- 31 Ocak 2016
- 68
- 10
- 88
- 30
- Konu Sahibi gulguzeliss
-
4 aylık kızım var başından beri sütüm yetmediği için mama içiyo. Artık havalar ısındı dışarı çıkıyoruz ama gittiğim yerde mama hazırlamak çok sorun oluyo. En önemlisi onceden kaynamis ılık su bulmak.AVM gidiyoruz orda falan çok sorun oluyo. Siseye koyup çantada bulunduruyorum suyu ama bu sefer de Soğuyo. Şişede ılık olarak nasıl tutabilirim suyu bildiginiz bir yöntem varmı acaba?
Hayırlı olsun bebisiniz. Bebekler için mama termuslari var 15 20 lira bişey gün boyunca suyu sıcak tutuyor boyuda büyük değil bebek çantasına sığar. Ben gecede onu kullanıyordum.ayrıca bu aydan sonra kavanoz mamalari var pure şeklinde dışarda onlardanda kullanabilirsin4 aylık kızım var başından beri sütüm yetmediği için mama içiyo. Artık havalar ısındı dışarı çıkıyoruz ama gittiğim yerde mama hazırlamak çok sorun oluyo. En önemlisi onceden kaynamis ılık su bulmak.AVM gidiyoruz orda falan çok sorun oluyo. Siseye koyup çantada bulunduruyorum suyu ama bu sefer de Soğuyo. Şişede ılık olarak nasıl tutabilirim suyu bildiginiz bir yöntem varmı acaba?
öyle ama bebeklerin suyunu kaynatmak gerek dr demişti bana içme suyunu bile kaynattım bi dönem ayrıca mamalarda kaynatılmış ılıtılmış su kullanılması istenirArkadaslar suyu kaynatip sogutmak icerisindeki mineralleri olduruyor. Bebeginize vermek icin bebek sularindan kullanmanizi oneririm.
Arkadaslar suyu kaynatip sogutmak icerisindeki mineralleri olduruyor. Bebeginize vermek icin bebek sularindan kullanmanizi oneririm.
eee kaynattığın suyu soğuttuktan sonra bir şişeye koyup ardından termostaki sıcak su ile mamayı hazırlayacağın zaman yarı yarıya birleştir.öyle ama bebeklerin suyunu kaynatmak gerek dr demişti bana içme suyunu bile kaynattım bi dönem ayrıca mamalarda kaynatılmış ılıtılmış su kullanılması istenir
sende konu sahibini iyice cahil bellemişsinayrıca termos denen üretim harikası suyu içine hangi sıcaklıkta koyarsan o sıcaklıkta tutar.yani bunuda açıklamak lazım şimdi sana.ılık koyarsan ılık tutar.sıcak koyarsan sıcak tutar kaç su kaç derecedeyse o derecede kalır.dahada açıklamak gerekirse ılık olarak koyduğun su daha sıcak olarak çıkmaz :) aynı sıcaklıkta kalır.
Off hep her konunun sonuna yetisiyorum. Bu konu yada tam büyük bir hevesle termos kullan yazacaktım baktım herkes yazmış. .biraz da bana fırsat verin huuuu!!
Ya benden önce yazarken kıyiyordun oysa ki..uhu uhuuuu uhuoooo..Artık nöbetteyim.konu bir açılsın hoppa..kıyamam sana ben
Kahkahayı bastım valla Allahtan evde yalnızımYa benden önce yazarken kıyiyordun oysa ki..uhu uhuuuu uhuoooo..Artık nöbetteyim.konu bir açılsın hoppa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?