• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli anneler 2. çocuk için en doğru zaman hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

valla istiyorsan erteleme derim eşin ne düşünüyor..
Eşim de çok istiyo ama biraz kizimiz kendi derdini anlatabilsin konuşmaya baślasın sana yükü azalsin kucak istemesin hele diyo a aylar önce ilk sinyali o vermişti bitane daha yapalimmi dedi fakat o zaman da ben kendimi hazir hissetmiyodum.. :)

benim bebeklerimin arasında 19 ay olacak allah kısmet ederse
kendi durumuma göre cevap vereyim geç kalmışsınız kardeş için:KK76:
ahaha siz de hamile kalın da bana da bir yoldaş çıksın buradan , beraber deliririz:KK71::confused:
şaka bir yana bu sorunun cevabı kişiden kişiye, çocuktan çocuğa değişiyor sanırım, birde kısmet meselesi tabi

hakkaten ya düşününce insan neler yaşıyor o anlarda.. unutuyorsun hepsini... benim oğlan uykusuzdu işe hep uykusuz gittim hatta bi gece sabaha karşı beşikte sallıyorum hiç unutmam eşime dedimki valla duvara patlatıcam beşiği.. o derece sinirlerim gerilmişti uykusuzluktan. allah biliyo yüreğimi insan çok zor günler geçiriyor..hepsi geldi geçti asla 2. bebek istemiyorum derken bak 4 ay sonra yavrumu alıcam kucağıma :)
Evlat o kadar güzel bir nimetki bebek kokusunu özlüyosun bazen benim kizim doğduğu an yoğun bakima aldilar solunumunda problem vardi 5 gün kuvözde kaldi hiç lohusaliğimi anlamadim doğumda bikaç saat sonra ayağa kalktim yalvardim herkese hiç yüzünü görmedim bi bakiyim nolur diye gittim makinalarla burnunda hortumlarla görünce dünyam başima yikildi. Ertesi gün emzirdim 5 gün sonrada çiktik çok şükür o günlerden sonra uykusuzluğu yorgunluğu kendime hiç dert etmedim çokda kolay büyüttüm. Şu anda demet akalin çalkala klibine ritim tutuyo aşkiiimmmm :KK200::KK200::KK200:

benim bebeklerimin arasında 19 ay olacak allah kısmet ederse
kendi durumuma göre cevap vereyim geç kalmışsınız kardeş için:KK76:
ahaha siz de hamile kalın da bana da bir yoldaş çıksın buradan , beraber deliririz:KK71::confused:
şaka bir yana bu sorunun cevabı kişiden kişiye, çocuktan çocuğa değişiyor sanırım, birde kısmet meselesi tabi
Ben şimdi hamile kalsam 24 ay olacak aralarinda siz hizlisiniz yetişemem ki siza :) kaç aylik hamilesiniz ilk bebeğiniz şu an kaç aylik

Sizin durumunuza gore vakti gelmis gibi gozukuyor yada iki yasinda olunca hamile olsaniz iyi gb. Ama bana sorarsan uyku ve yemek duzeni olmayan asiri hareketli ve mizmiz kizimla:KK45: 2 yasinda olsa da asla vakti gelmedi. Ben okula baslasinda oyle hamile kalayim diyorum. Aradaki yas farki ucurum yani:KK48:

Sizin durumunuza gore vakti gelmis gibi gozukuyor yada iki yasinda olunca hamile olsaniz iyi gb. Ama bana sorarsan uyku ve yemek duzeni olmayan asiri hareketli ve mizmiz kizimla:KK45: 2 yasinda olsa da asla vakti gelmedi. Ben okula baslasinda oyle hamile kalayim diyorum. Aradaki yas farki ucurum yani:KK48:
Sizin işiniz daha zor her anne kendini hazir hissettiği zaman doğurmali tabiki :)

Back
X