Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları tecrübeli anneler sizce hangi araba?3ü arasında kaldım :((

ydbuge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
1.031
5
66
İstanbul
Merhaba kıslar, şu ara alışverişimizi tamamlamak üzereyiz tek eksiğimiz arabamız ve beşiğin içine yatağımız kaldı....ne dertmiş bi türlü karar veremedim yatak yarı ortepedikmi hangi marka yok hangi bebek arabası stresten gerim gerim gerildim (( kullanan yada bilen arkadaşlardan özellikle tavsiye istiyorum aşağıda linkini verdiğim 3 araba arasındayım ve 4. katta asansörsüz bi evde oturuyorum arabayı kolay kapatıp taşımalıyım ve evimde az yer kaplamalı odam küçük...birde yenidoğandan itibaren kullanılanlarmı avantajlı yoksa 3 ay ve sonrası yeterli oluyormu ...ayrıca ana kucağı takılanlar çok teferruatlı geliyor bir kalemde olayı bitirmek istiyorum zaten arabam yok ana kucağı çok elzem bişi gibi gelmiyor...ama tecrübesizlik işteeeeee yardım bekliyorum arkadaşlar ilk bebeğim herşeyin en güzelini istiyorum ama imkanlar dahilinde ve kullanışlı olanı çok şeymi istiyorum ne :)))

cybex onyx topaz yada callisto, mclaren , Trends For Kids Buggster S işte bu üçü arasında kaldım. tabi mclarende dada bisürü var ..Maclaren Quest en ideali gibi geldi bilemiyorumkiii(( linkleri ekledim resimlerini görmeniz için özellikleri yazıo yardımcı olursanız sevinirim.

Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Blue / Mist - e-bebek.com

Trends For Kids Buggster S , Trends For Kids , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr

eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Cybex Onyx Baston Puset Krmz

slm ben kesınlıkle baston al derım ama hafıf olması onemlı vede kalıteli bende kraftın puantıyelı bastonu var kapatması falan cok kolay cocuk kucaktayken egılıp kapatıyosun acarken dahada kolay oluyo ama gormeden de bılemezsın o 3 arabayı bence dukkandan deneyın hafıflıgınede bakarak alın derımm:)

bu arabalar 7 kilo sadece mc laren 6 kusur kilo ağırlığında sürüşleri 3ününde çok iyiydi denedim .cybex 22 kilo taşıyo ,buggster 18 kilo diğeride 15...artık araba uzmanı oldum :)) hem görüntü güzel olsun hem konfor hemde bana konfor diye düşününce hepsini bir arada bulmak imkansız:))) fiyatlarda yükseliyo tabi hemen bu kadar para vermeye değcekmi ona karar veremiyorum açıkçası yoksa 250 300 ede baston var ...bu arabalar 500-550 civar

bide bunu beğendim ama diğerlerine göre ağır 10 kilo
Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Blue - e-bebek.com

bugün chicco liteway lere baktım görüntüde daha hoş geldi cybex ten falan ama satıcı hiç önermedi hatta kraft kesinlikle daha iyi serviside daha iyi parçaları rahat bulunuyo dedi...mağazada her gördüğüm bebek arabasıyla gezenede sorum :) chicconun tekerlekleri yamuluyomuş hatta gösterdi ön teker dönmüyodu sürerken çocukta çok ağır değildi olsa olsa 8 9 aylık...iyice kafam karıştı ...

tecrübeli değilim ama, 7 ay araba araştırmış biri olarak fikir vermek istedim.
maclaren diyorum.
ben maclaren techno xt aldım(kafanı karıştırmak istemem)
çok büyük farklar yok, 1 ay önce güzel bir indirimde bulduk, aldık.

xt 170 derece yatıyor, quest 140,
xtnin kolları kaldırılıp indiriliyor, gibi bazı farkları var.

maclaren kutudan çıktığı gibi kullanılıyor, montaj falan gerekmiyor.
diğer 2 arabaya göre birazcık daha hafif.

gerçekten araba seçmek çok zor, inşallah siz de bir karar verip rahatlarsınız.
biz arabayı aldığımızda her şeyi bitirmiş gibi hissettik, rahatladık.
bakalım inşallah memnun kalırız.

ben arabaya cok fazla para vermeyı gereksız buluyorum kı kızım ıcın herseyı yaparım ben arabamı alırken dedıgım gıbı kraft almıstım 250falandı ama annemın evınede aldık sureklı tasımayalım dıye oda 100 tl ıdı ama benım arabam gıbı rahat değil ben 250lilik urunde kolay hakımıyet surus kolaylıkla acma kapama kenarda tasıma askısı var hop kaldırıyorum kızım rahat simdi ben bunları bulabılıyorum sen aldıgın 500 yada 400 lük urende bunlardan artı olarak ne bulabıleceksın oda var tabıkı ıstedıgını al 3000tlye bıle araba var en ıyısı herseyın en fazlası olsun olsun evlatlarımıza ama (bence) gerek varmı bak benım kızım 17 aylık oldu 30dk fazla oturmuyo kendı yuruyo ben arabayı suruyorum demek ıstedıgım ımkanın varsa heves ettıysen al alkında kalmasın ama yok değilse işini görebilecek 300luklerden al kalanla baska bıseyler alırsın bebişee

mclarende indirim var şuandada bende onu takip ediyorum içime sinmeye başladı sanki baka baka:)))

