• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli hatunlar bi bakabilir misiniz?

Bence mutlaka doktorunu değiştir canım. Bende bi doktora gidiyodum 12. Haftada cinsiyeti göremedi evet olabilir. Sonra 13. Haftada 2li test sonucumu göstermek için gittim heyecanlıyım ya tekrar bakar mısınız dedim. Bana acayip acayip bakıp daha çok küçük belli olmaz zaten dedi. Resmen üşendi yani. Sonra 16. Haftada başka doktora gittim doğuma kadar onunlaydım iyiki de onunla olmuşum. Değiştireceksen tam zamanı yani. Aylık 100 lira veriyodum bi adam akıllı hizmet alalım yani

eger ıcınıze sınmıyorsa doktor degıstırebılırsınız
benım doktorum en ıyı doktorlardan ustune tanımam sayılı ısımlerden ama hamılelıgım boyunca mevcut olan kıstımı gorememıs dogum esnasında (sezeryan) bebegı cıkarmasıyla gordu nadır gorulen bır kıst cesıtı sag yumurtalıgımı komple kaplamıs 38 cm kıst dogumla bırlıkte ekstra amelıyat oldum yumurtagılım sag tarafım komple alındı
8bucuk ay boyunca gorulmedı

bazen bazı seyler olabılıyor ıcınıze sınmıyorsa baska doktorla gorusun hatta acıkcası yedeklı bır doktorunuz daha olsun
egıtımı olur yurt dısına cıkar hastalanır ölür hersey olur son dakıka panık yaparsınız stres yasarsınız ben dönüsümlü ıkı doktora da gorunuyordum bu yuzden bırı devlet dıgerı ozeldı ne olur ne olmaz hem ıcınız rahat eder hem garantı olur ıyı olur yanı en azından dogum ıcın arasında tercıh yapma hakkınızda olur karsılastırırsınız hasta doktor uyumu onemlı
38 cm mi 😲 ay çok geçmiş olsun

Rica ederm canm ama içini rahatlatmak için söylemedim cocugun karakteri anne karnında belli oluyor inan ki eger orda hep uyuyor az hareket ediyorsa uslu oluyo dogdugunda benmki hiç durmazdı hala aynı. Güle güle büyüt bebegini
Tecrubeli insanlarin yorumlari benim icin cok degerli canim cunku ben cok tecrubesizim 🤷🏻‍♀️ O yuzden arastirmaya calisiyorum ama inan aradigim cevaplari internette google da aratinca bulamadim o yuzden bir oh cekiyorum 🙏🏻Amin canim benim insallah tum hamile arkadaslar sag saglim kucagina alsin bebeklerini rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun 🤲🏻

Maalesef doktor a daha sonraki randevumda bir onceki randevumun aksaminda baska bir hastanenin acilinde yatisimin Verildigini soyledigimde enfeksiyondan dolayi kan istedi kan tahlilimDe enfeksiyon onceki kadar yuksek cikmadi bence oyle degildir dedi ultrasona gonderdi taslarin oldugu rapor eline gelince aaa tas enfeksiyon yapar yapcak bisey yok dedi dramdan beslenmek degil herkes kendi butcesine gore hastane yada doktor bulabiliyo randevusu 100 tl olan doktorda var 1000 tl olanda butceme gore diyalog kurabilecegim bir doktor bulmaya calisiyorum lutfen insanlarin ne yasadigini bilmeden oturdugunuz yerden istediginiz yorumu yapmayin anladigim kadariyla vericek bir tavsiyeniz yada bir tecrubeniz yokk eger varsa bunlari paylasmaniz benim icin daha iyi zira bu konuyu insanlarin tecrubelerinden faydalanmak icin actim ✋🏻
vala bende insanların bilip bilmeden doktor kötülemesinden bıktıgım için yazıyorum . hem ne alaka para ?
devlette en cok bulunan doktor kadın doğum uzmanı nerdeyse, ülke çapındaki sayıları gayet tatmin edici bir alan , ilçe de mi kalıyorsunuz ? baska bir ilçeye gidin .
buradaki insanlar ne bilecek ? doktor dahi olsa tek foto ile tanı koyabilen varsa peygamberliğini ilan etsin zaten . Negatif bir sey söylense bomboş yere sıkılacak canınız ?
tekrar ve son kez söylüyorum annelik cözüm odaklı olmayı gerektirir .
iyi forumlar

İnşallah sağlıcakla doğsun bebeğiniz.
Benim de kadın doktordan yüzüm gülmediği için iyi bir erkek doktor buldum ve üç evladımda da ona gittim.
Sans bana da guler insallah insan bu donemde daha hassas oluyo ve daha panik cok tesekkur ederim guzel dilegin icin ♥️

Selam kızlar
17+3 gunluk hamileyim hala cinsiyeti hakkinda hicbir sey goremedik ve sorun doktorum da anladigim kadariyla profesyonel biri degil degistirmek icin arastirmalara basladim sorum su ki 12. Haftadan beri surekli bebegimin yuzustu yattigini ve surekli uyudugunu soyluyo hatta resmini koydum gecen hafta bu sekilde yatiyodu secdeye egilmis gibi doktor birsey demiyor ama ben korkuyorum ne zaman gitsem yuzu asagida bacaklari kendine cekmis yatiyo doktor bu sekilde soyluyo bu haftada gittim yine ayni keske vajinal ultrasonla baksaydim 3. Ayda dedi cikolata ye demisti arkadasim yiyip gittim ama yine hareket etmiyodu basina boyle bisey gelen var miydi? Normal bisey mi bu kusura bakmayin ilk bebegim ve icim icimi yiyor. Simdiden cevap verenlere tesekkur ederim
Benim doktorumda gorunmuodu diodu.15.haftada misafirlik icin gittgim sehirde guya agrim var diye gittim arada cinsiyetlerini sordum hemen gordu kizlar dedi.Doktor degis sende belki o gorur.Ama biseyi yoktur icini ferah tut o kadarini bilirdi doktor

