Tecrübeli hatunlar bi bakabilir misiniz?

Yaa iyi ki acmisim konu iyi ki yazmissin gercekten tecrubelerinizi dinledikce tamam sakin ol bak herkeste oluyomus bu sorunlar bebis iyidir diyorum Allah razi olsun canim

Alttan bakmamasi sizin iyiliginize ama bunu bile bilmediğiniz için.
Konu çocuk olmasa daha net konuşurdum ama,bir şey demiyorum .

Nasil yok ya cikolata yersin hatta doktor karnimi hafiften salliyor konusuoduO normal bazen onde gider bazen tam denk gelir bazen geri der ama merak etme her sey guzel olacaktir.Bebegin her seyi hissediyor ona gore pozitif ol
Sayenizde daha iyiyim guzel insalar ve anneler konuyu actigimda google da bisey bulamayinca bi umut burda aradigimi bulurum dedim ve yanilmadim

Değiştirin doktorunuzu tabi ki. Belki uslu olacaktır bebişiniz ayrıca. Benimki ultrasonda bir saniye durmazdı, hatta doktorum aç gel derdi. Şu an 20 aylık hala bir saniye durmuyor. Gerçekten karakterini devam ettiriyor.

Değiştirin doktorunuzu tabi ki. Belki uslu olacaktır bebişiniz ayrıca. Benimki ultrasonda bir saniye durmazdı, hatta doktorum aç gel derdi. Şu an 20 aylık hala bir saniye durmuyor. Gerçekten karakterini devam ettiriyor.
Ayy masallah insallah ogunleri bende gorurum

Her zaman ikinci dr iyidir siz şimdi madem şüpheniz var iyisini kötüsünü bırakıp önce herhangi bir dra gidip ikinci bir görüş alın sonra da size en yakın hastanedeki en iyi dru araştırın. Çok da geç kalmayın bazı hastaneler gebeliğin belli haftasından sonra gebeyi takipli olarak almayı kabul etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…