Diş olabilir. büyüme atağı olabilir. 3 aylık olmuş. Rotavirüs aşısı yaptırın önemli o.
Rota asisini soyledim fakat hemsiremiz burada salgin yok o yuzden yapilmiyor dedi. Ozel oldugunu biliyorum asinin ama.
Asidan sonra bennim ogl j mda ay n i hep istahsizzArkadaslar konunun yeri belki burasi degil ama cok aktif bi bolum olarak gordugum icin buraya aciyorum.
3 ay 1 haftalik bi oglum var. Son üç gundur duzenli olan gece uykulari cok bozuldu. Gece uyaniyor ve cok fazla agliyor. Bugun saglik ocaginda kontrolu vardi. Gitmisken doktora gosterdik durumu soyledik. Kalbini ve karnini dinledi. Simdi sorularim şunlar.
1 - bağırsakları cok hizli calisiyor kramp yapar dedi. Bağırsak neden hizli calisir sordum cevap alamadim bilginiz var mı?
2 - kalbinde üfürüm olabilir emin degilim ama dedi. Saglik ocagi doktoru bunu soyleyen. Kendi doktorumuz kontrollerde boyle biseye rastlamamisti. Cok stres yaptim cok uzuluyorum. Boyutlari nereye varabilir yasayaniniz var mı?
3 - bebegim mamayla buyuyor. Istahi cok yerindeydi. Hatta cok emiyor diyordum. Ama simdi ben zorlamasam emmiyor bile. Istahsizlik var. Ve elleri surekli agzinda. Ne belirtisi olabilir. Dis olabilir mi?
Yardim ederseniz cok mutlu olurum, minnettar kalirim hepinize..
Rota asisini soyledim fakat hemsiremiz burada salgin yok o yuzden yapilmiyor dedi. Ozel oldugunu biliyorum asinin ama.
Ben hepsine cevap veremeyeceğim ama üfürüm fiziksel ve biyolojik olarak ikiye ayrılıyor sanırım ben küçükken Bende de vardı ama fiziksel üfürüm muş nereden Nasıl olduğu belli değil Diğer üfürüm çeşidi tehlikeli olabiliyor diye duydum ben küçükken damarıma ilac enjekte edilip damardan daralma vs var mi diye bakmislardi ama çıkmadı büyüyünce de geçti İnşallah sizin ki de yoktur bir şeyArkadaslar konunun yeri belki burasi degil ama cok aktif bi bolum olarak gordugum icin buraya aciyorum.
3 ay 1 haftalik bi oglum var. Son üç gundur duzenli olan gece uykulari cok bozuldu. Gece uyaniyor ve cok fazla agliyor. Bugun saglik ocaginda kontrolu vardi. Gitmisken doktora gosterdik durumu soyledik. Kalbini ve karnini dinledi. Simdi sorularim şunlar.
1 - bağırsakları cok hizli calisiyor kramp yapar dedi. Bağırsak neden hizli calisir sordum cevap alamadim bilginiz var mı?
2 - kalbinde üfürüm olabilir emin degilim ama dedi. Saglik ocagi doktoru bunu soyleyen. Kendi doktorumuz kontrollerde boyle biseye rastlamamisti. Cok stres yaptim cok uzuluyorum. Boyutlari nereye varabilir yasayaniniz var mı?
3 - bebegim mamayla buyuyor. Istahi cok yerindeydi. Hatta cok emiyor diyordum. Ama simdi ben zorlamasam emmiyor bile. Istahsizlik var. Ve elleri surekli agzinda. Ne belirtisi olabilir. Dis olabilir mi?
Yardim ederseniz cok mutlu olurum, minnettar kalirim hepinize..
3. ay itibariyle elleri hep agzina gider,disle alakasi yok bunun,gelisim sureci,7. ayda da ayagini agzina sokmaya baslayacaktir mesela.
uykularinin bozulmasi normal,buyume atagi yasiyodur buyuk ihtimal.
oyle kalbinde ufurum filan demek kolay mi,atmis tutmus saglik ocagindaki doktor.
bi cocuk hastanesine goturun bebeginizi,kontrollerini yaptirin iciniz rahat eder.
benim oglumda mamayla buyudu,mama gaz yapar,mide de sertlik yapar,cocuk ondan agliyordur.
3 aylik bebegin bagirsaklari daha tam anlamiyla duzene girmemistir hele ki mama alan cocukta bu surec daha da uzuyor,oglumun gaz sancilari 5. ayin sonunda ancak bitmisti.
bebekler icin gaz giderici damlalar oluyor,kendi doktorunuza danisip kullanin derim.
Amin amin amin allah büyük bir şey yoktur İnşallah kontrolleri dediğin gibi aksatma Başka bir doktor deneyebilirsin Bu üfürüm için daha İyi araştırma hastaneleri var universitelerin orada Prof lardan randevu alabiliyorsun bir miktar ücret karşılığı bence denemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?