- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
Merhabalar hanımlar bayadır konu açmıyordum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni evli sayılırım 1 buçuk senelik daha. Ama karşımdaki insani 6-7 senedir tanıyorum. Sorun şu ki bir sorun yaşadığımız zaman ben susamıyorum devamlı konuşmak konuşarak olayı çözmek istiyorum eşim de beni kırmamak, daha gergin bi ortam oluşturmamak ve ağzından istemediği şeyler çıkmasını önlemek için (sanırım) susmayi tercih ediyor. Haliyle benim gozumde umursamaz galesiz bir hali aliyor ve ben iyice sinirlenip bağırıyorum ağlıyorum konusmaya hala devam ediyorum ama o kadar cok sinir oluyorum ki onun o galesiz tavrına bir kasik suda bogasım geliyor. Daha cok ustune gidiyorum kolunu falan sıkıyorum beni dinlesene, konussana diye :/ Halbuki sussam kendi en fazla ertesi gun gelip barışıyor haklı da haksız da olsa. Kendimi zorlayarak bu zamana kadar en fazla 1 gün konuşmadan durabildim ve o barışmaya geldiğinde konuyu tekrar açmak sakin sakin konuşmak istedim, bu sefer de tekrar gerginlik çıkmasın yine aynı mevzuya dönmeyelim diye susuyor. Ama ben en ufacık sorunları bile ertelemek istemiyorum konuşarak çözmek konuşmadan barışmak istemiyorum çok çekilmez bi hal aldığımı gözümün döndüğünü de biliyorum acaba hangimiz hataliyiz ben anlamadım:/
Son düzenleme: