Tecrübeli hamileler yardım 👆🏻

Turunc chemist

Cafuné 🙏
Pro Üye
22 Eylül 2022
6.695
20.700
278
Arkadaşlar genel bir soru sormak istiyorum bilen, fikri olanlar iletirse çok sevinirim.
Beta takibinizi nasıl yaptınız?
Keseyi beta kaçken ve kaçıncı hafta gördünüz?
Bebek kalp atışını beta ve kaç haftayken dinlediniz?
5.haftanın sonlarındayım belki 6.haftanın ilk günleri bilmiyorum. Beta cumartesi 3789 çıktı. Cuma doktora gittiğimde neleri görüp duyup öğrenebilirim. İlk kontrolüm olacak neleri sorup öğrenmeliyim?

Arkadaşlar genel bir soru sormak istiyorum bilen, fikri olanlar iletirse çok sevinirim.
5.haftanın sonlarındayım belki 6.haftanın ilk günleri bilmiyorum. Beta cumartesi 3789 çıktı. Cuma doktora gittiğimde neleri görüp duyup öğrenebilirim. İlk kontrolüm olacak neleri sorup öğrenmeliyim?
Doğuma hazırlık konulu başlığa yazsaydınız belki daha fazla kişi görürdü
Biz buralarda hala belirti arayanlarız oralara gelemedik henüz🤣

Gittiğinizde kesenizi belki yolku da görürsünüz şanslıysanız belki kalp atışınıda duyarsınız 6.haftada duyanlar var zaten kese göründükten sonra bir daha beta bakmıyolar kalp atışı sırasında genelde beta vermemiş oluyoruz herkesin süreci kendine özel herkeste beta aynı şekilde artmıyor bebek aynı hızla gelişmiyor oyüzden karşılaştırma yapmayın derim strese sokmaktan başka bi işe yaramıyo çünkü şimdiden sağlıklı bir süreciniz olur inşallah 🙏🏻

Back
X