- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Yaa iyi ki acmisim konu iyi ki yazmissin gercekten tecrubelerinizi dinledikce tamam sakin ol bak herkeste oluyomus bu sorunlar bebis iyidir diyorumben kızımda 6 doktor değiştim istediğin gibi çıkmazsa yedek listende bikaç doktor bulundur.istediğin gibi olmazsa sakın üzülme kafana göre birini bulana kadar yoladevam.en son en iyisini bulursun izmirde olsan ona giderdin.dünya iyisi bir insan.
Alttan bakmamasi sizin iyiliginize ama bunu bile bilmediğiniz için.Cok acimasiz bazi doktorlar cok kiziyorum tamam onlar profesyonel ama bizde robot degiliz ki kardesimbenim doktor fobim o ilk doktordan oldu iste ilac kullandim hamile oldugumu bilmeden yuzume bile bakmadi 5 dakika durdum durmadim odasinda ilk cocugum tecrubem yok ilacta kortizon var %50 duser baksamda bisey gormem simdi sen git dedi alttan bile bakmadi Allahim sana da bi daha o gunleri gostermesin cok aci
Sayenizde daha iyiyim guzel insalar ve anneler konuyu actigimda google da bisey bulamayinca bi umut burda aradigimi bulurum dedim ve yanilmadimNasil yok ya cikolata yersin hatta doktor karnimi hafiften salliyor konusuoduO normal bazen onde gider bazen tam denk gelir bazen geri der ama merak etme her sey guzel olacaktir.Bebegin her seyi hissediyor ona gore pozitif ol
Ay masallah prenseseben kızımda birsürü ilaç aldım zorunlu.kulağımda ileri derece iltihap oluştu.uyuduğum gün yoktu.kızımın hiç bişeysi yok benden akıllı valla şükür
Amin.Masallah insallah bende gulerek yazicam tecrubelerimi ilerde bu kadar sorundan sonraAllahim cocugunuza saglik sihhat versin anali babali buyutsun insallah
Amin canim benim cok tesekkur ederimAmin.
Allah size de kolay bir gebelik nasip etsin
Sonucu yazarim buraya insallah ogrenebilirsem birgunBu bebek kız galiba öyle hissettim..rabbim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Ayy masallah insallah ogunleri bende gorurumDeğiştirin doktorunuzu tabi ki. Belki uslu olacaktır bebişiniz ayrıca. Benimki ultrasonda bir saniye durmazdı, hatta doktorum aç gel derdi. Şu an 20 aylık hala bir saniye durmuyor. Gerçekten karakterini devam ettiriyor.
Siz ismini hazırlayın varmı aklınızda, kesin kız...Sonucu yazarim buraya insallah ogrenebilirsem birgunAmin. İnsallah rabbim olmayanlarinda kucagini bos birakmasin
Valla erkek olursa sancar emir kiz olursa almila asel dedik cinsiyet belli olmayinca ikisinide hazirladikSiz ismini hazırlayın varmı aklınızda, kesin kız...
Estağfurullah yahu, insan söz konusu bebek olunca bazen ne yapacağını şaşırıyorHaklisin illa ki antalyadan vardir birileri cok tesekkur ederim sanirim bu ara aklimi fazla kullanmaz oldum
Sanirim oyle olduEstağfurullah yahu, insan söz konusu bebek olunca bazen ne yapacağını şaşırıyor
Hangi ayda anne olacaksın?Sanirim oyle oldukonu actim ama hic ilgi gormedi
Haziran sanirim erkenden gelmezseHangi ayda anne olacaksın?
Tamam ben seni oraya etiketliyorum şimdi. Hiç olmadı bizim gruba da yazarızHaziran sanirim erkenden gelmezse
Yaa cok tesekkurler kuzucumTamam ben seni oraya etiketliyorum şimdi. Hiç olmadı bizim gruba da yazarız
Rica ederim ne demekYaa cok tesekkurler kuzucum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?