3 ayı doldurana kadar boyamamaniz tavsiye ediliyor...bebegin organ gelisimi tamamlanana kadar yani.....6+1 haftalık hamileyim arkadaşlar.hamileyken saç boyamak zararlımı? Boyayanlarınız oldumu?? Keyfi diil saçlarımda beyazlar çok yani ırsi o yüzden boyamam gerek ama tehlikelimi diil mi bilmiyorum??
Hmm hadi yaa3 ayı doldurana kadar boyamamaniz tavsiye ediliyor...bebegin organ gelisimi tamamlanana kadar yani.....
hamileler için özel boyalar var organik falan ama ilk 3 ay boyamamanız gerekiyor6+1 haftalık hamileyim arkadaşlar.hamileyken saç boyamak zararlımı? Boyayanlarınız oldumu?? Keyfi diil saçlarımda beyazlar çok yani ırsi o yüzden boyamam gerek ama tehlikelimi diil mi bilmiyorum??
Bitkisel kullanırsan sıkıntı deil.az kimyasal içerenler.6+1 haftalık hamileyim arkadaşlar.hamileyken saç boyamak zararlımı? Boyayanlarınız oldumu?? Keyfi diil saçlarımda beyazlar çok yani ırsi o yüzden boyamam gerek ama tehlikelimi diil mi bilmiyorum??
bebeğin daha önemli o gereksiz insanlardan, sen her halinle güzelsin buna inan :)Çok göze batıyor 24 yaşında oldugum için salak salak yaşlandınmı bilmemne die boş laflara sinir oluyorum bayramda bunları diyen çoğuğla karşılaşıcam o yüzden iyice araştırıyorum
Tabikide benim meleğim öncelikli çözümüde buldum bandana takarım saçlarım belimde öylede güzel duruyor ama bandana da kulaklarımı başımı agrıtıyor bi zararı yoksa boyiyim die araştırmıştım ama artık boyamam çoğunluk boyama dediniz sagolun kızlarbebeğin daha önemli o gereksiz insanlardan, sen her halinle güzelsin buna inan :)
meleğine isim düşündün müTabikide benim meleğim öncelikli çözümüde buldum bandana takarım saçlarım belimde öylede güzel duruyor ama bandana da kulaklarımı başımı agrıtıyor bi zararı yoksa boyiyim die araştırmıştım ama artık boyamam çoğunluk boyama dediniz sagolun kızlar
Organik boya bisey yapmaz dene sen.Arkadaşlar bileniniz yokmu bana akıl verin lütfenn
Daha belli diil cinsiyet ama eşimle arklımızda hazırda bi kaç isim var :)meleğine isim düşündün mü
Organik boyalar hangileri canım varmı bildiğin marklarOrganik boya bisey yapmaz dene sen.
Benim bildiim loreal inoa var. Eczaneden bi bak. Ama fiyat bayaa uçuk organiklerde.Organik boyalar hangileri canım varmı bildiğin marklar
Olsun sorun diil fiyat sadece miniğime bi zararı olmasın yeter :)Benim bildiim loreal inoa var. Eczaneden bi bak. Ama fiyat bayaa uçuk organiklerde.
Ozamn sen çevreyi birak minnakin büyüsün biraz doğuma yakın değişiklik yap :) bence. It ürür kervan yürürOlsun sorun diil fiyat sadece miniğime bi zararı olmasın yeter :)
Aynen canım doğru bi söz ama insan sinir oluo yinede :)Ozamn sen çevreyi birak minnakin büyüsün biraz doğuma yakın değişiklik yap :) bence. It ürür kervan yürür
Arkadaşlar organik boya diye bişey yoktur inanmayın!! Benim annem kanser hastasıydı saçları döküldü tekrar çıktı tabi hep beyazdı boyaması psikolojisi icin cok iyi olacaktı ve deli gibi araştırdık 3 kız kardeş..ve öğrendikki boyaların hepsinde kimyasal var kesinlikle organik boya yok...hamileler için özel boyalar var organik falan ama ilk 3 ay boyamamanız gerekiyor
Aa tamam canım çok sagol zaten içim rahat etmedi boyamıcam die karar aldım başkaları için yavruma zarar veremem konuşan konuşsun dursun öyleArkadaşlar organik boya diye bişey yoktur inanmayın!! Benim annem kanser hastasıydı saçları döküldü tekrar çıktı tabi hep beyazdı boyaması psikolojisi icin cok iyi olacaktı ve deli gibi araştırdık 3 kız kardeş..ve öğrendikki boyaların hepsinde kimyasal var kesinlikle organik boya yok...Urmicca bence boyama canım riske atma bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?