Bebek Beslenmesi Tecrübeli anneler bir fikir verin lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

acemi_annee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
6
1
1
37
Günaydın hanımlar ben aranıza yeni katıldım hem kulübe hem anneliğe :)

Ben şimdi doğumda annemin yanına gideceğim memlekete bi kaç ay orda olacağım o yüzden taşınabilir bir beşik bakıyorum.Aşağıdaki gibi beşikler var bu beşiklerden kullanan var mı çok mu basit kaçar böyle bişey alsak odasını kurana kadar idare edecek bişey bakıyorum.Annemden gelincede tayin durumu oluyor bizim yani bu beşiğin bizi 8-10 ay idare etmesi lazım.Bide fazla pahalı bişey olmasın istiyorum tayin gidine odasını
kuracağız diye.Sizce bu beşik olurmu yada ne önerirsiniz?

mcopy.webp
mcopy.webp

Park Yatak al hem rahat hem de katlandı mi küçük bir valiz gibi oluyor ben hala kullaniyorum

Hatta park yatak 3 yaşına kadar kullanılır

Ben şimdi doğumda annemin yanına gideceğim memlekete bi kaç ay orda olacağım o yüzden taşınabilir bir beşik bakıyorum.Aşağıdaki gibi beşikler var bu beşiklerden kullanan var mı çok mu basit kaçar böyle bişey alsak odasını kurana kadar idare edecek bişey bakıyorum.Annemden gelincede tayin durumu oluyor bizim yani bu beşiğin bizi 8-10 ay idare etmesi lazım.Bide fazla pahalı bişey olmasın istiyorum tayin gidine odasını

Eki Görüntüle 1789033 Eki Görüntüle 1789033
Canım bu benim besigimin aynısı şu an bebeğim 16 aylık ve 7 aya kadar kullandı düşürüyordu kendini tabi çok hareketli biri bebekten bebeğe fark var 9 aylık ken yürüdü düşün artık taşınmasına gelince çok rahat ve bebekler çok seviyor bu beşiği

Canım bu benim besigimin aynısı şu an bebeğim 16 aylık ve 7 aya kadar kullandı düşürüyordu kendini tabi çok hareketli biri bebekten bebeğe fark var 9 aylık ken yürüdü düşün artık taşınmasına gelince çok rahat ve bebekler çok seviyor bu beşiği
Oylemi cok sevindim :) tesekkur ederim S Sibelseckin . Peki icine yatak falanmi aliyoruz nasil oluyo? Annemde direk ahsap cekmeceli besik al bizdede ana dizi kullanirsin diyo cok kafam karisti siz simdi ne kullaniyosunuz?

Oylemi cok sevindim :) tesekkur ederim S Sibelseckin . Peki icine yatak falanmi aliyoruz nasil oluyo? Annemde direk ahsap cekmeceli besik al bizdede ana dizi kullanirsin diyo cok kafam karisti siz simdi ne kullaniyosunuz?
Şu an yer yatağında yatıyor büyük yatak alacaz. Beşiğin içine yatak girmiyor sünger minderler var bilirsin belki ondan koydum Inanki ben Bebeğimi tek başına büyüttüm sadece kocam vardı yanımda ve hiçbirşey bilmiyordum banyosu dur emzirmesidir çok zor günlerdi ama allah yardım ediyor rabbim sizinde yardımcınız olsun hayırlı evlatlar nasip etsin.

Şu an yer yatağında yatıyor büyük yatak alacaz. Beşiğin içine yatak girmiyor sünger minderler var bilirsin belki ondan koydum Inanki ben Bebeğimi tek başına büyüttüm sadece kocam vardı yanımda ve hiçbirşey bilmiyordum banyosu dur emzirmesidir çok zor günlerdi ama allah yardım ediyor rabbim sizinde yardımcınız olsun hayırlı evlatlar nasip etsin.
Evet biliyorum sungerleri.Bi yol bulacaz artik.
Amiinn insAllah.Bizde oyle olacaz herhalde ailelerden uzaktayiz herseyi kendimiz yapacaz. S Sibelseckin

Yukarıdaki beşiği 8-10 ay kullanamazsınız maalesef. Yaklaşık 5-6. aydan sonra bebekler hareketlenip dönmeye, yavaştan da ayaklanmaya başlıyorlar, bu beşiği en fazla 6 ay kullanabileceğinizi düşünüyorum, düşme tehlikesi doğuyor.
Bence de park yatak iyi bir fikir, 1 yaşındaki oğlum park yatakta yatıyor, gayet güvenli buluyorum.
Park yatak içine bir de sünger yatak almanız gerekir.
Ama ahşap yatak gerçekten gereksiz. Ben aldım ve pişmanım. Hiç gerek yokmuş, hem de çok fazla yer kaplıyor.
Bebeğim hala bizim odamızda park yatakta yatıyor. Bu arada taşınırsanız falan park yatağı taşımak da çok kolay. Mesela arabayla bir haftalığına bir yere falan giderseniz yanınızda taşıyabilirsiniz bile.

Eki Görüntüle 1789033 Eki Görüntüle 1789033
Benimde bu yataktandı. 6 aydan sonra kullanamadık. Dönmeye başlıyorlar çünkü. Park yatak daha iyi bence

Back
X