- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
İlik dustan sonra olctum cnm uzeri bile giyinik degildibir de benim oğlum uyurken fazla sarındıysa battaniyeye falan ateşini ölçtüğümde 37.5 falan çıkıyor zaten. O yüzden bence abartıyorsunuz.
İlik dustan sonra olctum cnm uzeri bile giyinik degildi
Aslında ateş havale yapmamış doktorumuz dedi ateşe neden olan enfeksiyon havale yaparmis mesela biz hastanedeyken bebeğin biri soğuk havale geçirmişti hiç ateşi yokken doktor öyle demistisiz daha iyi bilirsiniz.
ama kendi havale geçmişiniz nedeniyle fazla panik olduğunuzu düşünüyorum hala.
çocuklar hasta ola ola büyürler. Atlatacaktır merak etmeyin.
Siz takibe devam edin elbette ama ilaç kullanmayın bu kadar ateşe.
Bildiğim kadarıyla Aferin için erken yanlış hatırlamıyorsam. Ben 1 yaşını baya geçtikten sonra verdim. Öncesinde peditus vermiştik.Kk nin guzel bilgili anneleri bebegim 10 aylik bu sabah oksuruyodu gecede huysuzlandi atesini olcim dedim 37.4 cikti aferin verdim ilik dus aldirdim ilk defa atesimiz cikiyo napim dr goturim mi 37.4 yuksek mi bilemedim
Aferini bilmiyodum cnm dr vermisti bi daha kullanmiycm uzerinde sadece pijamalari var suan uyuyo uzerini ortmedim insallh duserBildiğim kadarıyla Aferin için erken yanlış hatırlamıyorsam. Ben 1 yaşını baya geçtikten sonra verdim. Öncesinde peditus vermiştik.
Mutlaka doktora götür öncelikle. O sana yapman gerekeni söyler. Ateşi asla hafife alma.
evde tek yapman gereken doktora gidene kadar kalın giydirmemen.
Bilinçsiz ilaç kullanımı çok ciddi hasarlara yol açar. Hele ki bu bebekciklerin böbreklerini boş yere yormamak lazım.
Doktora götürmeyecek misin?Aferini bilmiyodum cnm dr vermisti bi daha kullanmiycm uzerinde sadece pijamalari var suan uyuyo uzerini ortmedim insallh duser
Doktora götürmeyecek misin?
Prospektüsüne de bakarsan sanırım 2 yaş sınırı var.
doktorlar bazen çok bilinçsiz ilaç yazıyorlar canım. O yüzden ben prospektüsü didik didik okuyorum.
Bebek çok küçük. Bence gerekli.3-4 yaşına gelir de insan çocuğunu tanır. Ama bebek küçük olunca ben korkarım.37.4 doktora gitmek için erken değil mi sence?
Bebek çok küçük. Bence gerekli.3-4 yaşına gelir de insan çocuğunu tanır. Ama bebek küçük olunca ben korkarım.
En azından tedbirli olmak lazım, kafasına göre ilaç vermekten daha iyi değil mi?
Ben de hastane ortamını sevmiyorum. Kaldı ki yapılan her müdahelenin de doğru olmadığı kesin zaten.İlaç konusunda aynı fikirdeyim.
Ama ateş konusunda ilk doktora götürdüğümde ateşle ilgili bir broşür vermişti doktorum, hangi ayda hangi derecelerde doktora gidilmeli diye.
çocuk çok küçük değil aslında, 10 aylık. İlk 3 ayda en düşük ateşte bile doktora gitmeyi önerilirken, daha sonrası için 38.5'yu beklemek öneriliyordu o broşürde.
Bir de sizin hastaneniz nasıl bilemem de, bizim çocuk doktorumuz derdi, özellikle hastalık mevsimlerinde çocuğu zorunlu olmadıkça hastaneye getirmeyin diye.
Ben de hastane ortamını sevmiyorum. Kaldı ki yapılan her müdahelenin de doğru olmadığı kesin zaten.
Parmağı kopan adama böbrek ameliyatı yapılan bir ülkedeyiz.
Ben de mümkün mertebe götürmemeye çalışıyorum ama hasta olmaması için bağışıklığını güçlendirme yoluyla. Yoksa hasta olup da kafama göre ilaç vererek değil.
Ben babamı böbrekten kaybettim o yüzden ilaç konusunda özellikle antibiyotik konusunda çok hassasım.
Kızım çok küçükken çok sık arardım doktoru biraz panik bir yapım vardı. 5,5 senede hastalıklarını tanıdım. Kendim baş etmeye çalışıyorum çoğu zaman. Ama rutin kontrol amaçlı bazen hastalıklarında dr ye götürüp detaylı kan vs baktırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?