Bebek Beslenmesi Tecrübeli Anneler yardımınıza ihtiyacım var ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zuzu_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
56
0
46
Çanakkale
Merhaba sevgili Anneler.Ben 26 aylık bir kız çocuğu annesiyim.İlk ve tek çocuğum.Ailelerimizden ve akrabalarımızdan uzakta yaşıyoruz yakınımda kimsem yok.Benim size danışmak istediğim konu kızımın kahvaltı sorunu.Tecrübesizlik yaptım ve kızımı 2 yaşına kadar sabahları bulamaçla kahvaltı yaptırdım.O zaman yumurtayı da peyniride pekmezide herşeyi yiyordu bulamaçın içinde.Bulamaçı 2 yaşını doldurunca kestim kızımı kendim kahvaltı yaparken yanıma oturtmaya başladım ama kızım aylardır sabah kahvaltısı yapmıyor.En sevdiği şey 3 tane sucuk,yumurtalı patates onunda sadece patateslerini yiyor birde simit,Başka hiç bişey yemiyor.Ben napıcam arkadaşlar sizler çocuklarınıza neler yediriyorsunuz kahvaltıda?Benim gibi sıkıntı yaşayan anneler var mı varsa nasıl çözüm buldunuz ?
 
çok üzüldüm benlm kızım daha küçük 9 aylık .. Ben şimdiden alıştırıyorum hep blrlikte oturuyoruz peynri yumrtası kaşar peynri pekmezi biz ne yersek onada yediriyorum ..
Sana yardımcı olamadım ama kusura bakma ama en kısa zamanda tecrübeli anneler sana yardımcı olucaktır ..
Keşke başta alıştırsaydınızz :(
 
benim oğlum yumurtayı hiç bir zaman sevmedi, ben ona; yumurtalı ekmek, yumurtalı gözleme, ızgarada kaşarlı yumurtalı ekmek, tost, pan kek tarzı şeyler veriyorum, evde yaptığım krem peynir biraz zeytin domates ve salatalık, bazen müsli ile zenginleştiriyoruz bu öğünü, bence üzülmeyin zamanla alışacaktır,ilginizi çeken bir şey olursa yazın tarif vereyim ;)
 
Back
X