Özür dilerim hsg nedir birde vajinal muayene ile anlasılıyormu herşey3. Günü çağırdığına göre, kan tahlili yapıp hormonlarına bakacak. İkinizde de sorun çıkmazsa hsg ister.
Benim tavsiyem beraber olacağın günleri, ovulasyon testleriyle takip etmen yönünde.
İnşallah yoktur sorunHormon testleri yapılacak size. Eğer ikinizde de sorun yoksa bilgilendirme yapar ama varsa tedaviye gidilir. İnşallah yoktur.
Fsh e2 progesteron nedir kan tahlilinde falanmı çıkarfsh e2 progesteron vb uremeyle ilgili hormonlarina bakacaklar, vajinal muayene de yapabilir yumurta sayina bakabilmek icin. endiselenme zor seyler degil.
Yok hayır sadece vajinadan ultrason ile bakıldı kist vs gebeliğe engel bir dudum yok rahim içi temiz dendi (çok şükür) ama birkaç içinde olmazsa bebek eşin sperm testi versin onun sonucuyla reglin 3.günü gel birde hormon testi yapalım dendi ama reglin düzenli ondada birşey çıkacağını sanmam dedi doktor inşallah sorun cıkmazsize hic hormon testi yapilmadimi
daha pek cok hormon var. hepsi kan tahlilinde cikar. herbiri uremenizi etkileyen ya da saglikli gebelik icin neler yapilabilecegini gosteren tahlillerdir.Fsh e2 progesteron nedir kan tahlilinde falanmı çıkar
Anladım dua edin lütfen birşey çıkmasın bende kolayca anne olabileyimbuarada sende sorun olup olmadigini demeyelim de hormonel bir sikintin olup olmadigini ya da rahimsel bir problem olup olmadigini ultrasonda cok net gorunmez. sadece kist vb durumlar icin onbilgilendirmedir.
daha pek cok hormon var. hepsi kan tahlilinde cikar. herbiri uremenizi etkileyen ya da saglikli gebelik icin neler yapilabilecegini gosteren tahlillerdir.
Ağrısız rahim filmi, Alttan ilaç enjekte ederek, kanalların açık olup olmadığına bakıyorlar. Tabi hsg çok daha bilgi verici.Özür dilerim hsg nedir birde vajinal muayene ile anlasılıyormu herşey
yani vajinadan bakmasi ilk olarak sacma geldi bana cunku hep hormonlara bakilir reglim benimde duzenliydi ama prolaktin yuksekti mesela bir cok hormon duzensizligi hep regl duzemsizligine yol acmiyor ki esinin sperm testi vermeside sonra yapilir aslinda belkide hormonlarda biraz dengesizlik var ilacla duzelicek benim oyleydiYok hayır sadece vajinadan ultrason ile bakıldı kist vs gebeliğe engel bir dudum yok rahim içi temiz dendi (çok şükür) ama birkaç içinde olmazsa bebek eşin sperm testi versin onun sonucuyla reglin 3.günü gel birde hormon testi yapalım dendi ama reglin düzenli ondada birşey çıkacağını sanmam dedi doktor inşallah sorun cıkmaz
Yanma ağrı acı olurmu acabaAğrısız rahim filmi, Alttan ilaç enjekte ederek, kanalların açık olup olmadığına bakıyorlar. Tabi hsg çok daha bilgi verici.
Bilmiyorum ki nasıl dediyse doktor öyle yaptık peki sen tedavimi gördün canım nasıl gebelik oluştu.buarada Allah sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah sanadayani vajinadan bakmasi ilk olarak sacma geldi bana cunku hep hormonlara bakilir reglim benimde duzenliydi ama prolaktin yuksekti mesela bir cok hormon duzensizligi hep regl duzemsizligine yol acmiyor ki esinin sperm testi vermeside sonra yapilir aslinda belkide hormonlarda biraz dengesizlik var ilacla duzelicek benim oyleydi
insallah hersey normal cikar ve kolayca anne olursun.Anladım dua edin lütfen birşey çıkmasın bende kolayca anne olabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?