Tecrübeli anneler bakabilir mi???

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
kızlar hepinize iyi günler diliyorum...
15 aylık bi bi bebeğim var 2 gün önce acile götürdüm ( gece ağlayarak uyanıyordu) kulak efenksiyonu dedi kan tahlili falan gayet güzel çıktı çok şükür. Neyse bi antibiyotik bi mide koruyucu bide ishali için ilaç verdi sorun şu ki dün gece bebeğim gece birden bire kustu ama öyle böyle değil neyse kalktım tam hastane ye gidecektik ki uyudu bende sabah gideriz diye uyandırmadım birazdan gideceğiz ama az önce de ishal gbi oldu ama ne biçim üzerine geçmiş hep acaba antibiyotik ve ilaçların yan etkileri olabilir mi hiç böyle olmamıştı özel bi dr gidicez saat 3 te randevusu ama bn çok üzüldüm çok moralim bozuldu

ishal kusma antibiyotigin yan etkisi olabiliyor . belki ilaci degistirirler gittiginizde . gecmis olsun

Mide koruyucusu zaten antibiyotik ağır olabileceği için yazıyorlar ,ilaçların yan etkisidir büyük ihtimal, Dr kesin gidin çünkü ilacını değiştirebilir, ishal içinde verilen ilaçlar hemen etki etmez belirli bi saat geçmesi lazım geçmiş olsun korkmayın *

Mide koruyucusu zaten antibiyotik ağır olabileceği için yazıyorlar ,ilaçların yan etkisidir büyük ihtimal, Dr kesin gidin çünkü ilacını değiştirebilir, ishal içinde verilen ilaçlar hemen etki etmez belirli bi saat geçmesi lazım geçmiş olsun korkmayın *
Umarım başka bi şey değildir çok teşekkür ederim

kızlar hepinize iyi günler diliyorum...
15 aylık bi bi bebeğim var 2 gün önce acile götürdüm ( gece ağlayarak uyanıyordu) kulak efenksiyonu dedi kan tahlili falan gayet güzel çıktı çok şükür. Neyse bi antibiyotik bi mide koruyucu bide ishali için ilaç verdi sorun şu ki dün gece bebeğim gece birden bire kustu ama öyle böyle değil neyse kalktım tam hastane ye gidecektik ki uyudu bende sabah gideriz diye uyandırmadım birazdan gideceğiz ama az önce de ishal gbi oldu ama ne biçim üzerine geçmiş hep acaba antibiyotik ve ilaçların yan etkileri olabilir mi hiç böyle olmamıştı özel bi dr gidicez saat 3 te randevusu ama bn çok üzüldüm çok moralim bozuldu
Antibiyotik yapıyor olabilir geçmis olsun Allah'ım şifa versin bebise

Antibiyotik nedeniyle kusma/ishal olabiliyor. Tek tavsiyem antibiyotik kullanırken mutlaka probiyotik de kullanın. Bir de antibiyotik gerekli mi emin olmadan kullanmayın. Belki karşı çıkanlar olacaktır ama her boğaz kızarıklığına antibiyotik yazan doktorlar gördüm. Hastalık iyileşmesine iyileşiyor ama o antibiyotiklerin yan etkileri aylarca sürüyor. (Kulak enfeksiyonunda tabi ki kullanmalı, çok geçmiş olsun)

Back
X