Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

keping

aNaSıNıN KuZuSu aBi oLDu
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
821
948
158
anneler 4 yaşında oğlum ve 2 yaşına girecek bir kızım var..oğluma hala kendim yediriyorum..kızımda artık yemeği reddediyor..kendi yiyecekmiş..artık bazı şeyler için tam zamanı diyorum..sizlere bir kaç sorum olacak..

1-)iki çocuğumada ayrı ayrı tabak hazırlayıp kendilerinin yemesini sağlayacağım..bunun için sizce masamı daha uygun olur yoksa soframı?kız için masa biraz zor oluyor..abisi masada yemeye alışkın..nasıl bir yol izlemeliyim..

2-)ikiside çorba görmek istemiyor..hergün ne yapacağımı şaşırıyorum hep makarna,pilav,tavuk,köfte dolaşıp duruyorum..onlara yemek yedirmeyi nasıl sevdirebilirim?neler yapabilirim yemek çeşidi olarak?

3-)kızım hala emiyor..inek sütü içmiyor..memeye bant yapıştırdım,ketçap,limon,sirke herşeyi sürdüm ama kırklı bebek gibi geceli gündüzlü emiyor..nasıl bıraktırabilirim?

lütfen bu yollardan geçmiş,tecrübeli anneler bir iki satır yazıp akıl fikir verin bu çaresiz anneye:KK14::KK43::KK43:

Back
X