tecrübeli anneler yardım lütfen

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
4 aylık kızım var başından beri sütüm yetmediği için mama içiyo. Artık havalar ısındı dışarı çıkıyoruz ama gittiğim yerde mama hazırlamak çok sorun oluyo. En önemlisi onceden kaynamis ılık su bulmak. AVM gidiyoruz orda falan çok sorun oluyo. Siseye koyup çantada bulunduruyorum suyu ama bu sefer de Soğuyo. Şişede ılık olarak nasıl tutabilirim suyu bildiginiz bir yöntem varmı acaba?

avm de neden sorun olsun biberonu verin bir yemekçiye dolduruyorlar.. ben daha yok koyamam diyeni duymadım.. yedirmeden yarım saat önce kadar alın soğur o arada..

Termosa kaynamis suyu koy biberonuna yaptigin miktarin yarisi kadar kaynamis sogumus su koy yapican zamanda termostaki sicak suyu biberondaki soğuk suya ekle al sana ılık su

Hayırlı olsun bebisiniz. Bebekler için mama termuslari var 15 20 lira bişey gün boyunca suyu sıcak tutuyor boyuda büyük değil bebek çantasına sığar. Ben gecede onu kullanıyordum.ayrıca bu aydan sonra kavanoz mamalari var pure şeklinde dışarda onlardanda kullanabilirsin

Termos alin ben ebebekten almistim yanilmiyorsam fiyati 25 tl gibi biseydi. Cok buyuk kolaylik oliyor disarida her yerde hemencecik mama hazirlayabiliyorum, gece yedirmelerindede cok iyi oluyor, uykulu uykulu su isitip sogutmaya vakit harcamiyorum termostan dokup hazirliyorum mamayi iki dakikada muslugun altina tutup sogutuyorum

Arkadaslar suyu kaynatip sogutmak icerisindeki mineralleri olduruyor. Bebeginize vermek icin bebek sularindan kullanmanizi oneririm.
öyle ama bebeklerin suyunu kaynatmak gerek dr demişti bana içme suyunu bile kaynattım bi dönem ayrıca mamalarda kaynatılmış ılıtılmış su kullanılması istenir

Arkadaslar suyu kaynatip sogutmak icerisindeki mineralleri olduruyor. Bebeginize vermek icin bebek sularindan kullanmanizi oneririm.

İyi de soğuk suyla mama nasıl yapılacak?

Konu sahibi herkes söylemiş zaten, biberon termosu denen bişey var. Biberonu içine koyuyorsunuz sıcak tutuyor.

öyle ama bebeklerin suyunu kaynatmak gerek dr demişti bana içme suyunu bile kaynattım bi dönem ayrıca mamalarda kaynatılmış ılıtılmış su kullanılması istenir
eee kaynattığın suyu soğuttuktan sonra bir şişeye koyup ardından termostaki sıcak su ile mamayı hazırlayacağın zaman yarı yarıya birleştir.

ayrıca termos denen üretim harikası suyu içine hangi sıcaklıkta koyarsan o sıcaklıkta tutar.yani bunuda açıklamak lazım şimdi sana.ılık koyarsan ılık tutar.sıcak koyarsan sıcak tutar kaç su kaç derecedeyse o derecede kalır.dahada açıklamak gerekirse ılık olarak koyduğun su daha sıcak olarak çıkmaz :) aynı sıcaklıkta kalır.

sende konu sahibini iyice cahil bellemişsin

ya termos aliyosun. onun icine kaynamis suyu koyuyosun. zaten kaliteli termos aldiginda o su 7,8 saat sicak kaliyo. biberonun icine mamayi koyuyosun azcik o kaynar sudan üstüne ekliyosun calkaliyosun. sonrada yedek biberondaki soguk sudan veya normal su sisesindeki soguk suyu ekliyosun mamanin icine. al sana hazir mama.

ben hep öyle yapiyorum disari ciktigimda. hatta geceleride öyle yatagin basinda bulunduruyorum mamayi termosu ve soguk suyu. kizim gece aciktiginda hemen hazirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…