• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli hatunlar bi bakabilir misiniz?

Kalp atışını dinletiyor mu?
Gecen hafta kalp atisini dinletirken bi anda 3-4 saniye falan durdu cihazdan ses gelmedi ekranda dumduz oldu kalp atisi korktum hareket etmiyo zaten dedim nolduu iyi mi neden durdu cihazdandir dedi eliniz sabitti ama dedim kalp atisini da isaretlemistiniz sustu sonra belki kuruntu yapiyorum ama iste bunlari birlestirince oluyo bunlarin hepsi 🥺

Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Benim doktorum çok iyidir buna rağmen kesin bir şey söylememişti hep %80-90 gibi tabirlerle cinsiyet söyledi, kordonu hep bacak arasındaydı🙄😊😊 Biz de detaylı da öğrenmiştik 23 haftalıkken🤷‍♀️🐣😃 kontrole gittiğimizde benmki de çok hareket etmezdi
Ayy insallah bende sag saglim alirim kucagimaa ♥️ Hareket etmemesi konusunda doktorunuz herhangi bisey soylemis miydi? Yani mesela okuyorum doktor tatli ye gel demis yada yuru biraz gel demis ben doktoruma sordugumda bisey yapma demisti cikolata yedim gittim yine bana misin demedi hareket yok 🤷🏻‍♀️

Ayy insallah bende sag saglim alirim kucagimaa ♥ Hareket etmemesi konusunda doktorunuz herhangi bisey soylemis miydi? Yani mesela okuyorum doktor tatli ye gel demis yada yuru biraz gel demis ben doktoruma sordugumda bisey yapma demisti cikolata yedim gittim yine bana misin demedi hareket yok 🤷🏻‍♀️
Ben genelde aç karna gidiyordum canım o yüzden sanırım bnmki daha çok geceleri hareket etmeyi seviyordu bir de doktorum da o yüzden normal karşılıyordu yani bence sen de çok takma kafana bu konuyu stres etme canım kendine 🌸🌸

Muhtemelen plasentanızın pozisyonundan dolayı böyle görünüyor. Hareketlerini de daha geç hissedebilirsiniz. 17. Hafta da cinsiyet bellirlenecek diye bi kaide yok ki.

Gecen hafta kalp atisini dinletirken bi anda 3-4 saniye falan durdu cihazdan ses gelmedi ekranda dumduz oldu kalp atisi korktum hareket etmiyo zaten dedim nolduu iyi mi neden durdu cihazdandir dedi eliniz sabitti ama dedim kalp atisini da isaretlemistiniz sustu sonra belki kuruntu yapiyorum ama iste bunlari birlestirince oluyo bunlarin hepsi 🥺
Benim minik iki gün falan hareket etmedi. Korktum saglik ocağına gittim. Orada kalp atışını dinledikleri alet var. Onunla dinletti içim rahat etti mesela. Bir gitsene sağlık ocağına. Ayrıca doktor için de gebelik kategorisine konu aç bence, Antalya'da kadın doğum doktoru olarak kimi tavsiye edersiniz şeklinde. Ya da hangi ayda anne olacaksan o ayın grubuna dahil olup yazabilirsin.

bak canım şöyle birşey var eğer öyle birşeyvarsa doktor birşeyden şüpelenirse bunun bilgisini vermek zorundadır.hiçbir doktor bizler gibi duygusal değil.onların işi bu .risk varsa söylemek zorunda.düşünsene söylemese anomoli olsa çocukta bunun anne karnında öğrenebilineceği öğrenilse dava açılsa başı yanar,sence hiçbir doktor kendini böyle bir riskeatarmı

Muhtemelen plasentanızın pozisyonundan dolayı böyle görünüyor. Hareketlerini de daha geç hissedebilirsiniz. 17. Hafta da cinsiyet bellirlenecek diye bi kaide yok ki.
Tabi ki oylee doktorumdan artik tatmin edici cevap alamamam sorun soru soruyorum cevap yok artik kafamda kurmaya basladim dunden beri doktor ariyorum o yuzden

bak canım şöyle birşey var eğer öyle birşeyvarsa doktor birşeyden şüpelenirse bunun bilgisini vermek zorundadır.hiçbir doktor bizler gibi duygusal değil.onların işi bu .risk varsa söylemek zorunda.düşünsene söylemese anomoli olsa çocukta bunun anne karnında öğrenebilineceği öğrenilse dava açılsa başı yanar,sence hiçbir doktor kendini böyle bir riskeatarmı
Bu acidan bakinca aslinda oylee haklisin dedim yaa iste benden kaynakli doktorumun umursamazligi sanirim daha da supheci yapti insallah baska doktordan yana yuzum guler 🤲🏻

ben boş gebelik yaşadım doktora gittim kendim doktorum değildi.bana ağlama yarın gel alırım dedi kasap gibi kart uzattı.düşünsene beni hayatında ilk defa görmüş kasap gibi gel biçeyim diyo ben ağlarken bir umut bile vermedi.

