Emmiyor. Benide emmedi 3 aylımktı beni bıraktığında. Biberonuda 15 aylıkken bıraktı. Doktor emme ihtiyacı hissediyo demekki diyoOnemseme canim farkinda degilmis gibi davran.zamanla gecer emzik emiyormu
Yaaa inşallah. Bu durum gerçekten korkutuyo beni. Bi tanıdığımız var 25 yaşında üniv. Öğrencisi hala parmak emiyo.ne var onda bende yedi yaşına kadar baş parmağımı emmişim zekiyim hala Allaha şükürsadece damağım biraz ilerde dişlerim hafif önde yani o kadar korkma bişey olmaz
alışkanlık tatlı geliyo demekki bişey olmaz sağlıkla alakalı beni annemler okula başlycağım zmaan arkadaşlarının yanında rezil ederim seni dediler öyle bıraktım :)Yaaa inşallah. Bu durum gerçekten korkutuyo beni. Bi tanıdığımız var 25 yaşında üniv. Öğrencisi hala parmak emiyo.
Evet olabilir meyve emme aparatlari var eczanede iyi gelebilirEmmiyor. Benide emmedi 3 aylımktı beni bıraktığında. Biberonuda 15 aylıkken bıraktı. Doktor emme ihtiyacı hissediyo demekki diyo
:) çok duydum bu tarz durumları. Ama oğlum küçük olduğu için daha anlamıyo pek. İnş biran önce bırakır. Ama nasıl tatlı tatlı emiyo bi görsenizalışkanlık tatlı geliyo demekki bişey olmaz sağlıkla alakalı beni annemler okula başlycağım zmaan arkadaşlarının yanında rezil ederim seni dediler öyle bıraktım :)
Sanmıyorum emmezEvet olabilir meyve emme aparatlari var eczanede iyi gelebilir
Evet doğru olabiliyomuş. Ve inanın bizde o durımdayız her fotoğrafta oğlum parmak emiyo. Takmamaya çalışıyorum. Ama o salyalar dirseklerine kadar akınca dayanamıyorum oğlum yapma diyorum kafa sallıyo anne diyip öpüyo arkamı dönüyorum hop yine el ağızdaKuzenimin ogluda hep emerdi.yani biz istanbulda onlar izmirdeler.cocugun resimleri sosyal medyada bile bas parmagi hep agzindaydi.oyleki herkes farketmisti hatta kuzenim resim oaylasirken tum resimlerin altina parmagimiz yine agizda diye aciklama yapardiaylikken tut o cocuk rahat 3 yasina kadar emdi diye bikiyorum.ama suan 5 yasinda oyle bir sorun kalmadi diye bikiyorum gecen geldiler hic gormedim.annesi nasil yendi bundurumu hic bilmiyorum.cok takilmayin bence.her cocukta olabliyor sanirim
biliyorum tatlı geliyodur ondandır siz engelleyin gene:) çok duydum bu tarz durumları. Ama oğlum küçük olduğu için daha anlamıyo pek. İnş biran önce bırakır. Ama nasıl tatlı tatlı emiyo bi görseniz
Kiyamam baskada bisiy gelmiyoki aklima gelirse yazarim yine uzulmeSanmıyorum emmezmeyveleri eline alıp yemeğe bayılıyo. Tekrar bi emzik deneyelim dedim onu çıkartıp parmaklarına devam ediyo. Nasıl bişeyse anlamadım
Engellemez olurmuyum her gördüğümde oğlum bak yapma ağzın ellerin pis olur bak ağzından böcekler çıkar. Ellerini gösteriyorum bak gördünmü pis olmuş ıyyy diyip ellerimizi yıkıyoruz vs ama bakalımbiliyorum tatlı geliyodur ondandır siz engelleyin gene
Çok sağol canım çok teşekkür ederim :)Kiyamam baskada bisiy gelmiyoki aklima gelirse yazarim yine uzulme
Acı ojeyi eczaneler 3 yaş sonrası için veriyolarmış.Acı oje diye bir şey var eczanelerde satılıyor. Onu dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?