Evet hergün mutlaka yıkayıp masaj yapıyorum 15 dk filan.sorun şu ki uyandığında ağlamıyo. Öylece ayaklarını dikiyo uyumuyo. Emziğe de alıştı kullanıyoruz.Geçecek kuzum elbet ...biraz sabır sadece evet zorlanıyorsun haklısın da zor dönemler... kizimdan bilirim geçti gitti geçerken deldi geçti o ayrı ....
Uykuya yatirmadan yıkıyor musun bebeğini ? uykuya yakın yikasan ve bir güzel Bebe yağı masajı yapsan uzun süreli masaj ....gazı falan olabilir mi belki rahatlatır.
Yalancı emzik kullanıyor mu bebeğin jameya? sadece senin kokun için aç olmasa da ağlıyor olabilir yalancı meme gece için benim kurtarıcım olmustu bu nedenden dolayı.
Her zaman emzirmiyorum bazen emziği düştüyse emziğini verip geri uyutmaya çabalıyorum. Dün bu şekilde 1 saat uğraştım en sonunda mecbur emzirdim ama emzirdikten sonra da uyumadı işin tuhaf kısmı :)Kalktığında emzirmeniz belki bu durumun alışkanlık halinr gelmesine sebep olabilir
Geçer umarım. Sabah 6 bucukta gine başlıyoruz her sabah. Gece de saat başı kalkınca çok zor oluyor gerçekten.Saat basi degil ama 2 ya da 3 saatte bir kalkiyor bwnim oglum da... dilerim gecer
Uyanır uyanmaz kalkıp emziğini verip pışpışlıyorum uyusun diye bırakırsam bu sefer 1 saat uğraşıyorumAglamiyorsa sen müdahale etme belki kendi kendine tekrar uyur. Bizim de bu ara gündüz uykulari kötü.
Gün içinde de doğru düzgün uguöadığı için dinlenmek zor oluyor malesefNe desem yalan olur.
Geçecek demeyi çok isterdim.
İnşallah düzelir.
Gün içinde dinlenmeye bakın.
Büyüyene kadar böyle. Alıştım ben artık. Bu kadar zor olacağını tahmin etmezdimUyanır uyanmaz kalkıp emziğini verip pışpışlıyorum uyusun diye bırakırsam bu sefer 1 saat uğraşıyorum
Dün 3 den 4 e kadar uğraştım. O uyudu bu sefer eşim horlamaya başladı onun yüzünden uyuyamadım. Onu uyandırdım salına gitti kediler başladıçekecek çilem var benim valla
Çok iyi ya videoları :)))Çok güldüm ben bu kadına. :)
Ne yani diş dönemi bitene kadar saat başı mı uyanacakBüyüyene kadar böyle. Alıştım ben artık. Bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim
Uyanır uyanmaz kalkıp emziğini verip pışpışlıyorum uyusun diye bırakırsam bu sefer 1 saat uğraşıyorum
Dün 3 den 4 e kadar uğraştım. O uyudu bu sefer eşim horlamaya başladı onun yüzünden uyuyamadım. Onu uyandırdım salına gitti kediler başladıçekecek çilem var benim valla
Uyanması değil de ağlaması bitirdi beniNe yani diş dönemi bitene kadar saat başı mı uyanacak
Aynen 7 kez filan uyanıyo benim kızım daOlum 14 aylık. İlk 7 ay kadar 2.5-3 saatte bir kalkıp emzirdim (başlarda 2saatte bir, zaten bir emmesi en az 40-45 dk). Sonra gece ağlamaları başladı. Dün mesela 3e kadar bir şekilde idare ettik ama 3ten sonra sapıttı, gece boyu 7 kere falan kalktı sanırım. Ayağımda sallayarak uyutuyorum ben, 3te kalktığında 4de yatırabildim yatağına, sabah da 6.40ta kalktı zaten. Benimki hep böyle valla, artık çıldırıyorum. Bazen tutamıyorum kendimi çocuğa da söylenip kızıyorum. Çünkü ne uyku kalıyor ne dinlenme ne de ayak-bacak.
Umarım sen çözüm bulursun, ben bulamadım. :) en şanslı günümde bile 2-3 kere kalkar en az...
Tek çözüm ayağında sallamayi bırakmak. Şu son zamanlarda ben de dişten dolayı sabır bitti birkaç kez ayağımda salladım ama hemen bırakmam gerek. Ayağımda sallamadan uyuyunca daha uzun uyuyor.Olum 14 aylık. İlk 7 ay kadar 2.5-3 saatte bir kalkıp emzirdim (başlarda 2saatte bir, zaten bir emmesi en az 40-45 dk). Sonra gece ağlamaları başladı. Dün mesela 3e kadar bir şekilde idare ettik ama 3ten sonra sapıttı, gece boyu 7 kere falan kalktı sanırım. Ayağımda sallayarak uyutuyorum ben, 3te kalktığında 4de yatırabildim yatağına, sabah da 6.40ta kalktı zaten. Benimki hep böyle valla, artık çıldırıyorum. Bazen tutamıyorum kendimi çocuğa da söylenip kızıyorum. Çünkü ne uyku kalıyor ne dinlenme ne de ayak-bacak.
Umarım sen çözüm bulursun, ben bulamadım. :) en şanslı günümde bile 2-3 kere kalkar en az...
Uyanması değil de ağlaması bitirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?