Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereden başlasam bilemiyorum.2 yıla yakın zamandır süren bir ilşkim var.ben bursalıyım bu kişi ise ankaralı.evin tek çocuğuyum.erkek arkadaşım bilgisayar öğretmeni bu sene kpss ye girdi iyi de bir puan aldı bursaya atanma ihtimali var.yazacak ama kısmet tabiki... neyse..sorun şu ki ömrünün sonuna kadar bursada kalmak istemiyor o da tek erkek evlat.ama benim onunla ankaraya gememi istiyor ve bu düşüncesinden vazgeçmiyor..annemin bursada bir tane bile akrabası yok yani benden ve babamdan başka kimsesi yok bende annemi bırakıp gitmek istemiyorum onlara ilerde destek olacak tek kişi olarak kendimi görüyorum ama erkek arkadaşımı da gerçekten seviyorum..düşüncelerinize çok güveniyorum biraz uzun oldu sabırla okuduğunuz için teşekkürler şimdidenn![]()
merhaba...
neden annene babana seninle gelmelerini teklif etmiyorsun... madem bursada kimseleri yok demekki ankaraya gitmemeleri icinde bi sebep yoktur hem senide kiz cocugu olarak orda yanliz birakmamis olurlar... simdi olur ya biri derse ne yanliz birakmasi kocasi var yaninda... cevabim hazir erkeklere hic bi zaman güven olmaz...aldatirlarda, döverlerde, arklalarina bakmadanda cekip giderlerde.. tabi herkez öyle demiyorum.
canım anne baba da bizim için çok değerli elbette ama doğanında kanunu bu canım seviyorsan gideceksin elbette kız çocuğu gidecek elbette annenlerde bunu biliyorlardır vede senelerdir kendilerini hazırlamışlardır buna.gideceğini ilk doğduğundan beri biliyorlar sürpriz bişi değilki bu.sevgilinle anlaşabilirsiniz maddi ikanlar el verdiği takdirde belirli aralılarla annenlere gidip gelebilirsin.illada yanında yada aynı şehirde olmana gerek yokki canım.sevgi kolay bulunmuyor her erkelede evlenilmiyor.madem bu kadar seviyorsun evlenecek kadar doğru bi insan sevdiğini bırakma kaybetme derim.aşkının götürdüğü yere git canım .benim fikrim bu
Erkek evlendikten sonra hamimköylüdür derler:lepi:
Bence erkek arkadasini ikna etmek senin elinde... "Yollarim ederim" demeler evlendikten sonra burada okudugumuz bir cok konudan anladigimiz gibi ne yazikki fasa fiso olabiliyor... tabiiki erkek arkadasin da böyle yapacak diye birsey yok, ama böyle bir ihtimali gözününde bulundurman gerekiyor...
Ama ne demisler: dogdugun yerde degil, doydugun yerde... en önemli konu evlendikten sonra esinin isinin hangi sehirde oldugu...
En kolay cözüm ise: eger Bursada kalma ihtimalin olmayacaksa, aileni de götür... nasilsa hic bir akrabaniz yokmus Ankarada... ama tabiiki belirli bir yastan sonra her ne kadar akraba da olmasa insanin yasadigi cevreden ortamdan kopmasi daha da zor... ayni sehirde olsaniz da her gün ilgilenemeyeceksin ailenle... bu durumda da mutsuz olma ihtimalleri cok yüksek... yok, vazgectm ben bu fikirden:1no2:kafamçokkarıştıdelikafadulden
Sen en iyisi benim yaptigim yap: erkek arkadasini ikna et ve yasadigin sehire yerlessin:lepi:
ay dayanamıyorum böyle konulara çünkü bende de aynı dert warya mafoldumben .al karşına konuş,yukarıda dediğim şeyleri söyle.ben böyle yaptım,hiç bişi demedi sanırım ciddi ciddi düşünmeye başladı.6 aydan fazla oldu bu konu daha açılmadı.işallah enkısa zamanda halledersiniz kökten.darısı da benim başıma olur opuyorumnanaktan