merhaba. adım tuğçe 20 yaşındayım. 15 yaşında biriyle tanıştım 16 yaşında sevgili olduk ve 2.5 sene süren bir ilişkimiz oldu. o zamanlar pasif bir genç kızdım mantık olarak bazı seyleri gözardı etmiştim. sevdik gercekten sevmiştik. mantık olarak bazı seyler oturmadı ben üniye gittim bölümlerimizin puanlarımızın arasında cooook fark vardı ailelerimizin maddi durumu cok farklıdı. anneme anlattım karsı cıktı.ve birkaç hareketinden gerçekten hoşlanmıordum. yetişme tarzımız bile farklıydı oyle soylim. ben ayrılmak istedim 6 ay direndi. cinnet geciricem falan dedi oyle deyınce korkup kendımı ıyıce geri cektım. en son ikimizde aglayarak ayrıldık o mesaj atmadıkça unuttum artık yani aklıma gelmiyordu acıkcası 1.5 sene gecti aradan biriyle cıkmaya basladım yeni.bukez dedim önce mantğımı oturtucam kı öyle de yaptım. 20 gün kadar oldu. dun mesaj attı unutamadım unutamıyorum mahvoluyorum diye. girip tweetlerine falan baktım ayardır depresif moddaymıs. şimdi özellikle büyüklerime soruyorum. senin için ağlayan bir erkek.. 2 seneye yakındır hiç konuşmamanıza rağmen unutamayan bir erkek. o mesaj atınca aklıma gelen ilk sey bir daha kimse beni böyle sevmeyeck oldu. yeni bir ilişkinin icindeyim mesaj atana kadar aklımın ucundan geçmiyordu o. yani bilerek böyle bişeyin içine grmedım lutfen kızmayın.. aklım onda mı bilmiyorum bu sorunun cevabını. bir daha böyle seven olur mu bilmiyorum yada evlilik içinde böylesine bir sevgi yeterli olur mu onu da bilmiyorum..