Annemin dusuncesiz tavirlari

Surekli birseylere soyleniyor dun esim gec kaldigi icin kahvalti etmeden gitti bunun icin bile bi ton laf etti artik gercekten cok fazla kiriliyorum
Söylensın cnm onunla tartısma mutlaka kırılcan ama en azından dedıgı kadar kalsın yada ılla gıderse esıne makul bı sebep sunsun

bazı anneler motive eder, içini rahatlatır; bazıları da içini karartır.
Annen maalesef ki mutsuz bir yetişkin. Eski hayatında da olumsuzdur bence şu ana özel bir şey olduğunu sanmıyorum.
Anneni bu şekilde kabul etmekten başka çaren yok.

Benim annem son zamanlarda 1-2 yıldır o kadar degişti ki anne oldugunu bıle unutur oldu yada ben polyanacılıgı bıraktım artık gercekleri görur oldum ..

Yalnız bakabilirsin bence korkma.2 cocugumada yalnız baktım ilk günden beri.bir Allah' ın kulu yanımda yoktu.hepsi sağ ama;anne kayinvalide falan,yoktular işte. Buyuttum. Ve hiç anlamazdim bebek bakımından. O zamana kadar bir bebekle yan yana gelmisligim bile yoktu.kimseye minnet etme.suan gurur duyuyorum kendimle.zor da olsa çocuklarımı kendim Buyuttum buyutuyorum. Kimseye karışma hakkı vermiyorum. Haketmiyorlar çünkü.

Evet kımsenın karışma hakkıda olmuyor böyle olunca ..

14,36 doğum yaptım...1gece kaldık eve çıktık...normal doğum bol dikişliydim...annem çorba yaptırdı ablama kızımı yıkadı ve 24 saat bile olmadan çok yorulduk deyip gittiler...çocuk yaşıyor:)baktık büyüttük 3 yaşına girecek kısacası gönder gitsin kafan rahat eder....niyesini nasılını bırak ..konu ilk açıldığında kapı orda git de bak keyfine üzülme hiç...bebeğin hayırlı olsun ve geçmiş olsun

Tebrık ederım gercekten

Konu ilgimi çekti aslında pek yorum yapmam konulara
Benzer bişey ben de yaşamıştım annem beni sağolsun lohusa depresyonuna sokup gitmişti kaldığı o kısa sürede
Yapacak bişey yok bazı insanların yapısı böyle diyelim başka annelerle falan kiyas yapıp canınızı daha fazla sikmayin
Su günlerde evet zor yardıma ihtiyacınız var ama inanin kısa zamanda aslında kimseye ihtiyacınız olmadığını anlayacaksınız
Kolay gelsin Bebeğinize odaklanın ne kadar şanslı oldugunuzu düşünün iyi gelecektir

Kendiniz bakın bebeğinize. .

Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. .

Konu ilgimi çekti aslında pek yorum yapmam konulara
Benzer bişey ben de yaşamıştım annem beni sağolsun lohusa depresyonuna sokup gitmişti kaldığı o kısa sürede
Yapacak bişey yok bazı insanların yapısı böyle diyelim başka annelerle falan kiyas yapıp canınızı daha fazla sikmayin
Su günlerde evet zor yardıma ihtiyacınız var ama inanin kısa zamanda aslında kimseye ihtiyacınız olmadığını anlayacaksınız
Kolay gelsin Bebeğinize odaklanın ne kadar şanslı oldugunuzu düşünün iyi gelecektir

Esime ve ailesine karsi beni zor durumda birakiyor ben bu yuzden kiriliyorum simdi Esim dunyanin lafini edecek annem valizi hazirladi birazdan gidiyor ve kiyamet kopacak biliyorum

Back
X