• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübelerinize ihtiyacım var

Offf bu kizlar beni verem kanser edecekkkk:mad:

Daha 24 yasindasin , cokta kismetim yok diyorsun..
Kendine gel yaaa , ne koca meraklisi evde kalmis gibi konusuyosun..

Beliki adama asik degilsin, deli divane degilsin.sirf evlenmek icin evleniyosun...

Yapmayin arkadasim , sonradanda mutsuz evliliklere imza atiyosunuz....

iyi günler arkadaşlar ben uzun zamandır sitemizi takip ediyorum daha önce hiç konu açmamıştım ama bir süredir yaşadığım şeylerin üstesinden gelemiyorum çevremdekilerle konuştuğum zaman beni pek anlayamıyolar bir süredir evlenmek için görüştüğüm bir kişi var ve zaman geçtikçe boşanmış olduğunu bir evladı olduğunu öğrendim görüşmeyi sonlandırmak istiyorum ama içimde hiç rahat değil daha önce konuştuğum biri olmamıştı ve bu konularda çok tecrübesizim hadi daha önceki evliliğinide göz ardı ediyim diyorum ama eski eşi akrabasıymış bende artık küçük değilim 24'üm bitiyor artık öyle çok kısmetimde yok ne yapacağımı bilemiyorum sizin düşüncelerinize çok ihtiyacım var sizce görüşmeyi bitirmeli miyim?şimdiden çok teşekkür ederim bu işler ne zormuş ya ben dua ederdim bi kısmetim çıksın diye şimdi diyorum ki karşıma çıkmasaydı
Ne kadar süredir berabersiniz? Ben aranızda hiç aşk sevgi namına bir şey göremedim yazılarınızda. Mantık evliliği yapacakmış gibi konuşuyorsunuz. Ama durum mantık dışı. Yaşınız çok büyük değil. Bir çocuğun sorumluluğunu kaldırabilecek misiniz? Ayrılmış olsalar dahi ortak çocukları nedeniyle sürekli iletişim halinde olacaklar bir de akrabalarmış. Bence bu iş zor. Yeni kısmetleriniz illaki çıkar çocuklu bir adamın sorumluluğunu kaldıramam diyorsanız sonlandırın derim. Ben olsam yapamazdım.

24 yaşında kısmetim çıkmıyor demeyin yahu.
Daha çok gencsiniz yapmayın, etmeyin.
Sevmiyorsanız, sırf evli olmak icin evlenmeyin.

doğrusu ben hiç sormamıştım daha önce evlilik yaptın mı diye konuştukça boşanmış olduğunu kızı olduğunu öğrendim
sen sormasan da o söylemeliydi en başında.
aranızda çok fark var.
eski eşinin hala kızı olması ise ciddi bir handikap.
tabi çocuk ta var.o da sorun yaşatır.
hernekadar en başında ne sorun olabilir mantığıyla evlenilse de hepimiz insaoğluyuz işte.
biyerden patlamasa başka yerden patlıyor.
bu kadar sorunu taşıyabileceğini düşünüyormusun?
bence vazgeçmen en mantıklısı

yaşınız daha çok genç..bencede kesinlikle hemen karar vermeyin..evlenmek için de evlenmeyin..ve etrafınızdaki insanların düşüncelerinide pek umursamayın.. ama inanın daha nice insanlar çıkacaktır karşınıza..

Yaşın küçük,bırak evlenmeyi,ilişki bile yaşamamışsın.
Kendinden 13 yaş büyük,boşanmış ve çocuklu adamla evlenmek istemek neden ?
Bir de sanki son şansın gibi yazmışsın,hayret ettim.

iyi günler arkadaşlar ben uzun zamandır sitemizi takip ediyorum daha önce hiç konu açmamıştım ama bir süredir yaşadığım şeylerin üstesinden gelemiyorum çevremdekilerle konuştuğum zaman beni pek anlayamıyolar bir süredir evlenmek için görüştüğüm bir kişi var ve zaman geçtikçe boşanmış olduğunu bir evladı olduğunu öğrendim görüşmeyi sonlandırmak istiyorum ama içimde hiç rahat değil daha önce konuştuğum biri olmamıştı ve bu konularda çok tecrübesizim hadi daha önceki evliliğinide göz ardı ediyim diyorum ama eski eşi akrabasıymış bende artık küçük değilim 24'üm bitiyor artık öyle çok kısmetimde yok ne yapacağımı bilemiyorum sizin düşüncelerinize çok ihtiyacım var sizce görüşmeyi bitirmeli miyim?şimdiden çok teşekkür ederim bu işler ne zormuş ya ben dua ederdim bi kısmetim çıksın diye şimdi diyorum ki karşıma çıkmasaydı

Yazınızda sevgi göremedim
Hiç evlenmemiş biriyle çocuklu birinin evliliğine karşı değilim ancak siz evde kalmamak adına evlilik düşünüyorsunuz
Üstelik 24 yaş evde kalma korkusu için çok erken bir yaş
Adamla açıkça konuşup yolunuza bakın, umut vermeyin bence, bir evlilik bitirmiş bir insan hassastır, kimsenin duygularıyla oynamayın.

evlenmek!!!
sanki bunun için mi geldik bu dünyaya bırakın ya
üzüntüden başka bişey vermiyor zaten
bekleyin karşınıza size layık biri çıkana dek

biz hemen evlenmeyi düşünmüyoduk zaten onun iş meseleleri yüzünden bir iki sene var demişti ben görünüşünü çok beğenmiştim öyle zaten bi kaç ayda çok aşık olamam ki beni en çok düşündüren eski eşinin akrabası olması ben ona zaten çok umut vermedim ailemin bu işe olumsuz bakacağını ona söyledim zaten eğer hoşlanmasam bu kadar düşünmezdim

konuda ask yok sevgı yok..

mantık evlılıgı yapcak herhalde dedim..
e mantığına da uymamış..

sırf evlenmek ıcın,evlenmek niye?
evli olana madalya mı takıyolar Türkiye de?

Tamamen katılıyorum.Benim yazacaklarımın daha kısa hali...

Back
X