Tecrubeli anneler bi bakabilir misiniz?

İkinciye mi hamilesiniz tebrik ederim nasıl cesaret ettiniz bu kadar kısa sürede

Ya hep ya hiç tutumu annelikle bağdaşmıyor. Durumları iyi gözlemleyip orta karar yapmak lazım her şeyi.

Ben de birçoğumuz gibi gerçekten canı yanarsa veya korktuysa mutlaka teselli ediyorum. Kendini naza çektiğini hissedersem oralı olmuyorum kendiliğinden susuyor

yaptigin kesinlikle dogru. caninin cok yandigi durumlar disinda her dustugunde kaldrmaman onun karakter gelisiminde cok etkili olacak.

Bence tutumunuz dogru, ancak birazcik esneyebilirsiniz diye düsünüyorum.

Cocuklar zaten cogu zaman sirf büyükler panik yapiyor diye panikler.

Yani hemen üzerlerine düsmekte iyi degildir. Ancak onlara sarilip "aferin benim kizima, bak hele nasil ayaga kalkiyor, aci hemen gececek" gibi teselli etmekte bir sorun yok.

Bide cocugunuz cidden daha cok kücük, biraz daha büyük olsaydi bu konuda evet daha sert olabilirdiniz.

Bende oyle yapiyorum ama oglum cok hassas azcik kasim catilsa grlip bana sarilip aglar kuxum. Buyuk oglum da aglar duygusaldir. Zor is yaa

Dozunu iyi ayarlamaniz gerekiyo herşey mantikla da olmuyo vicdanla da ne yazikki annelerin işi çok zor şu an en küçük sorun bu ilerde anlicaksin terbiye konusunda yasaklar konusunda vb. Hep bu sorunlarla ikilemde kaliyoruz malesef ya da doğrusunu biliyoruz icraate gelince vicdan devreye giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…