- Konu Sahibi BoncuK_GxoxzlxuxM
kizlar yaa benim kizim 50 gunluk ama nedense emzigini bir turlu tuturamadik cok mizmiz oluyor geceleri acaba ne yapmam lazim kizlar delirecem herkes de emzik tutmayan bebek cok aglar diyorlar dogrumu sice
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emzik gerçekten kurtarıcı arkadaşlar..
benim kzıım da küçükken almıyordu ama
eşim emziği bala batırıp verdi,sonra da hiç bırakmadı...
damak yapısını bozmayan emzik kullanın ve
rahat edin derim...
sevgiler...
kizlar yaa benim kizim 50 gunluk ama nedense emzigini bir turlu tuturamadik cok mizmiz oluyor geceleri acaba ne yapmam lazim kizlar delirecem herkes de emzik tutmayan bebek cok aglar diyorlar dogrumu sice
gerçekten çok güzel açıklamışsına.s.Canım bebeğin daha çok küçük. Anne sevgisine, ilgisine ve doyurulmaya ihtiyacı var. Her istediğinde memene almalısın. 3 aylık olana kadar emzik verilmesini doktorlar da tavsiye etmiyorlar.Bebekle anne arasındaki duygusal bağı etkiliyor ve bebeğin iştahını kapatıyor.3 aydan sonra eğer karnı toksa, altı temizse, herhangi bir rahatsızlığı yoksa, kucagına almana ilgilenmene rağmen avunmuyorsa emzik vererek rahatlamasını sağlayabilirsin. Ben de çok mecbur kalmadıgım sürece kesinlikle emziğini vermiyorum. Uyurken de vermiyorum. Kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım.Hem sonra bıraktırması da ayrı bir dert oluyor annelere.
kizlar yaa benim kizim 50 gunluk ama nedense emzigini bir turlu tuturamadik cok mizmiz oluyor geceleri acaba ne yapmam lazim kizlar delirecem herkes de emzik tutmayan bebek cok aglar diyorlar dogrumu sice[/QU
canım emzirmiyormusun bebegini emzik için cok erken memeyi bırakır sonra tavsiye etmem gece ağlaması ya gazı vardır yada doymuyordur o yüzden ağlıyordur delircek bişey yok üzme kendini hepimiz atlattık o günleri sakin ol ve bebeğini rahatlatmaya calış bu günler güzel günlerin tadını çıkar![]()