kraftın dediğin arabasınada bi bakıcam canım ...aslında bugün yürüyüş yaparken baktım kimi çocuk arabada ama kimisi elde araba boş önde :))) sanırım bende 300- 400 arası bişi vercem alcam en fazla yoksa bunun sonu yok baktıkça 800 900lere çıktım dedimki napıyorum altınmı alıyorum mayısın ilk haftası doğcak inşallah yenidoğandan itibaren ne zaman kullanmaya başlarım bi kestirebilsem 3 aylıktan itibaren kullanılan bitane buldum hem güsel indirime girmiş hemde hoşuma gitti 290 tl bakalım halaaa bakıyorum sırtı tam yatsın mı yatmasınmı falan filan alsam rahatlıcam

konuyu yanlış yeremi açtım kıslar yaff ....ne zamandan itibaren araba kullanmya başladınız bu benim için önemli yenidoğanın yatabildiği bastonlar var bide 3 ay ve üstü...benim mayıs başı doğum ne zaman kullanmaya başlarımki çocuğu aylarca eve hapsetmeyi düşünmüyorum sahile falan yürüyüşe çıkarırım diorum ama bilmiomkiiiii

Maclaren Guest değil de, Maclaren XT alsan daha iyi bence. Guest 4. aydan itibaren kullanıma uygun, 140 derece yatabiliyor. Biz de çok araştırdık, hafifliği, doğumdan itibaren kullanılması (170 derece yatabiliyor), az yer kaplaması vs Maclaren XT tercih ettik, aldık. Evde açıp, kapama, sürüş testi yaptık, inanılmaz rahat :) Kullananlar da çok memnunlar. Hayırlı doğum dilerim :)

Son düzenleme:

saol canım sanada hayırlı doumlar inşallah bende şuan mclaren xt ve cybex callisto arasında sıkışmış durumdayım en son bu ikisinden biri olucak sanırım...yoksa baktıkça seçenek çoğalıyo ..mclaren a bi baston pusete o parayı vermeyim ne gerek var tente bile tam kapanmıo diodum ama çeşidi çok kullananlarda hep memnun ...

Valla ben de yeni hamileyim ama şimdiden araştırma yapmaya başladım. Benim için de en büyük problem bebek arabası hangisi olsun ve de park yatak? Bu ikisine karar versem zaten alışveriş biter diyorum. Herkes farklı birşey söylüyor. Mc laren iyi güzel de tentesi bile tam kapanmıyor rüzgarlı havalarda soğuklarda hatta aşırı güneşte lazım olur diye düşünüyorum çift yönlü olursa iyi olur diyorum ama önerilen farklı oluyor iyice kafam karıştı. Park yataklarda da kimisi sallananlar daha iyi diyor kimi gıcıdrdıyor sallanınca çocuk uyanıyor diyo valla hi gece rüyama bile girmişti, kimi visko ortapedik yatak tavsiye etti doktorum diyo kimisi de çok sakıncalıymış pamuk yatak olsun diye beynim bulandı yaa. Canım Allah kolaylık versin merakla bekliyorum kararını..

ben yatak konusunda normal yaylı yatak klasıklerden ama uzeıne pamuk yatak gıbı dıktırdım yorrgandan bırazdaha kalın ılk yastıgıda ınce doldurulmus pamuktu ama sonrasında hava alan delıklı yastık almıstık o ayrı:))

ya valla aynen öyle bi beşikle araba alsam tamam diyodum bende beşik olayı tamam yükümün yarısı gitti :) şimdi arabada sıra mclaren evet çok güzel ama o fiyata neler buluyorum ben daha :) sanırım vazgeçtim mclaren dan peg perego bakıyorum şuan indirimide var mclaren ın baktığım ürününün yarısı fiyatına nerdeyse özellikler aynı ve ürün italyan birleşim için çine falanda gitmiyo direk italyan ...bide mamas and papas kafamı karıştırıyo şu ara ikisininde linkini ekleyeyim sanada fikir olsun canım biz cumartesi sorun olmazsa inşallah ebebek ve hellobaby e gidip alıcas artıkın bişiler paylaşırım deneyimimi ve o alınması mercedesten zor arabamızı

Peg Perego Pliko Mini Bebek Arabası Sky - e-bebek.com

Peg Perego Aria Bebek Arabası Geranium - e-bebek.com

Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Blue - e-bebek.com

yatak mı amannnn o da ayrı bi dertti valla:) her kafadan bi ses yok yaylı olmaz yok lateks yok visco aman pamuk olmaz sakın sünger almayasın aaaaaaaa çıldırıyodum beşiğini dolabını gittim 2 saatte aldım yatağı alamadım dı:)) en son idaşın ortopedik çift taraflı kullanımı olan yatağını aldım .yatak al beni yat bana dio zaten :)) ya 1 yaşına kadar lateks yok sonra ortopedik al bilmem ne daha neler yaaa biz resmen divanlarda yatarak büyüdük Allaha şükür vucudumda gayet düzgün omurgamdada bişi yok çok pirpirlenmemek lasım sakınan göze çöp batar Allah korusun...o delikli boğulmayı önleyici yastıklardan bizde aldık bide normal elyaf yastığı var ama pamuk yaptırsammı bilemedim ilk 1 sene yastıkta yatmaz diolar

bizden başkada hiç fikir veren yok ...şöle açıp kapaması basit çok ağır olmayan max 8 8,5 kilo falan , çok dar olmayan çocuğun rahat oturup yatabileceği sırtı tam yatar bi araba yokmu yahuuu :) çok şeymi istiyorum ...bide nuna gördüm bugün hergün bi marka görmekten seçeneklerin artmasından gına geldiiii:44:

maclaren techno xt kullaniyorum 3 senedir ve cok memnunum. tek elimle acip kapatabiliyorum cok az yer kapliyor. dogumdan itibaren kullnilabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…