Benim minik iki gün falan hareket etmedi. Korktum saglik ocağına gittim. Orada kalp atışını dinledikleri alet var. Onunla dinletti içim rahat etti mesela. Bir gitsene sağlık ocağına. Ayrıca doktor için de gebelik kategorisine konu aç bence, Antalya'da kadın doğum doktoru olarak kimi tavsiye edersiniz şeklinde. Ya da hangi ayda anne olacaksan o ayın grubuna dahil olup yazabilirsin.
Haklisin illa ki antalyadan vardir birileri cok tesekkur ederim sanirim bu ara aklimi fazla kullanmaz oldum 🤭

Selam kızlar
17+3 gunluk hamileyim hala cinsiyeti hakkinda hicbir sey goremedik ve sorun doktorum da anladigim kadariyla profesyonel biri degil degistirmek icin arastirmalara basladim sorum su ki 12. Haftadan beri surekli bebegimin yuzustu yattigini ve surekli uyudugunu soyluyo hatta resmini koydum gecen hafta bu sekilde yatiyodu secdeye egilmis gibi doktor birsey demiyor ama ben korkuyorum ne zaman gitsem yuzu asagida bacaklari kendine cekmis yatiyo doktor bu sekilde soyluyo bu haftada gittim yine ayni keske vajinal ultrasonla baksaydim 3. Ayda dedi cikolata ye demisti arkadasim yiyip gittim ama yine hareket etmiyodu basina boyle bisey gelen var miydi? Normal bisey mi bu kusura bakmayin ilk bebegim ve icim icimi yiyor. Simdiden cevap verenlere tesekkur ederim
İki çocuğumda da 13 haftada öğrendim şimdiki gebeligimde 13.haftada erkeğe benziyor yinede emin değilim dedi ben 16 haftada başka bi dr gittim pozisyonu böyleydi doktarda karnımı biraz salladı bebek pozisyonunu değiştirdi gösterdi bize cinsiyetini kuzum şimdi 19 haftadayız

Bu acidan bakinca aslinda oylee haklisin dedim yaa iste benden kaynakli doktorumun umursamazligi sanirim daha da supheci yapti insallah baska doktordan yana yuzum guler 🤲🏻
ben kızımda 6 doktor değiştim istediğin gibi çıkmazsa yedek listende bikaç doktor bulundur.istediğin gibi olmazsa sakın üzülme kafana göre birini bulana kadar yoladevam.en son en iyisini bulursun izmirde olsan ona giderdin.dünya iyisi bir insan.

ben boş gebelik yaşadım doktora gittim kendim doktorum değildi.bana ağlama yarın gel alırım dedi kasap gibi kart uzattı.düşünsene beni hayatında ilk defa görmüş kasap gibi gel biçeyim diyo ben ağlarken bir umut bile vermedi.
Cok acimasiz bazi doktorlar cok kiziyorum tamam onlar profesyonel ama bizde robot degiliz ki kardesim 😡benim doktor fobim o ilk doktordan oldu iste ilac kullandim hamile oldugumu bilmeden yuzume bile bakmadi 5 dakika durdum durmadim odasinda ilk cocugum tecrubem yok ilacta kortizon var %50 duser baksamda bisey gormem simdi sen git dedi alttan bile bakmadi Allahim sana da bi daha o gunleri gostermesin cok aci 😔

Ayy insallah saglikli olsun tabi ki onceligim bu cinsiyetin onemi yok hangisi olursa olsun benim evladim ama artik merak kismini gecip normal mi her seferinde boyle olmasi durumuna geldim doktoruma soruyorum cocugu dondurmek icin gelmeden once yapmam gereken bisey var mi diye yok diyo onceki kontrolde bebek 1 hafta onde dedi en son kontrolde haftasiyla uyumlu dedi O da kafami karistirdi 🤷🏻‍♀️
Nasil yok ya cikolata yersin hatta doktor karnimi hafiften salliyor konusuodu😊O normal bazen onde gider bazen tam denk gelir bazen geri der ama merak etme her sey guzel olacaktir.Bebegin her seyi hissediyor ona gore pozitif ol

Cok acimasiz bazi doktorlar cok kiziyorum tamam onlar profesyonel ama bizde robot degiliz ki kardesim 😡benim doktor fobim o ilk doktordan oldu iste ilac kullandim hamile oldugumu bilmeden yuzume bile bakmadi 5 dakika durdum durmadim odasinda ilk cocugum tecrubem yok ilacta kortizon var %50 duser baksamda bisey gormem simdi sen git dedi alttan bile bakmadi Allahim sana da bi daha o gunleri gostermesin cok aci 😔
ben kızımda birsürü ilaç aldım zorunlu.kulağımda ileri derece iltihap oluştu.uyuduğum gün yoktu.kızımın hiç bişeysi yok benden akıllı valla şükür😂

Saglik ocagina yarin gidicem kan verdim pazartesi yarin gorusucem olmadi bi rica edicem bakilsin durumu paylasicam

İki çocuğumda da 13 haftada öğrendim şimdiki gebeligimde 13.haftada erkeğe benziyor yinede emin değilim dedi ben 16 haftada başka bi dr gittim pozisyonu böyleydi doktarda karnımı biraz salladı bebek pozisyonunu değiştirdi gösterdi bize cinsiyetini kuzum şimdi 19 haftadayız
Ayyy Allahim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin minigi ♥️ Burdaki yorumlar gercekten icimi rahatlatti hepinizden Allah razi olsun bunlari yasayan birtek ben degilmisim 🙏🏻 Bende doktor degistiricem insallah ilgili birine denk gelirim 😍

Back
X