- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
3 buçuk yaşında oğlum var. Son üç beş aydır önünü alamadim teknoloji bağımlılığı yaşıyoruz. Oyunlar ilgisini çekmiyo. Almadığım boyama kitabı hikaye kitabı boyama setleri kalmadi. Hani olurda ilgisini çeker diye. Tamir etmeye meraklı diye hani şu çilek mobilyanin ahşap setleri varya onlardan aldım bilmem kaç liraya ama şu an yüzüne bakmıyo. Gel beraber oynayalım desemde gerek yok ben cizgi film seyredicem diyo. Televizyon telefon tablet resmen çocuğu esir aldı. Şifre koyuyoruz ama ya çözüyo ya da açıcam diye telefonu bloke ediyo. 15 günlük bebek var bi de. Yeterince üstüne düşemiyorum. Babasi her bunaldiginda telefon veriyo eline. Havalar soğuk dışarı çıkamıyoruz. Yazın yine sürekli parka bahçeye çıkarıyodum. Şu an ne yapsam bilemedim. Sevdiği bi oyun bi etkinlik yok resmen. Bi kaç gündür sulu boya yaptırıyodum sıkıldığında. Ellerini kollarını boyamasina müsade ediyodum ama bugün sadece bi kac dakika oyalandi sıkıldım kaldıralım dedi ve bitti. Ne yaptırabilirim ben bu çocuğa nasıl kurtarırım bu aletlerden.