Malesef benim sonucum negatif birçok belirti vardı ama hepsi psikolojikmiş vardır herseyde bir hayır.Ne zaman vaktiyse o zaman olacakİnşallah sağlıkla hayırlısıyla olurben de adet olmadım test yaptım şimdi bir şey görünmedi inşallah bende de hayırlısıyla vardır
Benim sonucum negatif çıktı malesef.Umarım sizin pozitif çıkar saglıkla kucagınıza alırsınız.Hayırlısı olsun inşâAllah. Benimde adetim 2 gün gecikti ama adet olacakmış gibi hafif hafif sancılar yaşıyorum. Yarın sabah test yapacağım positive olursa doktora gideceğimTest yapmaya korkuyorum ama hadi negatifse diye ayyyy Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Umarım hamilesindir. Rabbim hakkında hayırlısını versin sağlıkla gelsin.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla olurben de adet olmadım test yaptım şimdi bir şey görünmedi inşallah bende de hayırlısıyla vardır
Senin için de, benim için de hayırlısı olsun sen de ben de genciz benim için inşallah ikinci kez, senin için de ilk kez olur vardır vakti zamanı ben de yarın kan vercem bakalım yoksa da nasip başka zamanmış..Umarım hamilesindir. Rabbim hakkında hayırlısını versin sağlıkla gelsin.
Aslında beklenen adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm ama biraz silikti ve burda okuduğum onlarca kimyasal gebelik yazılarından sonra biraz korktum ve stresten adetimin geciktiğini falan sanıyorum ama içten içe de ümitlenmedim değil. Yarın sabah tekrar test yapacağım inşallahSenin beklemen hata test alıp yapsana bir an önce
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallahBenim sonucum negatif çıktı malesef.Umarım sizin pozitif çıkar saglıkla kucagınıza alırsınız.
Zannetmem hiç stres de yapma bakman gerekiyor eğer renk koyulaşmışsa zaten kimyasal değildir. O yüzden bir an önce yapman lazımAslında beklenen adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm ama biraz silikti ve burda okuduğum onlarca kimyasal gebelik yazılarından sonra biraz korktum ve stresten adetimin geciktiğini falan sanıyorum ama içten içe de ümitlenmedim değil. Yarın sabah tekrar test yapacağım inşallah
Ayyyy inşallah öyledirrrr yarın yaptıracağım inşallahBeta hcgye baktır yarın sabah bir an önce en doğru sonuç orda çıkar. Zaten yaptığım anda çıkar daha çok yeni olduğu için öyle görünüyordur
İnşallah güzel haberler veririm ben de çok heyacanlıyım. Biraz adet öncesi yaşadığım sancılar var hafif hafif oluyo geçiyo hemen normal mi bu? Senin bi çocuğun var yanlış okumadıysamHaber verirsin sen de yarın burdan heyecanla bekliyorum
Merhaba konuya dahil olmuş gibi oldum ama benim adetime 8 gün var bazen 1 gün erken oluyorum 1 hafta var diyelim. En son 17 haziranda adet oldum. Bir sonraki adetim 12 temmuz. 27 haziran da Rahim filmi çekildim sonrasında ilişki oldu. Sağ kasığımda ara ara batma gibi bir his oluyor. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi yada belirti için erken miHaber verirsin sen de yarın burdan heyecanla bekliyorum
Benim çocuğum vefat etti maalesef… Evet normal birkaç gün devam ediyor sonra geçiyor kendi kendine zaten hatta ben de adet olcam deyip çok üzülmüştüm ama saatim bile değişmediği için test yapmıştım ve 1 aylık hamileydim.İnşallah güzel haberler veririm ben de çok heyacanlıyım. Biraz adet öncesi yaşadığım sancılar var hafif hafif oluyo geçiyo hemen normal mi bu? Senin bi çocuğun var yanlış okumadıysamo yüzden soruyorum
Daha erken canım zaten yumurta 3-6 gün arası dölleniyor adetini beklemen lazımMerhaba konuya dahil olmuş gibi oldum ama benim adetime 8 gün var bazen 1 gün erken oluyorum 1 hafta var diyelim. En son 17 haziranda adet oldum. Bir sonraki adetim 12 temmuz. 27 haziran da Rahim filmi çekildim sonrasında ilişki oldu. Sağ kasığımda ara ara batma gibi bir his oluyor. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi yada belirti için erken mi
Teşekkür ederimDaha erken canım zaten yumurta 3-6 gün arası dölleniyor adetini beklemen lazım
Ben çok üzüldüm özür dilerim gerçekten bilsem söz konusu bile etmezdim bu durumuBenim çocuğum vefat etti maalesef… Evet normal birkaç gün devam ediyor sonra geçiyor kendi kendine zaten hatta ben de adet olcam deyip çok üzülmüştüm ama saatim bile değişmediği için test yapmıştım ve 1 aylık hamileydim.
Yok estağfurullah yaşama şansı yoktu meleğimin ama belki yaşar ümidiyle asla aldırmayı düşünmedim çok şükür imtihanımı güzel bir şekilde verdim. Allah verdi Allah aldı. Rabbim güzel yüzünü görmeyi nasip etti bana. Amin inşallah nasip olsun bana da…Ben çok üzüldüm özür dilerim gerçekten bilsem söz konusu bile etmezdim bu durumucennette kavuşursunuz annesi Rabbim verir imtihan, vermez imtihan, verip alır imtihan… hayr olsun inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun sağlıklı sıhhatli
Aminnn amin aminYok estağfurullah yaşama şansı yoktu meleğimin ama belki yaşar ümidiyle asla aldırmayı düşünmedim çok şükür imtihanımı güzel bir şekilde verdim. Allah verdi Allah aldı. Rabbim güzel yüzünü görmeyi nasip etti bana. Amin inşallah nasip olsun bana da…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?