arkadaşlar şükür Rabbim e hamile oldugumu ögrendımm...ama kafama takılan bısey var kan degerım adet gunume 3 -4 gun kala 169 cıktı ve karnımda hafıfte olsa bır buyume var kıyafetlerımden göbeğim cıkıyor.eşimde buyudu dıyor.anlamadım henuz cok erken degılmı acaba ıkız olabılırmı.ailedede cok var bu nedenle kafama takıldı.en basıtı annem ikiz tekı.
cnm 169 çıkan kanın hangi değeri hgb var örneğin hct var hangisinin karşısında o değer var anlayamadım
bide karnının büyümesini yadırgama hani adet olmadan önce vücut su tutuyor ya işte gebe olunca o suyu atmıyor depoluyor ve sürekli bir artış oluyor,benimde hemen göbeğim çıkmıştı
bencede ödemdir okadar çabuk göbek büuümüyor 3 ayda az biraz belli oluyor değer ikize göre düşük geldi bana ama Allah bilir hayırlısı olsun benim 1000 üzeriydi değerim adet zamanımın öncesinde
bencede ödemdir okadar çabuk göbek büuümüyor 3 ayda az biraz belli oluyor değer ikize göre düşük geldi bana ama Allah bilir hayırlısı olsun benim 1000 üzeriydi değerim adet zamanımın öncesinde
canım kişiye göre değişiyor ben sporcuyum ve hiç göbeğim yoktu ama hamile olur olmaz göbeğim su topladı ve 3 aylıkken saklayamayacağım kadar çok büyüdü
Cnm ıkız olsa daha fazla olurdu bence tek...sendekı o ŞıŞlık Ödemdır reglı Öncesı ben 4 aylık gıbı oluyorum...hayırlı olsun tek ÇÜft fark etmez saĞlıklı olsun tek.