Tecrubeli anneler yardim lutfennnn..

Canım Profesör den randevu alacaksın direk gidip ben muayene olacağım dersen öğrenci bile bakabiliyor o yüzden randevu alacağın kişinin unvanını söylemen lazım bir de gitmeden araştır gideceğin Profesör u bence

Oyle yapayim bide. Cok agliyor ya yuregim dayanmiyo resmen. :'(

Fön makinesi sesini denediniz mi?
Bizimki ilk 2 buçuk ay sadece fön makinesi sesi ile çarşafta sallanarak uykuya dalıyordu.
Çığlık çığlığa kaldığında onu tek sakinleştiren şey bu sesti.
Şimdi salıncak yaptırdık, bazen orada sallanarak uykuya dalıyor kendiliğinden.

Telefonda bu uygulama var vakum,selale,yagmur,fon sesi falan var. Bizde onlarla uyuyoruz. Ve maalesef ayakta sallaniyoruz gunduzleri. Muzige karsi cok dikkatli donence alsam diyorum onunla uyur mu kendi kendine besiginde.

Telefonda bu uygulama var vakum,selale,yagmur,fon sesi falan var. Bizde onlarla uyuyoruz. Ve maalesef ayakta sallaniyoruz gunduzleri. Muzige karsi cok dikkatli donence alsam diyorum onunla uyur mu kendi kendine besiginde.

Biz aldık, uyku konusunda bi değişiklik olmadı, uyumadı ama renklerini seçip takip ediyor, kendi kendine bir süre oynuyor-oyalanıyor.
Alabiliyorsanız alın, belki sizinki uyur, uyumasa bile de oynar.

Biz aldık, uyku konusunda bi değişiklik olmadı, uyumadı ama renklerini seçip takip ediyor, kendi kendine bir süre oynuyor-oyalanıyor.
Alabiliyorsanız alın, belki sizinki uyur, uyumasa bile de oynar.

Bir kac defa kendiliginden uyudugu oldu koydugum yerde. Belki uyur onunla. Ama oyalanmasi da bana iyi olur cunku birakmiyor beni resmen. Ev islerini falan yapamiyorum. Onu gectim mamasini hazirlamaya zor gidiyorum bazen.

Salincak nasil bisey yaptirdiniz peki?

Aynen, kucağımdan inmez, memeden kopmak istemez. Mama hazırlamak için 2 dk mutfağa bile gidemem, kolumda oturtmadan tutup güç bela hazırlamaya çalışırım mamayı.

Salıncağı yatak odamıza yaptırdık duvardan duvara, kirişlere halka çaktılar.
Çarşafı doladık ipe, sağlamca sabitledik.

Maalesef yapamam ben oyle kiraciyim.

Ev sahibiyle konuşsanız olmaz mı?
İşiniz bittikten sonra, duvara rötuş yaptırırsınız zor bir şey değil.
En azından sizinki ayakta sallanınca duruyormuş, bizimki ayakta sallanmak istemiyor, beşiğinde de sallanmak istemiyor, illa çarşaf içinde birileri sallayacak, ya da salıncakta kandıracağız elde sallıyormuş gibi... Biz çaresiz kalınca yaptırdık salıncağı, her seferinde en az 1 saat elde sallamak çok zor oluyordu.

Konusmak lazim bi. Pek karisan bi ev sahibi degil aslinda. Izin isteyelim.

Ayaklarda dayanmiyor bi sure sonra. Bacagimdan indirince uyaniyor bide.:/

Kuş uykulu demek seninki de. Eh napacağız, annelik adı üstünde :)

Cok cabaladim ikide bir kaldirmayin, uyurken birden yuksek ses yapmayin, sallamadan uyuyordu zaten sallamayin diye. Ne dediysem inadina yapar gibi yaptilar kv sagolsun. Cocuk bana baglandi iyice simdiden bi ben huzurlu sakin davrandim yavruma. O da boyle kus uykulu oldu sayelerinde..

Annemin kiymetini daha cok anladim anne olunca, daha cok ozler oldum onu. Ici gidiyor gelip beni dinlendirmek icin ama calisiyor mecburen sömestri bekliyoruz. :)

O biraz da yapısal aslında. Senin ya da babasının uykusu hafifse bi tarafa benziyor haliyle.
Benim uykum çok hafiftir, hatta uyku problemi yaşayan bir insandım önceden. Bebiş de bana benzemiş. En ufak bir ses değişiminde açıyor gözleri, evde terlik giymiyorum, tv sesi en kısıkta. Aşağı dairelerden birinde 3-5 günlük tadilat vardı, kulaklarını sardım mesela mecbur :)

Kvni de çok takmamaya çalış, benimki uyumlu bir kadın olduğu halde torununu görünce azıttı. Hatta annem de azıttı sadece kv değil. Doğumdan sonra burada denk geldiğim her lohusa konusuna yazdım sayılır, manyak ettiler beni ikisi bir olup çünkü.

Amaan bir şekilde olup gidiyor, gün geçtikçe daha da alışıyorsun bebişin temposuna, o da daha uyumlu oluyor dünyaya.
Annen de gelince gezer gezer, moral depolarsın güzel olur.

Bende terlik giymiyorum evde. :)
Benim kvde sonradan boyle oldu. Cok iyi anlasirdik. Cocuk olunca benimde huyum degisti cunku cocuga davranis sekline katlanamiyorum. Simdiden kufurle seviyor cocugu. 50 kere soyledim. Eger kufur ogrenirse ilerde bozusuruz dedim en son.

Allah yardimcimiz olsun tum annelerin. :)

Bağırsakları icin ozel mamalar var eczanede satılıyor cok pahali ama 1 2 kullanimda duzeltir.Kalp ufurmesini dert etme benim oglanda da vardi 2 yasindan sonra tamamen kayboldu.İştahsızlık basladi ise sütünu begenmiyor olabilir memeyi bırakma belirtisi olabilir.benimki 3 aydan sonra ayni tepklileri verdi sutum azaldi ve bitti mamayla devam ettim 4.ayda kati gidaya gectim ve cok avantajını gördüm.Oglum su an 6 yasinda ve hic yemek sorunu yasamadim ne versem yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…