• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli hatunlar bi bakabilir misiniz?

ben kızımda 6 doktor değiştim istediğin gibi çıkmazsa yedek listende bikaç doktor bulundur.istediğin gibi olmazsa sakın üzülme kafana göre birini bulana kadar yoladevam.en son en iyisini bulursun izmirde olsan ona giderdin.dünya iyisi bir insan.
Yaa iyi ki acmisim konu iyi ki yazmissin gercekten tecrubelerinizi dinledikce tamam sakin ol bak herkeste oluyomus bu sorunlar bebis iyidir diyorum ♥️ Allah razi olsun canim 😍

Cok acimasiz bazi doktorlar cok kiziyorum tamam onlar profesyonel ama bizde robot degiliz ki kardesim 😡benim doktor fobim o ilk doktordan oldu iste ilac kullandim hamile oldugumu bilmeden yuzume bile bakmadi 5 dakika durdum durmadim odasinda ilk cocugum tecrubem yok ilacta kortizon var %50 duser baksamda bisey gormem simdi sen git dedi alttan bile bakmadi Allahim sana da bi daha o gunleri gostermesin cok aci 😔
Alttan bakmamasi sizin iyiliginize ama bunu bile bilmediğiniz için.
Konu çocuk olmasa daha net konuşurdum ama,bir şey demiyorum .

Nasil yok ya cikolata yersin hatta doktor karnimi hafiften salliyor konusuodu😊O normal bazen onde gider bazen tam denk gelir bazen geri der ama merak etme her sey guzel olacaktir.Bebegin her seyi hissediyor ona gore pozitif ol
Sayenizde daha iyiyim guzel insalar ve anneler konuyu actigimda google da bisey bulamayinca bi umut burda aradigimi bulurum dedim ve yanilmadim ♥️

Değiştirin doktorunuzu tabi ki. Belki uslu olacaktır bebişiniz ayrıca. Benimki ultrasonda bir saniye durmazdı, hatta doktorum aç gel derdi. Şu an 20 aylık hala bir saniye durmuyor. Gerçekten karakterini devam ettiriyor.

Değiştirin doktorunuzu tabi ki. Belki uslu olacaktır bebişiniz ayrıca. Benimki ultrasonda bir saniye durmazdı, hatta doktorum aç gel derdi. Şu an 20 aylık hala bir saniye durmuyor. Gerçekten karakterini devam ettiriyor.
Ayy masallah insallah ogunleri bende gorurum ♥️

Her zaman ikinci dr iyidir siz şimdi madem şüpheniz var iyisini kötüsünü bırakıp önce herhangi bir dra gidip ikinci bir görüş alın sonra da size en yakın hastanedeki en iyi dru araştırın. Çok da geç kalmayın bazı hastaneler gebeliğin belli haftasından sonra gebeyi takipli olarak almayı kabul etmiyor.

Back
X