Bence mutlaka doktorunu değiştir canım. Bende bi doktora gidiyodum 12. Haftada cinsiyeti göremedi evet olabilir. Sonra 13. Haftada 2li test sonucumu göstermek için gittim heyecanlıyım ya tekrar bakar mısınız dedim. Bana acayip acayip bakıp daha çok küçük belli olmaz zaten dedi. Resmen üşendi yani. Sonra 16. Haftada başka doktora gittim doğuma kadar onunlaydım iyiki de onunla olmuşum. Değiştireceksen tam zamanı yani. Aylık 100 lira veriyodum bi adam akıllı hizmet alalım yani
Benim ilk gittigim doktorda 100 tl bu doktorda 100 tl idi bi doktor var aslinda arastiriyorum gerci hala 260 tl muaynesi simdi buldugum hastanede dogum yapmak istiyorum doktorumun bulundugu hastanede bu cumartesi gitmeyi dusunuyorum dogum fiyatlarini da ogrenmek istiyorum butcemi yorucak ama bu sekilde beni daha cok yoruyor maalesef cok zor 2 kisi calisiyoruz ama ev alicaz nasip ederse rabbim onumuzdeki ay onun icin daha uygun ve iyi bi doktor bulursam onceligim o doktor olucak tabi ki Allahim yuzumuze guler insallah bu konuda 😔

Nerde yasiyorsunuz ben izmirde yasiyorum butun jinekologlari gezdm bni tatmin eden doktor bulana kadr sukur buldum birisini izmirde yasiyorsaniz tavsiye ederim cok guzel ilgili insani tatmin eden tlfnla bile arasn geri cevrmeyen alcak gnullu bi hanm gercekten bnm nazima oynadi resmen allah razi olsun szde endise etmyn bnm arkadsmn bebegide bu sekildeydi secdede gbi dururdu hep hic bi sorun cikmadi sukur gayet saglikli dgdu ins siznkide oyle olur

Tesekkur ederim canim ama hep ayni sekilde durup hareket etmiyo ve uyuyo naparsak uyandiramiyoruz hep bacagini cekiyo bu sekilde acaba bi engeli mi var diyorum 🥺
Ben yeni dogum yaptim biz cinsiyetini hizli ogrendik ama kizimda yuzunu gostermiyodu bize normal renkli tum ultrasonlarda elini yuzune kapatiyodu haftalarca boyle gecti doguma yakin bi kere gormustuk oluyo oyle seyler uzulmeyin

ya canım üzülme sağlıklıdır.kimi bebek amuda bile kalkıyor.su var orda.bir nevi yüzüyorlar.yürümekle mukayese etme canım.doğuncada sen böyle kafası yamuk olmasın diye sağa sola döndürcen😊çok tatlı maşallah .

Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Benim doktorum çok iyidir buna rağmen kesin bir şey söylememişti hep %80-90 gibi tabirlerle cinsiyet söyledi, kordonu hep bacak arasındaydı🙄😊😊 Biz de detaylı da öğrenmiştik 23 haftalıkken🤷‍♀️🐣😃 kontrole gittiğimizde benmki de çok hareket etmezdi

Benim doktorumda gorunmuodu diodu.15.haftada misafirlik icin gittgim sehirde guya agrim var diye gittim arada cinsiyetlerini sordum hemen gordu kizlar dedi.Doktor degis sende belki o gorur.Ama biseyi yoktur icini ferah tut o kadarini bilirdi doktor
Ayy insallah saglikli olsun tabi ki onceligim bu cinsiyetin onemi yok hangisi olursa olsun benim evladim ama artik merak kismini gecip normal mi her seferinde boyle olmasi durumuna geldim doktoruma soruyorum cocugu dondurmek icin gelmeden once yapmam gereken bisey var mi diye yok diyo onceki kontrolde bebek 1 hafta onde dedi en son kontrolde haftasiyla uyumlu dedi O da kafami karistirdi 🤷🏻‍♀️

ya canım üzülme sağlıklıdır.kimi bebek amuda bile kalkıyor.su var orda.bir nevi yüzüyorlar.yürümekle mukayese etme canım.doğuncada sen böyle kafası yamuk olmasın diye sağa sola döndürcen😊çok tatlı maşallah .
Ayy Ogunleri de goruruz insallah canim ♥️ Fazla hassaslastim insallah iyi bi doktor buldum mu kuruntumdan vezgecicem 🤷🏻‍♀️ Sende saglikli sihhatli al kucagina insallah 🤲🏻

Ayy Ogunleri de goruruz insallah canim ♥ Fazla hassaslastim insallah iyi bi doktor buldum mu kuruntumdan vezgecicem 🤷🏻‍♀️ Sende saglikli sihhatli al kucagina insallah 🤲🏻
amin canım benim ikinci .o yüzden çok heyecan aşırı değil.nerdesin bir konu açsanda iyi bir doktor bulsan.

Back
X