Vajinismusla bebeğin ne alakası var? Doktorumun söylediği kadarıyla hemen olmasının sakıncası yokmuş ve ardından bir hafta içinde hamile kalanları görünce sabırsızlanmış bulundumVajinismusu yeni yendiyseniz hemen çocuk istemek ne kadar doğru olur?
Üç yıldır evli olabilirsiniz ama cinsel anlamda yeni evli sayılırsınız.
Kontrollerde sorun çıkmadiysa zamana bırakın derim.
Arkadaş şunu demek istedi :)Vajinismusla bebeğin ne alakası var? Doktorumun söylediği kadarıyla hemen olmasının sakıncası yokmuş ve ardından bir hafta içinde hamile kalanları görünce sabırsızlanmış bulundum
Cinsel hayatınız yeni başlamış çünkü, hamilelikle beraber ara vermeler başlayabilir, hamileliğiniz riskli olabilir, doğum sonrası cinsel hayat genelde sekteye uğrar belli bir müddet.Vajinismusla bebeğin ne alakası var? Doktorumun söylediği kadarıyla hemen olmasının sakıncası yokmuş ve ardından bir hafta içinde hamile kalanları görünce sabırsızlanmış bulundum
Anladım kusura bakmayın sorun olabilme ihtimalini düşünmedim belki de düşünmek istemedimCinsel hayatınız yeni başlamış çünkü, hamilelikle beraber ara vermeler başlayabilir, hamileliğiniz riskli olabilir, doğum sonrasıcinsel hayat genelde sekteye uğrar belli bir müddet.
Hazır yeni yenmişken rahat rahat sevişin demek istedim.
Cinsel hayatınız yeni başlamış çünkü, hamilelikle beraber ara vermeler başlayabilir, hamileliğiniz riskli olabilir, doğum sonrası cinsel hayat genelde sekteye uğrar belli bir müddet.
Hazır yeni yenmişken rahat rahat sevişin demek istedim.
Çünkü hemen üremek istedimHemen üreme hevesi neden? Önce bir keyifle sevişmeyi öğrenseydiniz.. Hamileyken belki rahatça olmaz..
Sorunuza gelince ovulasyon takibi dışında ekstra bir şeye gerek yok. Milyarlarca insan bu şekilde yaptı/yapıyor..
Folik asit kullanın kâfi..
Çok daha aydınlatıcı oldu teşekkür ediyorum sizeVajinusmusu yeni yendiyseniz şu an cinsellikten kast edilenin ne olduğunu tam çıkaramıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum. 3 yıl sevişmeseydim sonra sevişmeye başlasaydım ayda 1 bile olsa yeter diye düşünürdüm sanırım ama haftada 2 kez sevişen insanlar için büyük bir sorun olurdu. O yüzden size hemen anne olmayın tavsiyeleri geliyor.
Korunmadan canınız isteyince sevişin madem belki hemen olmaz siz de cinselliği biraz tatmış olursunuz.
Ben arkadaşların aksine bu isteğinizi gayet normal buluyorum. Daha evlenmeden çocuk hayaliyle yanıp tutuşuyordum ben. Cinselliği yeni yaşamanız bebeği daha sonra ki bi zamana atmanızı gerektirmez. Evet hamileyken cinsellik her zaman devam etmeyebilir ama bu zamanda hamile kalmanın ne kadar zor olduğunu da görüyoruz, yaşıyoruz. O yüzden vakit kaybetmek istemeyişinizi anlıyor ve hak veriyorum. Sizin hayatınız cinselliğinizi ne noktada ne sıklıkta yaşayacağınıza karışmak kimseye düşmez. İsterseniz evlenmeden çocuk yapın ister hiç yapmayın ister hemen yapın kime ne.Merhaba ben 3 yıllık evliyim fakat vajinismus hastasıydım çok şükür yeni yendimve bebek heyecanımız ikiye katlandı 3 yıldır isteyipte yapamıyorduk. Hamilelik olasılığını yükseltmek için ovulasyon zamanını beklemek dışında başka tecrübelerinize de ihtiyacım var daha çok yeni biliyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum çok istiyoruz anne baba olmayı bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum Bu arada doktor kontrollerimizde sorun çıkmadı.
Akışına bırakın derim kafanız rahat olsun. Nasibinizde varsa bu rahat dönemizinde gelir bebişiniz.Merhaba ben 3 yıllık evliyim fakat vajinismus hastasıydım çok şükür yeni yendimve bebek heyecanımız ikiye katlandı 3 yıldır isteyipte yapamıyorduk. Hamilelik olasılığını yükseltmek için ovulasyon zamanını beklemek dışında başka tecrübelerinize de ihtiyacım var daha çok yeni biliyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum çok istiyoruz anne baba olmayı bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum Bu arada doktor kontrollerimizde sorun çıkmadı.
Çok teşekkür ederimBen arkadaşların aksine bu isteğinizi gayet normal buluyorum. Daha evlenmeden çocuk hayaliyle yanıp tutuşuyordum ben. Cinselliği yeni yaşamanız bebeği daha sonra ki bi zamana atmanızı gerektirmez. Evet hamileyken cinsellik her zaman devam etmeyebilir ama bu zamanda hamile kalmanın ne kadar zor olduğunu da görüyoruz, yaşıyoruz. O yüzden vakit kaybetmek istemeyişinizi anlıyor ve hak veriyorum. Sizin hayatınız cinselliğinizi ne noktada ne sıklıkta yaşayacağınıza karışmak kimseye düşmez. İsterseniz evlenmeden çocuk yapın ister hiç yapmayın ister hemen yapın kime ne.
Gerekli tahlilleri yaptırdıysanız başka yapılacak çokta bişey kalmıyor. Adetiniz düzenliyse ovülasyon testine de çok gerek yok ama 2-3 günde bir değerlendirirseniz işinizi sağlama almış olursunuz. Ama çok takılmayın çok düşünmeyin kendinizi şartlamayın. Stres çok etkiliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?