slm ben kesınlıkle baston al derım ama hafıf olması onemlı vede kalıteli bende kraftın puantıyelı bastonu var kapatması falan cok kolay cocuk kucaktayken egılıp kapatıyosun acarken dahada kolay oluyo ama gormeden de bılemezsın o 3 arabayı bence dukkandan deneyın hafıflıgınede bakarak alın derımm:)
slm ben kesınlıkle baston al derım ama hafıf olması onemlı vede kalıteli bende kraftın puantıyelı bastonu var kapatması falan cok kolay cocuk kucaktayken egılıp kapatıyosun acarken dahada kolay oluyo ama gormeden de bılemezsın o 3 arabayı bence dukkandan deneyın hafıflıgınede bakarak alın derımm:)
tecrübeli değilim ama, 7 ay araba araştırmış biri olarak fikir vermek istedim.
maclaren diyorum.
ben maclaren techno xt aldım(kafanı karıştırmak istemem)
çok büyük farklar yok, 1 ay önce güzel bir indirimde bulduk, aldık.
xt 170 derece yatıyor, quest 140,
xtnin kolları kaldırılıp indiriliyor, gibi bazı farkları var.
maclaren kutudan çıktığı gibi kullanılıyor, montaj falan gerekmiyor.
diğer 2 arabaya göre birazcık daha hafif.
gerçekten araba seçmek çok zor, inşallah siz de bir karar verip rahatlarsınız.
biz arabayı aldığımızda her şeyi bitirmiş gibi hissettik, rahatladık.
bakalım inşallah memnun kalırız.
ben arabaya cok fazla para vermeyı gereksız buluyorum kı kızım ıcın herseyı yaparım ben arabamı alırken dedıgım gıbı kraft almıstım 250falandı ama annemın evınede aldık sureklı tasımayalım dıye oda 100 tl ıdı ama benım arabam gıbı rahat değil ben 250lilik urunde kolay hakımıyet surus kolaylıkla acma kapama kenarda tasıma askısı var hop kaldırıyorum kızım rahat simdi ben bunları bulabılıyorum sen aldıgın 500 yada 400 lük urende bunlardan artı olarak ne bulabıleceksın oda var tabıkı ıstedıgını al 3000tlye bıle araba var en ıyısı herseyın en fazlası olsun olsun evlatlarımıza ama (bence) gerek varmı bak benım kızım 17 aylık oldu 30dk fazla oturmuyo kendı yuruyo ben arabayı suruyorum demek ıstedıgım ımkanın varsa heves ettıysen al alkında kalmasın ama yok değilse işini görebilecek 300luklerden al kalanla baska bıseyler alırsın bebişee
Maclaren Guest değil de, Maclaren XT alsan daha iyi bence. Guest 4. aydan itibaren kullanıma uygun, 140 derece yatabiliyor. Biz de çok araştırdık, hafifliği, doğumdan itibaren kullanılması (170 derece yatabiliyor), az yer kaplaması vs Maclaren XT tercih ettik, aldık. Evde açıp, kapama, sürüş testi yaptık, inanılmaz rahat :) Kullananlar da çok memnunlar. Hayırlı doğum dilerim :)
Valla ben de yeni hamileyim ama şimdiden araştırma yapmaya başladım. Benim için de en büyük problem bebek arabası hangisi olsun ve de park yatak? Bu ikisine karar versem zaten alışveriş biter diyorum. Herkes farklı birşey söylüyor. Mc laren iyi güzel de tentesi bile tam kapanmıyor rüzgarlı havalarda soğuklarda hatta aşırı güneşte lazım olur diye düşünüyorum çift yönlü olursa iyi olur diyorum ama önerilen farklı oluyor iyice kafam karıştı. Park yataklarda da kimisi sallananlar daha iyi diyor kimi gıcıdrdıyor sallanınca çocuk uyanıyor diyo valla hi gece rüyama bile girmişti, kimi visko ortapedik yatak tavsiye etti doktorum diyo kimisi de çok sakıncalıymış pamuk yatak olsun diye beynim bulandı yaa. Canım Allah kolaylık versin merakla bekliyorum kararını..
Valla ben de yeni hamileyim ama şimdiden araştırma yapmaya başladım. Benim için de en büyük problem bebek arabası hangisi olsun ve de park yatak? Bu ikisine karar versem zaten alışveriş biter diyorum. Herkes farklı birşey söylüyor. Mc laren iyi güzel de tentesi bile tam kapanmıyor rüzgarlı havalarda soğuklarda hatta aşırı güneşte lazım olur diye düşünüyorum çift yönlü olursa iyi olur diyorum ama önerilen farklı oluyor iyice kafam karıştı. Park yataklarda da kimisi sallananlar daha iyi diyor kimi gıcıdrdıyor sallanınca çocuk uyanıyor diyo valla hi gece rüyama bile girmişti, kimi visko ortapedik yatak tavsiye etti doktorum diyo kimisi de çok sakıncalıymış pamuk yatak olsun diye beynim bulandı yaa. Canım Allah kolaylık versin merakla bekliyorum kararını..
ben yatak konusunda normal yaylı yatak klasıklerden ama uzeıne pamuk yatak gıbı dıktırdım yorrgandan bırazdaha kalın ılk yastıgıda ınce doldurulmus pamuktu ama sonrasında hava alan delıklı yastık almıstık o ayrı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?