tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen...

Mesafeli ve oldukça soğukdurun. Ne yaparsa yapsın soğukkanlılığınızı koruyun. Ve çok çok çok kısa cevaplar verin. Ama vurgusuz, sıradan bir tavırla, hiçbir anlam yüklenemeyecek kadar sıradan. Aslı tavırlı olmayın. Kinaye yapmayın.
Ben böyle yaparak hem kendim rahat ettim. Hem de karşımdaki insan savaşa dönüştürecek kadar çığırından çıksa da sabrım karşılığında pes etti. Çünkü hiç fırsat vermedim yaptıklarına karşı. İçimden çığlıklar atarken acaba o çığlık dışarıdan duyuluyor mu ki diye düşünüyordum. Öyle büyük çığlıklardı. Sabredebilirseniz gerçekten de kazanan olursunuz. Kimse de sizi suçlayamaz aynı seviyede onunla hareketetmezseniz. O küçülür.
Sizi yenmesine ve öfkelendirmesine izin vermeyin.

Mesafeli ve oldukça soğukdurun. Ne yaparsa yapsın soğukkanlılığınızı koruyun. Ve çok çok çok kısa cevaplar verin. Ama vurgusuz, sıradan bir tavırla, hiçbir anlam yüklenemeyecek kadar sıradan. Aslı tavırlı olmayın. Kinaye yapmayın.
Ben böyle yaparak hem kendim rahat ettim. Hem de karşımdaki insan savaşa dönüştürecek kadar çığırından çıksa da sabrım karşılığında pes etti. Çünkü hiç fırsat vermedim yaptıklarına karşı. İçimden çığlıklar atarken acaba o çığlık dışarıdan duyuluyor mu ki diye düşünüyordum. Öyle büyük çığlıklardı. Sabredebilirseniz gerçekten de kazanan olursunuz. Kimse de sizi suçlayamaz aynı seviyede onunla hareketetmezseniz. O küçülür.
Sizi yenmesine ve öfkelendirmesine izin vermeyin.[/QU bende mesafeli davranıyorum,ama olmuyor..iyi bir hareketini görüyorum yumuşuyorum ama yok yine ben üzülüyorum..şu insanlara gelinlerine saygı duymak nasıl öğretilirki acaba çoook merak ediyorum bağırıp çağırmakmı lazım??

söylüyorum arkadaşım defalarca uyarıyorum bebeğim amip olmuştu doğduğu zaman herşeyi hijyenik olması gerek diye uyarıyorum bişey olmaz deyip ben arkamı döner dönmez bişiyler tıkıyo çocuğun ağzına oğlum yiyecek bişey görünce hemen yer bunu hep kullanıyo yicek şeylerle yanına çekiyo hep...
benim annem özellikle babaannen oğlum falan diye onu gösteriyo o da bırak çocuk ne isterse onu desin zorlma babaanne demesin falan diyo

sinir oldum allah sana sabır versin canım yaa,ona mı anne dicekmiş peki,kendi çocuk doğurmamışmı nasıl bir vijdan...ne öle kafasına göre hareket etmeler,benzeri şeyler bende yaşadım..sakin davran üzülme çocuğunun birtane annesi var oda sensin senin gibi kimseyi sevemezzzzz naparsa yapsın..zamanı gelicek oğlunda sıkılıcak onun bu davranışlarından merak etme..allah şu insanlara merhamet versin biraz

Yumuşarsanız evladınızı gözünüzün önüne getirin. Yumuşamazsınız bir daha.
Anlıyorum kötü olmak istemiyorsunuz. Ya da yapılanı unutuyorsunuz.
Ama mesafeyi de korumanız gerekiyor.

Yumuşarsanız evladınızı gözünüzün önüne getirin. Yumuşamazsınız bir daha.
Anlıyorum kötü olmak istemiyorsunuz. Ya da yapılanı unutuyorsunuz.
Ama mesafeyi de korumanız gerekiyor.

yapılanı unutuyorum biraz yufka yürekliyim heralde iyi bir laf duyunca yada iyi bir hareket görünce...ama bakıyorumki degişen birşey olmamış,evet yoksa başıma çıkıcak çıktıda belki..

Merhabalar...Ben evli değilim ama bence bir anne çocuğunu kimsenin müdahalesi olmadan büyütmeli

mesafeyi korumaya bak...

çocuk kimin annesi olduğunu içgüdüsel olarak bilir, çocuklarda hiç kimse anne sevgisinin önüne geçemez.

onun elinden yer, dediğini yaptırdığı için ona gider fakat eli acısa, düşse hemen anneee diye ağlar, annesinden başkasının kendini
teselli etmesini istemez...

Merhabalar...Ben evli değilim ama bence bir anne çocuğunu kimsenin müdahalesi olmadan büyütmeli

evet bencede...malesef torunlarını kendi devirlerindeki gibi,bildikleri gibi yetiştirmek terbiye etmek istiyorlar,doğru bildiğimiz ve gerçekten doğru olan şeyi söylediğimizdede biz kötü oluruz..

Back
X