Tecrübeli hanımlar bulantılarınız kaçıncı haftada geçti:( ?

benimde ilk 16 hafta ınanılmaz yoğun bunaltılarla geçti herşey kokuyor herşey midemi bulandırıyordu nezaman dayanamayacak gibi olsam doktorumun o orda iyi midesi bulananın başka problemi olmaz lafı aklıma geliyordu.Öyle bir hal almıştıki ben artık bunun bende kalıcı olduğunu doğum yapsam bile herşeyin midemi bulandıracağını düşünüyordum ama öyle olmadı 16.haftada bıçak gibi kesildi.Biraz sabır,3-4 haftaya geride kalacak herşey:)

hala geçmedi yaaaa offffffffffff(((((((((((((

Merhaba fadiming hanım, gerçi uzun zaman yazmamışsınız okurmusunuz bilmem ama merak ettim bulantılarınız geçti mi? geçtiyse kaçıncı haftada geçti.Bende 13. haftadayım ama geçmiyor.Geçen haftayı dört gözle bekledim ama yok bütün gün bulanıyor.Hiç geçmeyecek diye korkuyorum

burdakileri okuyunca ben erken mızmızlanlardanım sanırımm..ama dayanamıyorumm...
bütün günn her koku rahatsz ediyor.eşimi dahi öpemiyorumm...
işyerinde halsiz düşüyorum artık((
umarım yakın zmanda geçer....

merhaba hestia. çok şükür bulantılı günler geride kaldı 19.haftada geçti benim bulantılarım.berbat zamanlardı 24 saat bulanıyordum ben ama çıkarmıyordum yemek yapamıyordum.şimdi 25. haftadayız yemeğimi yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum çok şükür. kimisi 12. haftada geçer diyor kimi 14 kimi 16...herkes bir şeyler söylüyor ama kişiye göre değişiyor sanırım. güzel hamilelikler dilerim

6.cı haftada başladı 13.cü haftadayım geçti ama hala tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum

Oglum da 6.haftada başladı 16.haftada bitti.cok zor günlerdi. Yine hamilelik 7.haftada başladı 13.haftadayim fenalık bulantı halsizlik inşallah 16.haftamda geçmesini bekluyorum

Oglum da 6.haftada başladı 16.haftada bitti.cok zor günlerdi. Yine hamilelik 7.haftada başladı 13.haftadayim fenalık bulantı halsizlik inşallah 16.haftamda geçmesini bekluyorum
Merhaba bende su an 13. Haftamdayim 12 de gecer dediler ama benim azalma bile yok siz yazali baya olmus kacinci haftsnizda bitti scaba bulantiniz

Merhaba bende su an 13. Haftamdayim 12 de gecer dediler ama benim azalma bile yok siz yazali baya olmus kacinci haftsnizda bitti scaba bulantiniz
Yine aynı oldu arkadaşım 16.haftada bıçak gibi kesildi. Sabır dile başka yolu yokk.az kalmış sanada

Maalesef 6 aylık olana kadar devam etti sonra azaldı ama bu aralar yine başladı resmen işkence galiba doğurana kadar da devam edecek

Benim ilk baslarda cok siddetliydi sonra sanki azcik azalir gibi oldu simdi ise ilkinden daha beter oldu bu yuzden surekli kilo verdim Allahtan bebimisin kilosunda sorun yok boyle rahatlatmaya calisiyorum kendimi

Benim.bulantilarim 6, haftada basladi suan 9+2 2 gun once azaldi ama 2,5 hafta yattim hic kalkamadim kalktikca ögurdum suan koku duyarsam kuscak gibi oluyorum geciyor sonra birden azalinca korku sardi icimi bebegim iyidir ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…