Ya böyle batma hissi oluyo biraz da sancı kısa süreli şiddetli de değil regl sancılarıma çok benziyor. Normalde dediğim gibi günüm bugün ama dünden lekelenmem başlamış olması gerekiyordu. Acaba kendimi mi kandırıyorum da gecikiyorBenim ilk hamileliğimde adet günümde adet sancılarım oluyordu ama adet olmadım ve test yaptım direkt koyu bir şekilde çıktı. Testini varsa atar mısın? İnşallah hepimiz hamileyizdir benim de günüm yarın bakalım…
Benim nasip olursa ilk hamileliğim olacak tecruneli arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirizİnşallah yaaadet olcam diye ödüm kopuyor sonra da stres yaptığım için gecikti mi acaba diyorum of her şeyi düşünüyorum tecrübeli birileri bu konuda da yardımcı olabilirler mi? Hamileliğinizde adet olacağınız zaman dilimlerinde sancınız oluyor muydu
Yarın ikimiz de sabah test yapalım ve haber verelim varsa eğer zaten silik de olsa yarın çıkarBenim nasip olursa ilk hamileliğim olacak tecruneli arkadaslar yardımcı olurlarsa seviniriz
Ben yarın kan vereceğimYarın ikimiz de sabah test yapalım ve haber verelim varsa eğer zaten silik de olsa yarın çıkar
Benim de evin yanı sağlık ocağı ben de mi versem bilemedim..Ben yarın kan vereceğimvarsada yoksada kesin belli olsun diye belirsizlik adamı çıldırtıyor
Ver valla belirsizlik daha kotu hem belki birlikte hayırlı haberi alırız :) duyduguma cok sevindim yakınsa şimdiye kadar gitmemen ayıp benim yakınımda olsa hergun kapısını aşındırırdım.esim yarın calısıyor ogleden sonra gidebileceğim ben ancak birlikte gitmek istedi umarım ikimizde hayırlı haberler alırızBenim de evin yanı sağlık ocağı ben de mi versem bilemedim..
Sadece 25 haziranda mı korunmasız ilişkiniz oldu? 29 günde bir adet oluyorsanız 25 haziran gebelik için düşük bir tarih oluyor.Ben 10 aylık evliyim son adet dönemim 5 haziran.ortalama 29 günde bir adet görüyorum.genel olarak düzenli adet olurum bır gun gec bır gun erken.her neyse 25 hazıran da korunmasız ilişkim oldu.temmuzun 4 ünde adet olmam gerekiyor.ama bugun adet agrısı gibi agrılarım basladı .hafif lekelenme seklinde pembe lekelenmem basladı.Yerleşme kanaması olması mümkün mü ?
Hamilelikle adet belirtileri arasında hiç bir fark yok. Adet sancısı çekmeniz çok normal. Yarın hemen kan verip beta hcg takibine başlayınBenimde normalde adet günüm bugün. dün sabah erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm. İki gündür adet olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum ve ikide bir kontrol ediyorum acaba adet mi oldum diye ama henüz hiçbir şey yok. Kimyasal gebelik falan o kadar fazla şey okudum ki kafam karışıyor. Şuan hamile olan iki arkadaşıma da sordum onlar da evet adet sancısı çekiliyor ilk zamanlarda dediler. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder içlerinde de bize
22 ve 23 de de ilişki oldu geri cekildi bu bir korunma yontemi değil ama düşük bir ihtimal oldugu için yazmamıştım.25 inden sonra 2 gunde bir düzenli ilişki oldu ve yumurtlama günlerim adet günlerime yakın oluyor akıntımdan tahmin ediyorum bunu.Sadece 25 haziranda mı korunmasız ilişkiniz oldu? 29 günde bir adet oluyorsanız 25 haziran gebelik için düşük bir tarih oluyor.
İnşaallah pozitif sonuç görürsünüz
Akıntı yanıltabilir. Ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi? Bir de merak ettim, neden geri çekilme? Gebelik istemiyor musunuz?22 ve 23 de de ilişki oldu geri cekildi bu bir korunma yontemi değil ama düşük bir ihtimal oldugu için yazmamıştım.25 inden sonra 2 gunde bir düzenli ilişki oldu ve yumurtlama günlerim adet günlerime yakın oluyor akıntımdan tahmin ediyorum bunu.
Ufak bir rahatsızlığım vardı onun düzelmesini bekliyordum.25 inden sonra tamamen duzelince denemeye basladık.Akıntı yanıltabilir. Ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi? Bir de merak ettim, neden geri çekilme? Gebelik istemiyor musunuz?
Ovulasyon testi daha once kullanmadım.ama bu ay hamile kalmazsam ates olçümü ve ovulasyon testini deneyeceğimAkıntı yanıltabilir. Ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi? Bir de merak ettim, neden geri çekilme? Gebelik istemiyor musunuz?
Geçmiş olsunUfak bir rahatsızlığım vardı onun düzelmesini bekliyordum.25 inden sonra tamamen duzelince denemeye basladık.
Benim akıntım da adete yakın gelirdi ben de o zaman yumurtladığımı zannederdim. Ovulasyon testi ile adetten tam 14 gün önce yumurtladığımı öğrendim.Ovulasyon testi daha once kullanmadım.ama bu ay hamile kalmazsam ates olçümü ve ovulasyon testini deneyeceğim
Yarın kan verip öğreneceğim sonucu umarım hakkımızda hayırlısı olurGeçmiş olsun
Benim akıntım da adete yakın gelirdi ben de o zaman yumurtladığımı zannederdim. Ovulasyon testi ile adetten tam 14 gün önce yumurtladığımı öğrendim.
Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç versin size de
Hayırlısı olsun inşâAllah. Benimde adetim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi hafif hafif sancılar yaşıyorum. Yarın sabah test yapacağım positive olursa doktora gideceğimBen bugun kan testi verdim varsa çıkar büyük ihtimal gitmeden birde evde test yapayım dedim son testim di sipariş vermiştim oda sanırım bozuk çıktı şansıma akşam 4.30 dan sonra test sonucu çıkacakmış dua edin olur mu benim için
Test sonucunu bize de haber ver hemen merakla bekliyoruzBen bugun kan testi verdim varsa çıkar büyük ihtimal gitmeden birde evde test yapayım dedim son testim di sipariş vermiştim oda sanırım bozuk çıktı şansıma akşam 4.30 dan sonra test sonucu çıkacakmış dua edin olur mu benim için
Senin beklemen hata test alıp yapsana bir an önceHayırlısı olsun inşâAllah. Benimde adetim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi hafif hafif sancılar yaşıyorum. Yarın sabah test yapacağım positive olursa doktora gideceğimTest yapmaya korkuyorum ama hadi negatifse diye ayyyy Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?