Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Haklisiniz aslinda dedigim gibi vicdanim da rahat degil bu yuzden actim konuyu.
Cocuk yetistirmek cok ince bir ip gibi. Cok gersen olmuyor serbest biraksan olmuyor. Rabbim evlatlarimjzi bizlere bagislasin. Hayirli evlatlar oayi kismet etsin
Aslında ölçülü olmalısın yani canı gerçekten yanıyorsa mutlaka ilgilen kızınla saril ona ama bazen bizi kandırıyorlar Kuzular o zaman dersin bişey olmadı geçer kuzum diye canım annelik zor ben her ağladığında koştum zamanında kızım çok miz miz oldu maalesef
Duruma gore davranmalisin bence. Cani acidiginda biseye uzuldugunde ben hep sarilirim. O da kollarini acar gelir bebegim. Her dusmesine kosmak tabiki olmaz ama acisini da hafife alirsak o da olmaz bence.
Doğru olanı yapıyorsun ama ben kendi düşünce, dikkatsiz davranınca bunu yapıyorum. Başkası çarparsa ya da kazayla düşer de ciddi canı yanarsa gidip ilgileniyorum. Ama kucağıma alıp ah vah etmiyor, dikkat etmelisin, bir daha böyle yapmamalısın, seni seviyorum falan diyorum. Eğer hiç ilgilenmezsen de güvenini yitirir, ilgisizlik de çocuk için kötü bir durum.
Düşer düşmez ah vah yapılan çocuklar canı yanmasa da her şeye ağlamaya başlıyorlar, benim kızım canı yanmadan ağlamaz ve eğer ağlıyorsa canı yanıyordur diye gider sarılırım şımartmadan. Hele kafasını masaya çarpınca, masayı döven, al sana al sana yapan ebeveynler falan akla zarar. Sonra çocuk hiç suç üstlenmeyip hep başkalarını suçlamayı öğreniyor.
Ayarı tutturmak gerek, zor ama bence başarabiliriz...
Canı gerçekten acıyıpta aglıyosa tabiki yanına gtmelisiniz herşeye gidin koşun el üstünde tutun demiyorum ama çocukta size güvenini yitirmemesi lazım ağlayıp ağlayıp susuyo dıyosunuz ya kıyamam daha küçücük ilgiye size ihtiyacı var onun benmde var oğlum 1 yasında bende herşeye kosmuyorm ama canı acıdıysa hemen sarılıyorım
Canı çok yansada hiç bir tepki vermiyorum kendiliğinden kalkıp ne ile mesgulsa devam ediyor
Tabi ciddi yaralanmalarda bu şekilde tepki veremem Allah korusun henüz öyle bir şeyi olmadi
Cocugunuz kac yasinda simdi?Canı çok yansada hiç bir tepki vermiyorum kendiliğinden kalkıp ne ile mesgulsa devam ediyor
Tabi ciddi yaralanmalarda bu şekilde tepki veremem Allah korusun henüz öyle bir şeyi olmadi
Cocugunuz kac yasinda simdi?
Merhaba 11 aylik bir bebegim var. 2 aydir emekliyor bir yerlere tutunarak yurumeye calisiyor. Tabi kucuk kazalarda kacinilmaz oluyor.
Sorun demiyim ama icimi kemiren bir durum var. Kizim dustugu zaman yada kafasini bir yerlere carptigi zaman uzerine dusmuyorum. Ilk zamanlar cok agliyordu simdi dusunce dudaklarini bukup bana bakiyor' Bisey olmadi kuzum hadi kalk ' diyorum kendiliginden kalkip devam ediyor. Tabi bazen geecekten cani yaniyor yine almiyorum kucagima biraz aglayip kendiliginden susuyor. Gecen yegenimin kolu carpti basina gercekten cani yandi gozlerinden yaslar akti ama kucagima gelmedi dudagini buktu birkac saniye agladi sustu.
Ama babaannesinin yada anneannesinin yaninda dussun hemen onlara sarilir aglar uzun uzun naz eder...
Gun icinde cocuguma sarilir sever operim. Saatlerce oyun oynariz ama dustugu zaman nazli olsun istemiyorum kendi ayaklari uzerinde dursun oyle mizmiz olmasin istiyorum. Ama yanlis mi yapiyorum acaba? Onun da nazlanmaya hakki yok mu? Bu yaklasimimin sonradan geri donusu nasil olur bana? Aklim baska vicdanim baska diyor. Bazen aglarken oyle bakiyor ki bana icim yaniyor ama hic bisey olmamis gibi davraniyorum.
Abartiyor muyum acaba ilk cocugum.
O ne ki.Doğru olanı yapıyorsun ama ben kendi düşünce, dikkatsiz davranınca bunu yapıyorum. Başkası çarparsa ya da kazayla düşer de ciddi canı yanarsa gidip ilgileniyorum. Ama kucağıma alıp ah vah etmiyor, dikkat etmelisin, bir daha böyle yapmamalısın, seni seviyorum falan diyorum. Eğer hiç ilgilenmezsen de güvenini yitirir, ilgisizlik de çocuk için kötü bir durum.
Düşer düşmez ah vah yapılan çocuklar canı yanmasa da her şeye ağlamaya başlıyorlar, benim kızım canı yanmadan ağlamaz ve eğer ağlıyorsa canı yanıyordur diye gider sarılırım şımartmadan. Hele kafasını masaya çarpınca, masayı döven, al sana al sana yapan ebeveynler falan akla zarar. Sonra çocuk hiç suç üstlenmeyip hep başkalarını suçlamayı öğreniyor.
Ayarı tutturmak gerek, zor ama bence başarabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?