tecrübelerinize güvenerek soruyorum

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
arkadaşlar şükür Rabbim e hamile oldugumu ögrendımm...ama kafama takılan bısey var kan degerım adet gunume 3 -4 gun kala 169 cıktı ve karnımda hafıfte olsa bır buyume var kıyafetlerımden göbeğim cıkıyor.eşimde buyudu dıyor.anlamadım henuz cok erken degılmı acaba ıkız olabılırmı.ailedede cok var bu nedenle kafama takıldı.en basıtı annem ikiz tekı.

cnm 169 çıkan kanın hangi değeri hgb var örneğin hct var hangisinin karşısında o değer var anlayamadım
bide karnının büyümesini yadırgama hani adet olmadan önce vücut su tutuyor ya işte gebe olunca o suyu atmıyor depoluyor ve sürekli bir artış oluyor,benimde hemen göbeğim çıkmıştı

bencede ödemdir okadar çabuk göbek büuümüyor 3 ayda az biraz belli oluyor değer ikize göre düşük geldi bana ama Allah bilir hayırlısı olsun benim 1000 üzeriydi değerim adet zamanımın öncesinde

bencede ödemdir okadar çabuk göbek büuümüyor 3 ayda az biraz belli oluyor değer ikize göre düşük geldi bana ama Allah bilir hayırlısı olsun benim 1000 üzeriydi değerim adet zamanımın öncesinde

canım kişiye göre değişiyor ben sporcuyum ve hiç göbeğim yoktu ama hamile olur olmaz göbeğim su topladı ve 3 aylıkken saklayamayacağım kadar çok büyüdü

bence tek..
Allah gönlüne göre versinn..

ıkiz ola bilir.Sağ salim gelsinler de şimdiden karnın büyüyemez.Henüz kilosu 1 gr bile değil..Rabbimiz gönlünüze göre versin inşallahh..

Cnm ıkız olsa daha fazla olurdu bence tek...sendekı o ŞıŞlık Ödemdır reglı Öncesı ben 4 aylık gıbı oluyorum...hayırlı olsun tek ÇÜft fark etmez saĞlıklı olsun tek.

canım merhaba hemen karnın öyle şişmez. 5 aydan sonra çıkar ..bence ikiz olabilir çünkü benim kan değerim 132ydi

cok tesekkur ederım arkadaşlar en ıyısı bekleyıp gormek...Allah saglıkla versınnde tek ıkız farketmez tabi.bakalım artık...

Back
X