Tecrübeli hanımlar bulantılarınız kaçıncı haftada geçti:( ?

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
daha öncede bulantılarımdan şikayet eden bi başlıkta dert yanmıştım sizlere.13. haftadayım hiç bir azlma yok hep böyle mi gidecek_? 12.haftada biter diyorlardı değil bitmek azalma bile yok.fizyolojik ve psikolojik olarak çok yıprandım beni yaşayanlar anlıyordur. sizinkiler kaçıncı haftada geçti?

kisiden kisiye göre degisir bu maalesef.kesin bir kurali yok.sansin varsa 16.haftaya kadar bitmis olacak.azalarak bitmesi lazim 16.haftaya kadar.en gec asli 26.haftadanda.ama dedigim gibi.cok degisken bu durum.benim 26.haftada birden yeniden basladi.sabahlar özellikle.limon yaliyorum iyi geliyor bulantiyi kesiyor.biraz suyundan ic limonun.

benim 16. haftadan sonra kesilmişti evet bende çok limon yedim benim midemide yatıştırıyordu

Allah kolaylık ve şifa versin. Benim 16. hatada kesildi sonrada da arada sırada sabahları bir bulantı vurup geçiyor açlığa da tahammül edemiyorum acıkıncada hemen bulanıyor ama ilk dört ay gibi değil. Geçer inşaallah tatlım. Ben hep tuzlu çucukla geçirdim ilk 4 ayı. Her odada bi paket tuzlu çucuk vardı ancak o bastırıyodu midemi buzdolabının kapağını açamıyodum. Şimdi rahatım ama son haftalara yaklaştığı için mide yanmalarım başladı bunlar tatlı sıkıntılar Allah başka sıkıntı vermesin seninde gçer inşaAllah...

11.haftada azalmaya başladı,dişlerimi fırçalarken bulanıyor benim şimdi,onun dışında şeytan kulağına kurşun bulanmıyor,darısı başına canım,geçecek nasıl olsa sabret,ama ben midem bulandığında mutlu oluyordum içten içe,bebeğimi hatırlatıyordu bana çünkü

benimkisi 24 saat unutturmuyor maşallah kendini:) inşallah 14de azalır benimde

16. haftada geçti benim bulantılarım az kalmış seninde sabret geçicek ...

Ilk hamileliğimd e4 ay bitmişti kabus gibiydi valla.ikincisi 1,5 ay bu iyi sayılırdı nispeten.

Birde şunu mutlaka eklemeliyim büyük oğlumda dediğim gibi 4 bitmişti bulantım kesildiğinde ceremesini şuan çekiyorum oğlum 6,5 yaşında ve çok kusuyo direk bir sağlık problemi yok eşim hep der ne olacak ööööö yaparak doğurdun

ben 19.haftamdaym hala geçti diyemem sabahları çok fena oluyor hap içmeden yemek yiyemiyorum..her bünyede farklı oluyor.umarım bi an önce geçer çok zor

ay nasıl güldüm ya okuyunca gayri ihtiyari

allah sağlık sıhhat versin inş kuzucuklarınıza

Bu konuda en dertlilerdenim sanırım. 22. haftaya kadar artarak devam etti benim. Artık son dönemlerde iyice kendimden geçiyorum, başlarda vucüt az çok diri duruyor da sonralara doğru artık bitmiştim yanı. en da 28. haftada oldu biraz ama şimdi iyiyim şükür. inş kısa sürer sizinki

ayy senın gerçekten cok uzun sürmüş canım( bu gidişle ben de öle olcakmışım gibi hissediyorum(

ben de 12de biter diye umutluydum malesef bitmedi, ustelik bir de berbat bir halsizlik hissi eklendi. napicam bilmiyorum, bebegide besleyemiyorum diye uzuluyorum, gunler gecmiyo vb. insallah azalarak gecer. insan hayattan soguyo resmen

Neler çektim mide bulantisindan . Hic birşey yiyemedim hastanede yattım 3 kilo verdim. Zaten 48 kiloydum. Sonra sürekli hastanede olmuyo diye yakinimizdaki bı hastanenin hemsiresiyle anlaştık . Sabah aksam gelip serum takıyordu. Kolumda artık iğne yapacak yer bulamiyodu. Damarlar büzüşmüstü o yüzden serum yeri icin 4 -5 yeri deniyordu. Ben ki iğneden cok korkarım. Ağla ağla. Serumuda utu masasının ayağına asıyorduk:))4. Ayda cok şükür bitti. Ama ben de bitmiştim. Bu mide bulantisindan yanında ilk dört ay 3 kere enfeksiyon geçirip hastanede birer hafta yattım. Hastanede kanamam oldu. Bide ona ağla. Tam gecti bitti hersey dedim işe gitmeye basladim rahim agzi incelmem olmus bi hafta daha yattim hastanede. 20. Haftadan itibaren de evde kalkmadan yatiyorum. Ay o günleri hatırlamak istemiyorum ama ne kadar zor olursa olsun bitiyo biz 35. Haftamıza geldik. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Hersey bitiyo gerisi yalan

ah ahh o günlerim aklıma geldi 20li haftalara kadar çektim ben bu bulantı illetini .. öyle böyle değil sadece çubuk kraker ve grissiniyle beslendim ,hiç bişey yemiyodum yesemde hemen çıkarıyodum ,mutfağa girmeyi bırak önünden geçemiyodum resmen bu şekilde 20li haftalara geldim sonra bulantı geçti ama ağzımın hiöç tadı yoktu uzun süre ağzımda şekerle dolaştım bi tuhaftı o günler 25. haftalarda tammen düzeldim yemeye başladım ama en fazla 1 ay iştahla yedim sonra yine iştahsızlık şu an 35. haftamdayım ve beim canımın istediği hiç bişey yok zorla sırf aç kalmamak için yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…