yani,siz evlenmeyi laflardan kurtulmak için yaptık dediniz e şimdi ,nikah günü dayak yedim diyorsunuz nikahınıza kimse gelmedimi? siz ikiniz nikah yaptınız patlayan bir gözü kimse sorgulamadımı ?ya sakladığınız birşeyler var tam anlatmıyorsunuz yada yalan bir konu açtınız.

Back
X