TECAVÜZE UĞRADIM NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM

Rapor alındıktan sonra karakoldayken baba çocuğa bir şey yapamaz. Tecavüzcü tutuklu yargılanmalı. Babayı tutmak içinde aile bir araya gelebilir. Elini kolunu sallayarak gezecek mi bu çocuk? Yapmayın Allah aşkına.

Konu Sosyoloji bölümü öğrencilerinin güya enseste bakış açılarını ölçmek için açılmış, konu sahibi açıklama yapmış. Yine inandırıcı gelmedi emniyet deyince korkulmuş gibi ama gerçekse hocalarının adını istedim bir mail atayım. Araştırma yöntemleri ve etik konulardan bihaber öğrenciler, yazık.

konu tamamen sahte ve hayal ürünüdür, yazılanların gerçeklerle hiçbir bağlantısı yoktur.
başlığın açılma sebebi şudur, uludağ üniversitesi sosyoloji bölümü tarafından grupça ensest üzerine bir çalışma yapıyoruz.
insanlarımızın enseste olan bakış açısını, ve vereceği tepkileri gözlemliyoruz.
bu iğrenç, ve bir o kadar rezil konuyu yazarken gerçekten çok utandık.
sizide bu işe alet ettiğimiz için üzgünüz, tüm kadınlarklubü yönetiminden özür diliyorum.
Rezil insanlar burda bu kadar kadın var içimiz yandı be siz ne biçim insansınız dalga geçtiniz bizimle resmen birde Allaha havale edecekmiş sizin gibiler yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara inanmıyoruz sahtekarlar sizi burada ki kadınların hakkına girdiniz bizde sizi Allaha havale ediyoruz

Konu Sosyoloji bölümü öğrencilerinin güya enseste bakış açılarını ölçmek için açılmış, konu sahibi açıklama yapmış. Yine inandırıcı gelmedi emniyet deyince korkulmuş gibi ama gerçekse hocalarının adını istedim bir mail atayım. Araştırma yöntemleri ve etik konulardan bihaber öğrenciler, yazık.

Site kurallarına aykırıysa şikayet edilsin sahte içerik. Babasından çocuğu olan kızların haberini de okudum. ÇOCUK BABA ANNE farketmez. Tecavüzcü şikayet edilmeli bunun alternatifi olamaz ya. Gerek yok konu açılmasına.

konu tamamen sahte ve hayal ürünüdür, yazılanların gerçeklerle hiçbir bağlantısı yoktur.
başlığın açılma sebebi şudur, uludağ üniversitesi sosyoloji bölümü tarafından grupça ensest üzerine bir çalışma yapıyoruz.
sizide bu işe alet ettiğimiz için üzgünüz, tüm kadınlarklubü yönetiminden özür diliyorum.

O zaman ben de rızam olmadan böyle bir konuda denek olarak kullanıldığım için şikayetçi olacağım bilginiz olsunEn Büyük KK

niye biz deney hayvani miyiz

Back
X