Tecrubeli annelerden yardım istiyorum.hamilemiyim?

Ya böyle batma hissi oluyo biraz da sancı kısa süreli şiddetli de değil regl sancılarıma çok benziyor. Normalde dediğim gibi günüm bugün ama dünden lekelenmem başlamış olması gerekiyordu. Acaba kendimi mi kandırıyorum da gecikiyor kimyasal gebelik okuyorum her yerde korkuyorum

Benim nasip olursa ilk hamileliğim olacak tecruneli arkadaslar yardımcı olurlarsa seviniriz

Hayırlı olsun belli bir şekilde hamilelik çıkmış ve belirtiler de aynen dediğin gibi adet belirtileri oluyor.. Yarın bir an önce kan testi ver tebrik ederiz inşallah haber ver bize de

Benim de evin yanı sağlık ocağı ben de mi versem bilemedim..
Ver valla belirsizlik daha kotu hem belki birlikte hayırlı haberi alırız :) duyduguma cok sevindim yakınsa şimdiye kadar gitmemen ayıp benim yakınımda olsa hergun kapısını aşındırırdım.esim yarın calısıyor ogleden sonra gidebileceğim ben ancak birlikte gitmek istedi umarım ikimizde hayırlı haberler alırız

Sadece 25 haziranda mı korunmasız ilişkiniz oldu? 29 günde bir adet oluyorsanız 25 haziran gebelik için düşük bir tarih oluyor.

İnşaallah pozitif sonuç görürsünüz

Hamilelikle adet belirtileri arasında hiç bir fark yok. Adet sancısı çekmeniz çok normal. Yarın hemen kan verip beta hcg takibine başlayın

Sadece 25 haziranda mı korunmasız ilişkiniz oldu? 29 günde bir adet oluyorsanız 25 haziran gebelik için düşük bir tarih oluyor.

İnşaallah pozitif sonuç görürsünüz
22 ve 23 de de ilişki oldu geri cekildi bu bir korunma yontemi değil ama düşük bir ihtimal oldugu için yazmamıştım.25 inden sonra 2 gunde bir düzenli ilişki oldu ve yumurtlama günlerim adet günlerime yakın oluyor akıntımdan tahmin ediyorum bunu.

Akıntı yanıltabilir. Ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi? Bir de merak ettim, neden geri çekilme? Gebelik istemiyor musunuz?

Akıntı yanıltabilir. Ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi? Bir de merak ettim, neden geri çekilme? Gebelik istemiyor musunuz?
Ufak bir rahatsızlığım vardı onun düzelmesini bekliyordum.25 inden sonra tamamen duzelince denemeye basladık.

Ovulasyon testi daha once kullanmadım.ama bu ay hamile kalmazsam ates olçümü ve ovulasyon testini deneyeceğim

Ufak bir rahatsızlığım vardı onun düzelmesini bekliyordum.25 inden sonra tamamen duzelince denemeye basladık.
Geçmiş olsun
Ovulasyon testi daha once kullanmadım.ama bu ay hamile kalmazsam ates olçümü ve ovulasyon testini deneyeceğim
Benim akıntım da adete yakın gelirdi ben de o zaman yumurtladığımı zannederdim. Ovulasyon testi ile adetten tam 14 gün önce yumurtladığımı öğrendim.

Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç versin size de

Yarın kan verip öğreneceğim sonucu umarım hakkımızda hayırlısı olur

Ben bugun kan testi verdim varsa çıkar büyük ihtimal gitmeden birde evde test yapayım dedim son testim di sipariş vermiştim oda sanırım bozuk çıktı şansıma akşam 4.30 dan sonra test sonucu çıkacakmış dua edin olur mu benim için

Eklentiler

• 20220704_082908.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 31
Reactions: sm1
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla olur ben de adet olmadım test yaptım şimdi bir şey görünmedi inşallah bende de hayırlısıyla vardır

Hayırlısı olsun inşâAllah. Benimde adetim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi hafif hafif sancılar yaşıyorum. Yarın sabah test yapacağım positive olursa doktora gideceğim Test yapmaya korkuyorum ama hadi negatifse diye ayyyy Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Test sonucunu bize de haber ver hemen merakla bekliyoruz

Senin beklemen hata test alıp yapsana bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…